- 3 Mart 2015
- 49
- 15
Kizlarr eski konumu okuyablar biliyolar okumayablar icjnde 3 senelik iliskim yaklasik bir ay ince bitti iliskimizi artik istemedigini soyleyerek. Ben ilk hafta mesaj attim buna bi kac kez icimde kalacagina ona yaziyim rahatlayim diye. Neyse ben mesaj atmayi biraktim bi kac gun sonra o basladi mesaj surekli bi bahanelerle sonradan napiyosun nasilsin diye. İki gun oncede sosyal medyada arkadaslarimla olan fotogtafimi paylastim icinde erkeklerde vardi ondan sonra bu beni engellemis baska bi arkadasimada onlar kim diye sormus sadece. Sizce ne yapmaya calisiyor? Kotu ayrilmadik artik sevmedigini soyledi mutlu olmami cok istedigini soyledi bende saygi duydum sevmedigini biliyorum. Sizce oyle fotogrqf atarak kotu mu yaptim? Alisiyorumsanirim eskisi gibi aglamiyorum ama iste ne yapicagimi bilmiyorum. Arayip neden engelledin falan diye sormalimiyim, cunku oda inadina kizlarla takilcak biliyorum. Baya uzun oldu ama kusura bakmayinnnn:))) sıkildigimda icimi buraya yaziyorum iste simdiden tesekkur ederiiiimmm:)))