biliyorum hatalıyım,pişmanım ve vicdan azabı çekiyorum

yorgunnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
19
0
36
Ankara
biliyorum bu yazıyı okuyanlar arasında bana kızanlarda olacaktır.....haklısınız bende kendime kızıyorum..ama lütfen anlamaya çalışın çok kırılganım şuanda...
benim olayım şöyle.....üniversiteyi bitirdikten sonra bi şirkette çalışmaya başladım..yaklaşık 5-6 aydır çalışıyorumm.herşey normaldi..bigün şehir dışına çıkmam gerekti ve izin aldım yaklaşık 2 hafta kadar.bu 2 hafta içerisinde patronum beni hergün aradı.nasılsın bi ihtiyacın varmı die hergün halimi hatrımı sorar 10-15 dk konuşurduk...daha sonraki günlerde bu süre 30dk ya sonra 1 saate sonra 2 saate kadar çıkmaya başladı.ikimizde ne olduğunun farkına varamıyorduk....içimde garip bişeyler oluyordu...onda da bu vardı farkındaydım...fakat hissettiklerimizi birbirimize söylemekten çekiniyorduk....çünkü o evli ben ise 2-5 yıldır devam eden bi ilişki içerisindeydim......birgün beni aradı ve sen ne yaptın bana neden sürekli seninle konuşmak istiyorum gibisinden bişeyler söledi.o an daha ii anlamıştım içinde bişeyler olduğunu fakat anlamamazlıktan geliyordum.ne yaptımki ben sana dedim!!!bilmiyorum ki anlayamıyorum dedi! o dönemde ben hala izinliydim ve şehir dışındaydım.bana yanıma gelmek istediğini benmle konuşmak istediğini söyledi...bende yanlış olduğunu bile bile kabul ettim...ve o geldi.....buluştuk ben ona,oda bana hislerinden bahsetti...adını koyamadık bu hislerin..aşk değildi sevgi değildi belkide öyleydi ama kabul etmedik.çünkü yanlıştı yaptığımız doğru değildi.insan sadece kendini değil çevresinde ki insanlarıda düşünmeliydi...o evliydi benim ise hayatımda biri vardı....sonra bana beni üzmek istemediğini başına ilk defa böyle bişey geldiğini,çevresinde böyle yasak bi ilişki yaşayanlara yada yaşayacak olanlara duyduğu öfkelerii anlatırken böyle bir duruma kendinin nasıl düştüğünü anlamadığını söyledi....bende ona benimde ciddi bi ilişkim olduğunu,ne hayatımdaki insanı nede onun ailesini üzmek istemediğimi,böyle bir şeyin çok yanlış olduğunu ve asla yaşanmaması başlamadan sonlanması gerektiğini anlattım.oda benmle aynı fikirdeydii...elimi tutup yanağıma bi öpücük kondurdu fakat bunları yaparken bile gözlerimiz dolu dolu olmuştuu..hoşçakal güzel melek bu ilk ve sondu dedi ve ayrıldık....şuan işten ayrılmayı düşünüyorum çünkü ondan uzaklaşmalıyımm...oda beni görmemelii.en kötüsüde ne biliyormusunuz insanın kendi kendini vicdan mahkemesinde yargılaması..evet vicdan azabı çekiyorum hayatımdaki insana bu yanlışı yapmamalıydımmm...
şuanki ruh halim ne mi : can sıkıntısı vicdan azabıı ve gözyaşı......

aşık olanların duygularını yaşadıklarını görüp,okuyup, dinlemek hep aklımda şu soruyu oluşturdu. evliyken aşık olunurmu yani gayet ahlaklı,düzgün hani aldatan erkek veya aldatan kadın anlayışımıza tamamen zıt çokdüzgün biri evliyken aşık olabilirmi? elinde olmadan yani...
aşkın bir hastalık olduğunu söylemişti eşim aşık olmakla sevmek arasındaki farklardan bahsetmiştik.

bilmem ne demeli şimdi size? yadırgasam,kınasam insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş bende evliyim eşimden başkasına ne aşık olmak nede eşimin başka bir kadına aşık olduğunu duymak istemem o yüzden yorum yapamıyorum...

pişmanlık duymanız,vicdan azabı çekmeniz sizin iyi yönlerinizi ortaya koyuyor. şimdi bunu yaşayan bir erkek olsaydı sizin yerinizde evli değilsiniz ilişkiniz var sizin kadar asla vicdan yapmazdı siz kadın olarak bunun utancını yaşıyorsunuz arsızda olabilirdiniz ne var bundada diyebilirdiniz...bugün başka bir konu okudum mesela kocamı abisiyle aldattım kocam bana güvenmiyor diyo şaka gibi dimi:))))
birde şunu düşündüm karşı taraf evli acaba o vicdan yapıyormudur seninkadar genelde erkeklerden böyle davranışlar göremiyoruzda maalesef...

hatalısın ama sana yaptığının cezasını veren bir vicdanın var bu da iyi birşey...

az sonra seni burda taşlıcakları için ben iyi yönden bakmak istedim kötü yönleri zaten az sonra söylenicek...

evet kaşımdaki insanda vicdan azbı çekiyo.....en az oda benim kadar üzgün...eşime sana kendime nasıl yapabiliyorum bunu diye....ewet beni yargılayabilen bi vicdanım var...pişmanlıklarım keşkelerim var..ama şuan kendimi teselli edebildiğim tek cümle ''zararın neresinden dönersem kardır...

