biliyorum benden sıkildiniz:))))

aycaq

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
49
15
Kizlarr eski konumu okuyablar biliyolar okumayablar icjnde 3 senelik iliskim yaklasik bir ay ince bitti iliskimizi artik istemedigini soyleyerek. Ben ilk hafta mesaj attim buna bi kac kez icimde kalacagina ona yaziyim rahatlayim diye. Neyse ben mesaj atmayi biraktim bi kac gun sonra o basladi mesaj surekli bi bahanelerle sonradan napiyosun nasilsin diye. İki gun oncede sosyal medyada arkadaslarimla olan fotogtafimi paylastim icinde erkeklerde vardi ondan sonra bu beni engellemis baska bi arkadasimada onlar kim diye sormus sadece. Sizce ne yapmaya calisiyor? Kotu ayrilmadik artik sevmedigini soyledi mutlu olmami cok istedigini soyledi bende saygi duydum sevmedigini biliyorum. Sizce oyle fotogrqf atarak kotu mu yaptim? Alisiyorumsanirim eskisi gibi aglamiyorum ama iste ne yapicagimi bilmiyorum. Arayip neden engelledin falan diye sormalimiyim, cunku oda inadina kizlarla takilcak biliyorum. Baya uzun oldu ama kusura bakmayinnnn:))) sıkildigimda icimi buraya yaziyorum iste simdiden tesekkur ederiiiimmm:)))

bence arayıp hiç sormayın. yokluğuna alışmaya devam edin. mutluluklar..

ona neymşki boşver hiç arama sorma senden telden falan engelle.Sevmiyosa alışkanlıktır sorması

Arama, sorma, misilleme yapma, erkekli ortamlara girsen dahi resimlerini sosyal ağlarda paylaşma. Bu onun seni kıskanmasını ya da sana dönmesini sağlamaz aksine onun kafasında kötü bir görüntü oluşturursun.

Seven insan ne olursa olsun gelir zaten. Sen sadece hayatına kaldığın yerden devam et :KK66:

Ayrıldığın ve seni sevmeyen birini arayıp neden beni engelledin diye sorulur mu hiç... Seni sevse zaten senin peşine düşerdi.. Sen bu ilişkiden umut bekleme...

Sevmediğini söyleyerek ayrılan biri bana aşkından ölüyorum affet dese de ben asla güvenim hayatıma tekrar sokmam...

Kizlarr eski konumu okuyablar biliyolar okumayablar icjnde 3 senelik iliskim yaklasik bir ay ince bitti iliskimizi artik istemedigini soyleyerek. Ben ilk hafta mesaj attim buna bi kac kez icimde kalacagina ona yaziyim rahatlayim diye. Neyse ben mesaj atmayi biraktim bi kac gun sonra o basladi mesaj surekli bi bahanelerle sonradan napiyosun nasilsin diye. İki gun oncede sosyal medyada arkadaslarimla olan fotogtafimi paylastim icinde erkeklerde vardi ondan sonra bu beni engellemis baska bi arkadasimada onlar kim diye sormus sadece. Sizce ne yapmaya calisiyor? Kotu ayrilmadik artik sevmedigini soyledi mutlu olmami cok istedigini soyledi bende saygi duydum sevmedigini biliyorum. Sizce oyle fotogrqf atarak kotu mu yaptim? Alisiyorumsanirim eskisi gibi aglamiyorum ama iste ne yapicagimi bilmiyorum. Arayip neden engelledin falan diye sormalimiyim, cunku oda inadina kizlarla takilcak biliyorum. Baya uzun oldu ama kusura bakmayinnnn:))) sıkildigimda icimi buraya yaziyorum iste simdiden tesekkur ederiiiimmm:)))
Hazir alismisken zorlastirma durumu derim ben

Ne sizin eklediğiniz foto onu ilgilendirir , nede onun bundan kimle takılacağı sizi..
Engelli kalmanız iyi olur birbirinizle iletişim kurmayın madem sevmediğini biliyorsunuz..

Onu hala sevdiğiniz belli ama onu arayıp beni niye engelledin diye sormayın.bu kötülüğü kendinize yapmayın.zamana brakın

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

X