- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Zaten adamin sülalesi ordaymis, al cocuklari git, kapiyi acinca süprüüüz de saril boynuna, kalicak bi yer bulursunuz akrabalardan birinde.
Ama ciddiyim lutfen ya lohusayim daha bennBacim sen yola cik bu gece bence
E tabii ki, adam yuzugu cikarmis bile, 1 aya koy ki bulasin o kocayiyaa ciddimisin seennn
bu gidişle daha çok konu açarsınızAma ciddiyim lutfen ya lohusayim daha benn
UewwYok yok bana ama hiç eskisi gibi samimi değil o kzla nasıllar bilmiyorum ama kardes gibiymis felen onlarda sapkinlik olmazmis
O zaman gitme, ne zaman dogum yaptin? Kimse var mi senin yaninda? Bakan eden?Ama ciddiyim lutfen ya lohusayim daha benn
HADI BURDAN YAK ADAMLA SIMDI HEVESLE GORÜNTÜLÜ KONUŞTUM YÜZÜĞÜ ÇIKARTMIŞ !!??
Ama ciddiyim lutfen ya lohusayim daha benn
Aaa o mu .Bu adam öz kardeşinin karısı kendisine asılınca sessiz kalan adam değil mi? Siz ortalığı ayağa kaldırınca kardeşim karısını oldurur duysa diye kardeşini gözden çıkarıp gorusmeyen adam değil mi? Hani sözde size göre çok saf olan adam değil mi?
52 günlük anneyim yani annemler var kayinvalidegil varO zaman gitme, ne zaman dogum yaptin? Kimse var mi senin yaninda? Bakan eden?
DerkennGoca elden gitmiş, daha da gelmez. Aha yazdım buraya
3 cocukla ne yapabilirim?Ben senin bu akşamki konunu görünce acaba sorun sende mi takıntılı bir tepkisini diye düşünmüştüm lohusaymissin.
Kocam diğer çocuğumu önemsemiyor dedin milleti birbirine düşündün.
O konuyu aşmış olmalısınız ki kocam kardeşinin karısının kendisine asılmasına musade ediyor dedin ve hepimizi inandırdin.
Sonra kocam çok saf dedin cekildin.
Şimdi ben lohusayim diyorsun.
Ben artık senin ne olduğunu şaşırdım.
Bütün bunlar gerçekse güvenin olmadığı bir evlilikten yine de vazgeçmiyorsan otur kendini sorgula derim.
E yakışıklıymış. 19’luk çıtır var, sülün gibi rus hatunlar var. Basmış gitmiş niye dönsün?Derkenn
Hayır...Yedirme kiz cillop gibi kocanı elin Ruslarina, adam niyeti bozmus Rusya'ya gitcekmis, sonra aradiginiz kisiye su an ulasilamiyo olur ben diyim
Tamam bekle 2 3 ay, adam ev tutsun bu arada, evi tutmazsan gelir orda sacini basini yolarim de tatli dille guzellikle ikna et.52 günlük anneyim yani annemler var kayinvalidegil var
Ya agliycam ama cok komik yaTamam bekle 2 3 ay, adam ev tutsun bu arada, evi tutmazsan gelir orda sacini basini yolarim de tatli dille guzellikle ikna et.
3 cocukla ne yapabilirim?
Iste bunlar hep hormon, aglamaYa agliycam ama cok komik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?