Biliyorum çok saçma ama düşünmeden edemiyorum...:(

o kadar çok olası durum var ki... Ne zormuş bu işler... :çok üzgünüm:

evet fıstık malesef öyle..ama sana asıl tavsiyem,mideni bulandıran noktalar varsa,lütfen onları dikkate al..sakın göz ardı etme..herşey detaylarda saklı..ve onları en iyi sen biliyorsun bize söylemesende..

evet fıstık malesef öyle..ama sana asıl tavsiyem,mideni bulandıran noktalar varsa,lütfen onları dikkate al..sakın göz ardı etme..herşey detaylarda saklı..ve onları en iyi sen biliyorsun bize söylemesende..

Ablacığım... eğer değişmeyeceğini bilsem evlenirim onunla kesinlikle ileride.. Ama bu kadar ilgi üzerine, evlenince ilgisiz olursa ne yaparım ben Bu da büyük sorunlar arasında aslında... Size özelden mesaj atamıyorum yeni olduğum için. Fakat söylediklerinizi çok iyi anladım. Umarım pişman olacağım birşey yapmam. Mutluluklar diliyorum size de :1hug:

bana kalirsa bekarligin tadini cikar...cunkuuuuu
benim 18 yasinda ciktigim da ayni bu tipti...
onu biraktigimda seni benim kadar sevmeyecek kimse gibi laflar soyledi,kiii aklima cok takilirdi.
inan ki,ondan ayrilinca rahat bir nefes aldim,dusun benim ojeme bile,makyajima bile karisirdi.ve ben 18 yasindaydim.
henuz 19 yasindasin hayatin tadini cikar tatlim,gez toz eglen,inan karsina daha da iyileri cikacak.
kiyaslamak meselesine gelince,evet bende ilk baslarda kiyasliyordum ama sonra esimi cok sevdim ve o insan tamamen unutuldu gitti...
esim tamamen farkli ve onu cok seviyorum.

inşallah pişman olmazsın cnm düşünmemeye çalışmalısın. benim arkadaşımda aylarca uğraşmıştı sonra kabul etmiştim teklifini ama yaz döneminde dışarıya çıkamıyordum oda sıkıldı doğal olarak sonra başka birisi olduğunu duydum ve ayrıldım. sonradan çok uğraştı çok koştu peşimden ama asla affetmedim. kaç defa eşimleyken(o zaman sevgilimdi) gördü için için baktı evlenene kadar haber gönderdi ama affetmedim çünkü haketmemiştim. senin arkadaşında ileride böyle düşünebilir. eğerki şimdi pişmansan ara konuş neden sıkıldığını anlat bu günler bir daha geri gelmez bunu unutma.

bence şu anda boşlukta kaldığın için böyle düşünüyorsun kendinde söylüyorsun daha 19 yaşındasın ve neler çıkacak karşına az sık dişini bence

peki o eski sevgiliniz sonradan bıraktı mı peşinizi, bi daha çıkmadı mı karşınıza?
evet benim de makyajıma falan karışıyordu, ki ben kapalı bir bayanım, öyle ağır bi makyaj da yapmam zaten, en fazla göz kalemi vs.. Yani dediğim gibi bunları evliyken yapıyor olsa tamam da, sevgiliyken bu kadar yüklenilmez diye düşünüyorum. Umarım benim de sizinki gibi olur..

keşke ben de hayatında başka biri olduğunu duysam, belki o zaman bu şekilde düşünmezdim onu, içimde bi kin oluşurdu. Ama kıskançlıkları dışında hiç bir olumsuzluk bırakmadığı için üzerimde böyle düşünüyorum. Biriyle konusurken yanlışını görünce, o böyle yapmazdı diyorum. Ne zaman gecer acaba bu

yaaa güzelim daha 19 yaşındasın neden evlilik üzerinde bu kadar yoğunlaştın ki... evet kıymet bilen erkek çok az ama 2 aylık canım cicimlik zamanlarda da seni sıkıp boğan birinin daha sonraki hallerini düşünemiyorum ben... daha 2 aylıklıkken sana kısıtlamalar getirme hakkını kendinde görüyorsa acaba 6. 7. ayda neler yapacaktı...

bence hiç üzülme ; ondan daha iyisini de bulabilirsin bulamayabilirsin de ... ama senin daha çok seveceğin biri mutlaka çıkacak... o zaman zaten ayrılmayı aklına bile getiremeyeceksin...

bence şu anda boşlukta kaldığın için böyle düşünüyorsun kendinde söylüyorsun daha 19 yaşındasın ve neler çıkacak karşına az sık dişini bence

canım pek boşlukta sayılmam aslında, yani şu açıdan, aslında şu an sadece arkadş olarak konustuğum biri var, ama o aşk anlamında bişeyler düşünmeye başladı henüz bana açılmasa da. Çok iyi biri fakat ben şu an konustuğum kişide o eskisinin çoğu özelliklerini arıyorum nedense. İşte bu benim sorunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…