Biliyorum gurur karın doyurmuyor ama sizce ne yapayım?

ayrıntı ayrıntı ayrıntı..
tabi ki de git görüş.
olmasa bile bu da bir tecrübedir.
10 yıl sonra şu kadar satırı bir cümlelik olay için yazdığına gülersin.

Oncelikle bir duzeltme yapayim -eski sevgilinizin egosu... Seklinde olmaliydi-
Cunku artik bitmis gitmis uzerinden 1 ayda gecse 1 yilda gecse eskimis, bitmis gitmis.

Kesinlikle bu is firsatini kacirmazdim ki mezuniyet sonrasi ugra denmis size. Once ilana basvuru yapar, sonra da teklifte bulunan arkadas, mudur her neyse bir ziyaret ederdim. Bana boyle bir sey soylemistiniz, malum issizlik zor, hatta buraya da basvurdum siz bana ne gibi bir yardimda bulunabilirsiniz diye sorardim.

Eski sevgiliye gelincede ne anlattigi umrumda bile olmazdi. Ayni yerde calismayi sorun dahi etmem, ayni ulke sinirlari icinde yasamak koymayacakta calismak mi koyacak. Belli mi olur ordan bir mudur kismetiniz cikar. Bol sanslar

Eski sevgilinizin babasının işi değil sonuçta, profesyonel hayat,isteyen istediği yerde imkanlar dahilinde çalışabilir. Onunla muhatap olmadan gayette çalişabilirsiniz. Gidip konuşun bence.

Ne düşünürse düşünsün. Gerekirse aynı yerde işe girin. Bu sizin geleceğiniz. Giden gitmiş, yolu açık olsun. Egosu da ister şişsin, ister patlasın. Başkalarının ne dediği önemli değil. Herkes sevgilisinden ayrılıyor. Siz işinizi iyi yapın yeter.

ben seni yorumlardan biliyorum.sen halbuki ne kadar aklı başında mantıklı yorumlar yaparsın nasıl bu konuda ikilemde kaldın çok şaşırdım. tabi ki de gidip o şirkete başvuru yapmalısın. hatta hazır önümüz bayramken al bi kutu tatlı "hep birlikte yer,bayramlaşırız diye düşündüm" deyip gitmelisin.

Aslında bende o kişinin cep telefonu numarası da var. Hatta bayramda falan benden önce kendisi yazar whatsapptan bayramınız kutlu olsun diye :) Bugün aramadım yarın bir işim çıkabilir ama daha kesinleşmedi. Eğer günüm boşa çıkarsa sabah kendisini ararım ona göre öğleden sonra da fabrikaya giderim. Şimdi arayıp da gidemezsem hoş olmaz diye düşündüm. Yarın ki durumuma göre bakacağım.

Teşekkürler düzeltme için, bende hala bir el alışkanlığı var sevgilim deyip duruyorum arada :)

İlana bugün başvurdum canım sizle konuştuktan sonra. Zaten hata mı yapıyorum diye düşünüyordum. Hepiniz de evet hata yapıyorsun deyince aklım başıma geldi. Umarım geç kalmamışımdır, birini almamışlardır. Almışlarsa bile ben yine de ilk fırsatta bahsettiğim kişinin yanına gidip, beni başka bir yere yönlendirip yönlendiremeyeceğini soracağım.

Hem önce bir iş bulayım da hayırlısıyla, müdür kısmet şimdilik eksik kalsın :)

Eğer dediğim pozisyon dolmamışsa aynı yerde çalışma ihtimalimiz de oluşacak ama artık bu konuya takılmama kararı aldım. O benim gururumu kırdı, bir de gidip aynı yerde yüz yüze bakıp mı çalışacağım diyordum ama bakıyorum ki kendimi sıkıntıya düşürdüğümle kalıyorum. Belki de kaç ay işsiz gezeceğim onun yüzünden. Zaten bana bir kere zarar vermiş, bir de bu şekilde zarar vermesin en azından. Dediğiniz gibi bu benim geleceğim, önüme bakmam daha hayırlı olacak. Sağolun yorumunuz için.

Ah tatlım vallahi başkasına gelince mantıklı yorumlar yaparım, arkadaşlarım falanda bir şey danışacak olsalar ilk bana gelirler bir akıl ver bakayım bize diye ama kendime gelince adeta bir mantık fakiri olup çıkıyorum

Burada konu açtıktan sonra başvurdum canım. Bakalım hayırlısı, belki birini almışlardır ama ben yine de gideceğim o mühendisin yanına. Bayramdan önce olamayacak sanırım ama bayram ertesi gider, geçmiş bayramlarını kutlarım o arada da derdime çözüm bulmaya çalışırım :)

Kesinlikle git konus. Hatta suslen puslen hic olmadigin kadsr guzel git. Elinin tersiyle ittigin kiza don de bi bak istedim mod on ne kaybettigini gorsun. Hic bakma pas verme bile. Ne dusunurse dusunsun. Bir egosu siser iki siser bakti senden pas yok egosu fosss. Git ve ona kadinin gucunu goster dostumm

Oda kimmis?
Ben ekmegimin pesindeyim.
Poposu kalkarsa kalkar. Ilk basta havalanir sonra soner sen yuzune bile bakmadikca.
Adam olsun, dunya onun etrafinda donmuyor!

Ahah ben bu gazla oraya iş için değil de "bak yıkılmadım ayaktayım, hatta sensiz daha mı iyiyim ne" gösterisi yapmak için gideceğim

Zaten benimde aklımda en iyi halimle gidip, kendisini görmezden gelip, onun dışında herkesle her zaman ki gibi neşe içinde konuşup muhabbet etmek vardı. Hatta şu an düşündüm de gitmemektense, gitmek sanırım daha iyi bir fikir. En azından hayatıma devam ettiğimi görür. KK'nın gücü sayesinde 1 gün içinde fikirlerim tamamen değişip tersine döndü, sağolun kızlar

Oda kimmis?
Ben ekmegimin pesindeyim.
Poposu kalkarsa kalkar. Ilk basta havalanir sonra soner sen yuzune bile bakmadikca.
Adam olsun, dunya onun etrafinda donmuyor!

Bu devirde ekmek aslanın ağzında. İş bulmak kolay olsa hiç uğraşmayacağım da böyle şeylerle ama maalesef pat diye iş bulunmuyor. Beni açıklama bile yapmadan bırakan adam için bir de kendimi sıkıntıya sokuyorum. Dediğiniz gibi önce kendi için geldim falan diye düşünür de sonra onu takmadığımı anlayınca havası ister istemez söner. Hatta halimi hatrımı soranlara da çok iyiyim, her şey yolunda falan der geçerim. :)

Let' s do this!
Yikilmadim ayaktayim cicimm dersin

kim ne düşünürse düşünsün sen kendi ekmeğine bak.. ekmeğin için çalacak kapın da varsa erteleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…