Biliyorum erken ama ...

Bebek evin neşesidir.Önce Bebek yapın sora kariyer. ikisini bir arada yapamam diyorsanız sadece bebek yapın .kariyersiz olur ama bebişsiz olmaz..

burada "çocuk sahibi olmayı istememek" diye bir topik var ona da bak bir istersen çocuk sahibi olmanın olumsuz yanlarını anlatıyor arkadaşlar.en azından her şeyi toz pembe görüp istmek yerine bilinçli bir şekilde istersin hala isteyeceksen.ikisi çok farklı çünkü.

:)) Ben iki kardeşimi büyüttüm. Hatta biri bebekken henüz oyun çağındaydım, annem ona bakmam için göndermezdi sokağa... Diğer kardeşim ise huysuzdu, geceleri uyutmazdı bzi. Yani çocuk konusunda çok tecrübesiz değilim, ama yinede o topiği okumak isterim :)

burada "çocuk sahibi olmayı istememek" diye bir topik var ona da bak bir istersen çocuk sahibi olmanın olumsuz yanlarını anlatıyor arkadaşlar.en azından her şeyi toz pembe görüp istmek yerine bilinçli bir şekilde istersin hala isteyeceksen.ikisi çok farklı çünkü.

Arkadaş zaten çocuk sahibi olmayı gönülden istiyor eşiyle karar vermişler zaten niye çocuk sahibi olmayı istememek konusunu okusunki. Elbette çocuk sahibi olmanın getirdiği bir takım zorluklar olucak ama öyle diyede istediği şeyi niye ertelesinki. Ne çiftler görüyoruz yıllarca çocuk yapmıyorlar sonra karar verdikleri zamanda olmuyo sağlık sorunları çıkıyo doktor doktor geziyorlar sonra. Herşey zamanında güzel bence akışına bırakmalı hem evliliğin bir amacıda tam bir aile kavramına ulaşmak değilmidir. :34:

Elektraya' nın konularını okudumda kadın çocuğunun yaramazlıklarından bezmiş, olaya bu açıdan yaklaşması normal. Benim görümcemin oğluda öyle, çocuk 3 yaşına doğru akıllandı ama görümcem o vakte kadar iğne ipliğe döndü.

Ama genede hayırlı bir evlat güç yetirebileceğim bir çocuk istiyorum ne yapıyım :P

Son düzenleme:
Arkadaşlar, burda profili altında gün be gün büyüyen bebk resimlerini gördükçe çok imreniyorum, benimde hayırlı bir evladım olsun istiyorum.. Biliyorum sonrasında beni stresli bir süreç bekliyor ama ne biliyim işte bir an önce evlad sahibi olmak istiyoruz; bende eşimde... Ne olur bana dua edin..

inş en yakın zamanda olur bende çok istiyorum olmasını nasipp

Arkadaş zaten çocuk sahibi olmayı gönülden istiyor eşiyle karar vermişler zaten niye çocuk sahibi olmayı istememek konusunu okusunki. Elbette çocuk sahibi olmanın getirdiği bir takım zorluklar olucak ama öyle diyede istediği şeyi niye ertelesinki. Ne çiftler görüyoruz yıllarca çocuk yapmıyorlar sonra karar verdikleri zamanda olmuyo sağlık sorunları çıkıyo doktor doktor geziyorlar sonra. Herşey zamanında güzel bence akışına bırakmalı hem evliliğin bir amacıda tam bir aile kavramına ulaşmak değilmidir. :34:

Benim bekarkende hormonla ilgili sorunlarım vardı hep ya olmazssa diye erteledim bu arada evdi arabaydı kariyerdi uğraştım 4 senede şimdi de durum belirsiz inşallah bebişimiz olur.Size katılıyorum kesinlikle çocuk isteği olmadan evlenmekte mantıksız bana göre.Her evlilikte bir uyum süresi vardır 2 eşin aynı anda hazır olduğunu hissetmesiyle çalışmalara başlanmalı bence bizimki 4 yıl sürdü bu evliliklere göre artabilirde azalabilirde.Ama belli bir zamandan sonra karı koca gez toz eğlen nereye kadar çocuk arıyor insan.Doğamızda var neticede :1:

Benim bekarkende hormonla ilgili sorunlarım vardı hep ya olmazssa diye erteledim bu arada evdi arabaydı kariyerdi uğraştım 4 senede şimdi de durum belirsiz inşallah bebişimiz olur.Size katılıyorum kesinlikle çocuk isteği olmadan evlenmekte mantıksız bana göre.Her evlilikte bir uyum süresi vardır 2 eşin aynı anda hazır olduğunu hissetmesiyle çalışmalara başlanmalı bence bizimki 4 yıl sürdü bu evliliklere göre artabilirde azalabilirde.Ama belli bir zamandan sonra karı koca gez toz eğlen nereye kadar çocuk arıyor insan.Doğamızda var neticede :1:

Evet canım aynen bi süre sonra olsun istiyosun ve annelik iç güdüsü taşıyoruz Allahın kadınlara vermiş oldugu çok kutsal bişey bence annelik. Allah her kadına bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. :26: :49:

Back
X