- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
- Konu Sahibi sevilay1984
-
19 yaşındaki kız da üç çocuklu adam gelse de ayartsam diye bekliyormuş zaten, öyle dedi bana.
Kocanda bir Kivanc Tatlitug karizmasi, yakisikliligi sezdimYaa iyiki varsin iste oyle ya güvenim yok ki vakaları okadar çokki burada calistigi yerde playboy felen diyolarmis ama kahr etsin hicbiseyini yakalayamadim
Öff yakisikli bence gercekten turk kizlari boya posa düsüyo ama kocam iste ki görsellik hiçbisey degil! Bunu bu adamda cok iyi anladimKocanda bir Kivanc Tatlitug karismasi, yakisikliligi sezdim
Ta kendisi bu yuzden güvenim yok ya
Kocam iste ki gorsellik hicbisey degil ne demek?Öff yakisikli bence gercekten turk kizlari boya posa düsüyo ama kocam iste ki görsellik hiçbisey degil! Bunu bu adamda cok iyi anladim
Türk kızları boya posa düşmüyorÖff yakisikli bence gercekten turk kizlari boya posa düsüyo ama kocam iste ki görsellik hiçbisey degil! Bunu bu adamda cok iyi anladim
madem öyle, kaldığı evdeki de 19 yaşında ve Türk kızı ?Öff yakisikli bence gercekten turk kizlari boya posa düsüyo ama kocam iste ki görsellik hiçbisey degil! Bunu bu adamda cok iyi anladim
Kocam yakisikli yani ama fiziksel hicbiseyin karaktersizlik yaninda değeri kalmiyo.Kocam iste ki gorsellik hicbisey degil ne demek?
Anlayin bunu demek istedim iste.Türk kızları boya posa düşmüyor
bazı kadınlar boya posa, bazı kadınlar karaktere , bazı kadınlar zekaya düşüyor demek daha doğru olur
Gercekten bunu yapmayinValla topla tasi taragi, al cocuklari düş kocanin pesine, bir Kivanc kolay yetismiuo
Kocam iste ki gorsellik hicbisey degil ne demek?
adamın pek umru değil ama , bekar hayatı yaşıyorken karısını çocuğunu gözü mü görürValla topla tasi taragi, al cocuklari düş kocanin pesine, bir Kivanc kolay yetismiuo
Yok anlamadık valla, kocan kıvanç mı coşkun mu?Anlayin bunu demek istedim iste.
Yedirme kiz cillop gibi kocanı elin Ruslarina, adam niyeti bozmus Rusya'ya gitcekmis, sonra aradiginiz kisiye su an ulasilamiyo olur ben diyimGercekten bunu yapmayin
Bacim sen yola cik bu gece benceHADI BURDAN YAK ADAMLA SIMDI HEVESLE GORÜNTÜLÜ KONUŞTUM YÜZÜĞÜ ÇIKARTMIŞ !!??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?