dışarıdasın farzet... karının acıktı diyelim! insan karnını doyurmak için restauranta gitmeyi hedefler önce değilmi?
içeri girdiğinde menüyü görmeden spariş verebilirmisin? veremezsin, önce menü listesinde gözgezdirirsin,
o sırada canının çektiği birşeyler illaki olur, onu listeden bulur spariş verirsin...
sonra beklersin gelmesini, ve hazır olduğunda afiyetle yersin...
sen şuanda 4 yıllık açtığın karnından çıkardığı seslere anlam yüklemeye çalışıyorsun ama acıktığını farkında bile değilsin....
hedefinmi yok(ne yiyeceğini bilmemek gibi), önce bi liseye kaydını yaptır... ilk adımı at
liseyi okurken kafanda birşeyler şekillenir zaten, ve össye hazırlanır ne istediğini bulursun, kafanda şekillenen hedefinle birlikte tercihlerini yapar kazandığın okulu afiyetle okursun...
ben bukadar kolay yazıyorum sana zor gelmesin, bukadar kolay çünkü....
sen kendin için 1 adım bile atmadan hedefler sana koşaradım gelmezler, kaldıki 1 hedefin bile yok, ama liseyi en azından liseyi bitirmek için bir adım atarsan kafanda şekillenir gelecek, beklentilerin artar, ve kendi yolunu kendin çizmiş olursun....
yoksa bu şekilde değil 4 sene bi ömür geçse de, geri dönüp baktığında pişmanlıkların çoğalır...
ama okumak kendimi yetiştirmek, geçmiş kayıplarımı telafi etmek istemiyorum, kısa yoldan evlenip çoluk çocuksahibi olurum dersen geçmiş olsun... ozamanda evlilik sorunlarını yazıyor olursun burada... çünkü aklı başında sağlıklı bi karar olmicaktır okuduğum kadarıyla, henüz arayış içindeyken bu senin çift kişilik bi sorumluluğu kaldıramayacağını gösteriyor zaten!
tek tavsiyem henüz yaşın çok gençken yarım bıraktığın eğitimini tamamlalısın.... abla tavsiyesi:)