Biliyorum erken ama ...

gelinciK8787

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
441
1
48
Diğer
Arkadaşlar, burda profili altında gün be gün büyüyen bebk resimlerini gördükçe çok imreniyorum, benimde hayırlı bir evladım olsun istiyorum.. Biliyorum sonrasında beni stresli bir süreç bekliyor ama ne biliyim işte bir an önce evlad sahibi olmak istiyoruz; bende eşimde... Ne olur bana dua edin..

Ne zamandır evlisin?Bende aynı durumdayım Allah hayırlısını versin hepimize inşallah.

1,5 aylık evliyim ama gel gör ki çok istiyorum evladım olmasını.. Bu arada tşk ederim iyi dilekte bulunan arkadaşlara :))

Son düzenleme:
seni çok iyi anlıyorum.. 3 yıllık evliyim haftaya 3. evlilik yıl dönümümüz.. evlendiğim ilk sene içinde miyom ameliyatı oldum yaklaşık 12 cm miyom aldırdım sonrasında 1 yıl korunduk sonradan da olmadı kendiliğinden.. eşimde de sperm sayısı ve hareketlilik düşükmüş 6 aydır tedavi oluyor çok şükür onun problemi çözüldü şimdi normal.. şimdi gene benim tedavime ağırlık verildi.. cumartesi günü doktora gittim tahliller ve rahim filmi istedi ameliyattan dolayı yapışma olabilir dedi.. çok yıprandım artık hayırlısını istiyorum Allahtan.. Allah hakkımızda hayırlısı versin inşallah... her ay beklemek çok zor

1,5 aylık evliyim ama gel gör ki çok istiyorum evladım olmasını.. Bu arada tşk ederim iyi dilekte bulunan arkadaşlara :))

senin daha çok yeni canım ya sakın strese sokma kendini Allah hayırlısını versin.. inşallah problemsiz bir şekilde kavuşursun yavruna

HAyırlı olsun daha yeni evlisin.Biz 4 yılı bitirdik her zaman çocuk hevesim vardı ama şimdi ciddi anlamda istemeye başladık çok stres yapmamak lazım hakkımızda hayırlısı olsun inş.

1.5 ay çok çok erken değilmi:26:
ben 1.5 senedr evliyim hep korunduk hala korunuyoruz bana hala erken gbi geliyo:50:
etraftan ufak ufak bebek baskıları başladı ama ıı ıhh bnce hala erken:1:
ama bi taraftanda burda bazı hikayeleri okuyup ya benmde olmazsa demekten kendimi alamıorum:18:
allah herkese, en hayrlı zamanda sağlıklı hayrlı bebekler nasip etsin inş.

Evet biraz erken ve bunu zaten biliyorsunuz.
Daha yeni evlisiniz ama eşinizle ilgili ufakta olsa şikayetleriniz var.
Biraz daha zaman geçsin,hayırlısıyla olur inşaallah.

tşk ederim, ufak tefek sorun demeyelimde ona uyum süreci diyelim... Yoksa her sabah eşimin yüzüne baktığımda onu ne kadar sevdiğimi bir kez daha anlıyorum:), ve ondan bebeğim olsun istiyorum

erken ama sen de eşin de istiyosanız bize Allah gönlünüze göre versin demek düşer, tez zamanda annelikle taçlan inşallah :)

Canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama yeni evli oldugun için illaki erken diye düşünme madem eşinde sende istiyorsan neden olmasınki. Hem belki hemen olmaz bir süreç geçer çokda ertelememek lazım bence kendinide hazır hissediyosan her anlamda.

Canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama yeni evli oldugun için illaki erken diye düşünme madem eşinde sende istiyorsan neden olmasınki. Hem belki hemen olmaz bir süreç geçer çokda ertelememek lazım bence kendinide hazır hissediyosan her anlamda.

Yaşım 25, Çocuk ayrı güzel bir şey eve neşe katar, can gelir...Çocuğumu yaşım ilerlemeden elime almak yetiştirmek istiyorum hayısıyla

Hem kardeşlerimde yeğen sormaya başladı bile :D

1 yıllık evliyim bebiş istyorum pko olduğumu söledi doktor.eşimle farklı şehirlerde çalışıyorz iş nedeniylede ayrıyız tayin şimdilik yok.eşim zaten uzaktayız hamile olsan nasıl tek başına müzadele etceksin diyor ben istiyorm ısrarla zaten tedavide gerekiyor zaman geçtikçe geçyo 27 yaşndaym sizce ısrarım yersiz mi?

Ben evleneli neredeyse 4.5 yıl oluyor hala erken diyorum...
1.5 ayda daha eşime doymamışken arada bir de çocuk olmasını istemezdim...
Allah hayırlısını versin ama bence çok erken...

1 yıllık evliyim bebiş istyorum pko olduğumu söledi doktor.eşimle farklı şehirlerde çalışıyorz iş nedeniylede ayrıyız tayin şimdilik yok.eşim zaten uzaktayız hamile olsan nasıl tek başına müzadele etceksin diyor ben istiyorm ısrarla zaten tedavide gerekiyor zaman geçtikçe geçyo 27 yaşndaym sizce ısrarım yersiz mi?

Çokta yersiz değil canım yaa, çünkü yaş ilerledikçe hem hamilelik zorlaşır hemde doğan çocuğa bakım gücümüz azalrı. Acele etmezsin ama 17,18 yaşında evlenirsen..Şimdi evlilik yaşı çok yükseldi birde bu bebk olayını ertelemek çok mantıklı gelmiyor bana

Yaşım 25, Çocuk ayrı güzel bir şey eve neşe katar, can gelir...Çocuğumu yaşım ilerlemeden elime almak yetiştirmek istiyorum hayısıyla

Hem kardeşlerimde yeğen sormaya başladı bile :D

Evt çok haklısın canım yaşında çok normal. Bende 1,5 yıllık evliyim bizde istiyoruz artık biran evvel. Allah isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:emir_bebek::emir_bebek:

Ben evleneli neredeyse 4.5 yıl oluyor hala erken diyorum...
1.5 ayda daha eşime doymamışken arada bir de çocuk olmasını istemezdim...
Allah hayırlısını versin ama bence çok erken...

Çocuk aradaki bağı güçlendirir, zayıflatmaz ki :), Hem ben bebeğim olunca eşimden ayrı kalacak değilim... Tabi herkesin fikri ayrıdır, saygım sonsuz

burada "çocuk sahibi olmayı istememek" diye bir topik var ona da bak bir istersen çocuk sahibi olmanın olumsuz yanlarını anlatıyor arkadaşlar.en azından her şeyi toz pembe görüp istmek yerine bilinçli bir şekilde istersin hala isteyeceksen.ikisi çok farklı çünkü.

Back
X