evli olduğunu bildiğin halde onunla bi ilişkiye başlasan görüşmeye devam etsen sana kızardım çünkü bu çok yanlış ama sen enazından çok daha büyük bi hata yapmadan kendine gelmişsin buda güzel bişey

kendimden başka herşeyi düşünüyorum..hayatımdaki insanı onun eşiniii...empati kurmaya çalışıyorum...bana yapılmasını gerçekten istemezdim böyle bir şeyin o yüzden etrafımdaki insanlarada bunu yaşatmaya hakkım yokkk...hatamın farkındayım.durumu daha fazla ilerlemeden toparlayabildiğimi düşünüyorum.belkide kendimi şuan öyle teselli ediyorum ama tek bildiğim şey ben böyle bi insan değilim ve olmak istemiyorum :(

canım bu kadar pişamn olman zaten böyle bi insan olmadığını gösteriyo:70: klasik olucak ama zaman her şeyin ilacıdır biraz zaman tanı kendine eminim unutucaksın

aşık olduğun adamın ilk defa başıma böyle bir şey geliyor, vicdan yaptım demelerine aldanma bence
çalışanını aramaya başlayıp bunu her gün yapıp yapıp sonra da ilk defa başıma geliyor demesi, sana önceden alıştırmalı olduğu hissi vermedi mi hiç.
patronların genç bekar kadın çalışanlarına yaklaşma arzusu herkes tarafından bilinen bir şey.
hatta bazıları evlileri de ayartmaya çalışır.
bence onun için üzülme de, kendin yanlıştan dönmüşsün ona bak, ama fazla ortalıklarda dolanma, sonunda gizli saklı hiç bir şey kalmaz, bir şekilde eşi öğrenir falan işi bırakman iyi olmuş, hepten uzak durmalısın o çevreden.

bundan sonraki hayatında yeni başlangıçlarla kendi yuvanı kurman dileğiyle, mutluluklar dilerim :34:

şuan işi bırakmadım yani izindeyim izin bitiminde bırakcam.çünkü şirket sahibine bildirmem lazım durumumu.sonuçta 5-6 ay kadarda olsa ekmeklerini yedim.gidip durumumu izah etmem lazım...durumumu derken (çeşitli bahaneler sunarak )ayrılmak istediğimi......

şuan işi bırakmadım yani izindeyim izin bitiminde bırakcam.çünkü şirket sahibine bildirmem lazım durumumu.sonuçta 5-6 ay kadarda olsa ekmeklerini yedim.gidip durumumu izah etmem lazım...durumumu derken (çeşitli bahaneler sunarak )ayrılmak istediğimi......

işten ayrılman senin için en iyisi hergün dip dipe onu görerek çok daha zorlanırdın

hayatımdaki kişi aradığında konuşmak istemiyorum utanıyorum :( ona karşı nasıl davranacağımı bilemiyorum :( offfffffffffff nasıl oldu bu böyleee...neden oldu :(

Şu açıdan bakıcam olaya izin verirsen;Sende bu adama bişeyler hissetmişsin,kalbin çarpmış:69: bence şuanki ilişkini sorgulamalısın canım..Ciddi bir ilişki içindeyken birine öyle ya da böyle gönlünün kayması,ya da kalbini pırpır etmesi içinde oldugun ilişkiyi sorgulatmalı sana..

Zaten mantıklı olan kararı vermişsin işten ayrılmayı düşünürek.Hakkında hayırlısını dilerim..Sevgiler..

hayatımdaki kişi aradığında konuşmak istemiyorum utanıyorum :( ona karşı nasıl davranacağımı bilemiyorum :( offfffffffffff nasıl oldu bu böyleee...neden oldu :(

onlayken başkasına bişeyler hissedebildine göre artık ona bişey hissetmiyosun demektir ve ikiznizde acı çektirmeye hiç gerek yok bence bu ilişkiyi noktalamalısın

herkesin kendi bileceği iştir tabii ki ama buraya bu konuyu açtıysan kendi fikrimi ileteyim
bence
bir başkasına gönlün kayabildiyse şuanki ilişkini bitirmelisin,
bu zamana kadar yaşadıklarınıza saygın varsa tabii ki
yoksa erkeklerin klasik yaptığı davranışa giriyor bu, anladım hatamı çok üzgünüm diyip eşlerine veya kız arkadaşlarına konuyu sezdirmeden üzerine kum serpmek, bu hiç de hoş değil, erkek arkadaşımın yüzüne bakabilirim, benim için sorun olmaz dersen tabii yine senin bileceğin iş, zira çoğu erkek hayatlarını bu şekilde yürütüyor, onlar yapabiliyorsa sen de yapabilirsin gerçi, bak bu açıdan düşünmemiştim :96:
sonuçta senin kararın, düşünüp taınıp en uygununu sen verirsin zaten :34:

Şu açıdan bakıcam olaya izin verirsen;Sende bu adama bişeyler hissetmişsin,kalbin çarpmış:69: bence şuanki ilişkini sorgulamalısın canım..Ciddi bir ilişki içindeyken birine öyle ya da böyle gönlünün kayması,ya da kalbini pırpır etmesi içinde oldugun ilişkiyi sorgulatmalı sana..

Zaten mantıklı olan kararı vermişsin işten ayrılmayı düşünürek.Hakkında hayırlısını dilerim..Sevgiler..

cnm tşk ederim yorumun için.... evet kalbim çarptı heyecanlandım üzüldüm ama hata olaraak bakıyorum...ilişkimi sorguladığımda bi sorun göremiyorum.sanırım sorun sadece bende...bilmiyorum yaa belkide çooooook geçmişten kalan bişey yaniii şöyle ben babamdan pek fazla sevgi görmedimmm onunla bişeyler paylaşamadım....belkide benden büyük bi erkeğin sevgisi ilgisi cazip geldi bana.anlam veremiyorum kii hiç bişeyeee

Back
X