Biliyorum çok derdim varmış ama ne yapim??

Ama ciddiyim lutfen ya lohusayim daha benn

Ben senin bu akşamki konunu görünce acaba sorun sende mi takıntılı bir tepkisini diye düşünmüştüm lohusaymissin.

Kocam diğer çocuğumu önemsemiyor dedin milleti birbirine düşündün.

O konuyu aşmış olmalısınız ki kocam kardeşinin karısının kendisine asılmasına musade ediyor dedin ve hepimizi inandırdin.

Sonra kocam çok saf dedin cekildin.

Şimdi ben lohusayim diyorsun.

Ben artık senin ne olduğunu şaşırdım.

Bütün bunlar gerçekse güvenin olmadığı bir evlilikten yine de vazgeçmiyorsan otur kendini sorgula derim.

Aaa o mu .
Yok ay değil o kız daha farklı bı kız değil miydi

3 cocukla ne yapabilirim?

Yedirme kiz cillop gibi kocanı elin Ruslarina, adam niyeti bozmus Rusya'ya gitcekmis, sonra aradiginiz kisiye su an ulasilamiyo olur ben diyim
Hayır...
Bu numarayla yurtdışı tarifesi üzerinden ucretlendirileceksiniz...

3 cocukla ne yapabilirim?

Bir şey yapma niyetin yoksa bir şey araştırıp kendini doldurma bari otur oturduğun yerde. Yok ben bu adamı boşarım diyorsan araştır tabi ama 3 çocukla ne yapacağını bana sorduğuna göre pek niyetin yok. Hoş gördüklerin karşısında da benim kocam çok saf diyorsun. Burda kocanın yakışıklılığıni anlatacağın kadar otur ozguvenine çalış.

Bu kadar güvenmediğiniz adamdan neden üç çocuk? Cidden soruyorum.

Daha küçük bebeğiniz varmış, orada kaldı, buraya gitti diye kendinizi yemeniz üzücü.

Siz istediğiniz kadar kendinizi yiyin niyeti bozuk olana hiçbirsey yapamazsınız. Yanına gitseniz de birşey değişmez, uzakta diye yiyip bitirmeyin kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…