- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.573
- 138
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Allah akıl fikir versin zira epey ihtiyaciniz var.Öff yakisikli bence gercekten turk kizlari boya posa düsüyo ama kocam iste ki görsellik hiçbisey degil! Bunu bu adamda cok iyi anladim
Adamın gözü her dışarı kaydığında eve bağlamak için bi bebe yapmış. Sonuncu pek bağlamamış sanırım.Bu kadar güvenmediğiniz adamdan neden üç çocuk? Cidden soruyorum.
Daha küçük bebeğiniz varmış, orada kaldı, buraya gitti diye kendinizi yemeniz üzücü.
Siz istediğiniz kadar kendinizi yiyin niyeti bozuk olana hiçbirsey yapamazsınız. Yanına gitseniz de birşey değişmez, uzakta diye yiyip bitirmeyin kendinizi.
Gencecik kızın kel kocasına bakmayacağını biliyor zaten, kocasından endişeli o.19 yaşındaki kız da üç çocuklu adam gelse de ayartsam diye bekliyormuş zaten, öyle dedi bana.
Yok canım, kocasına güvenmeyen kadın 3 çocuk yapar mı? Bence adam özünde iyi ama çevresindeki kadınlar biraz şey galiba. Yoksa niye 3 çocukla 3 kez baba yapılsın? 3 çocuk? 3?Gencecik kızın kel kocasına bakmayacağını biliyor zaten, kocasından endişeli o.
3 çocuklu evli herif, cepte para da yok, kim alır başına bela eder? 3 günlük eğlence olur anca, konu sahibi korkmasın.Yok canım, kocasına güvenmeyen kadın 3 çocuk yapar mı? Bence adam özünde iyi ama çevresindeki kadınlar biraz şey galiba. Yoksa niye 3 çocukla 3 kez baba yapılsın? 3 çocuk? 3?
Bie çocuk kendisinin ilk evliliğinden konu sahibinin. Yani teknik olarak bu adama 2 çocuk yapmışYok canım, kocasına güvenmeyen kadın 3 çocuk yapar mı? Bence adam özünde iyi ama çevresindeki kadınlar biraz şey galiba. Yoksa niye 3 çocukla 3 kez baba yapılsın? 3 çocuk? 3?
Elf sezgilerim 4. pardon 3. yu de yapacak diyor ama bilemiyorumBie çocuk kendisinin ilk evliliğinden konu sahibinin. Yani teknik olarak bu adama 2 çocuk yapmış
Konu sahibi daha lohusayım dedi, üzüldüm. Ama bana da öyle geldi.Elf sezgilerim 4. pardon 3. yu de yapacak diyor ama bilemiyorum
Kafası karışık.Konularınız birbirinden değişik.
Bu adam öz kardeşinin karısı kendisine asılınca sessiz kalan adam değil mi? Siz ortalığı ayağa kaldırınca kardeşim karısını oldurur duysa diye kardeşini gözden çıkarıp gorusmeyen adam değil mi? Hani sözde size göre çok saf olan adam değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?