biliyorum hatalıyım,pişmanım ve vicdan azabı çekiyorum

bunu düşündüm acaba ayrılsam ne yaparım dedim kendi kendime....sorguladım bazı şeylerii.ama hayır yapamam onsuz...şuan ki yaşadığım durum sadece anlık bi hataydı benm için...büyük bi hataydı....

işte erkekler de böyle anlık hataydı sadece bi anlık boşluktu diyorlar ya hep
bir kadının bunu demesine hiç rastlamamıştım
ama ohh dedim içimden, cinsimizden birisinin aynısını bir erkeğe yapması hoşuma gitti
ne yalan söyleyeyim :77:

neyse ben konuyu saptırmadan çıkayım bu topikten :1:
iyi akşamlar herkese

Son düzenleme:
bunu düşündüm acaba ayrılsam ne yaparım dedim kendi kendime....sorguladım bazı şeylerii.ama hayır yapamam onsuz...şuan ki yaşadığım durum sadece anlık bi hataydı benm için...büyük bi hataydı....

bence seninki sevgiline karşı sevgi değilde alışkanlık olmuş artık ondan ayrılamam diyosun tabi benim fikrim bu

onu kimse için kaybedemem...belkide insan böyle durumlarda daha ii anlıyor hayatındaki insanın değerini...böyle durumlarda soruyor kendine o olmazsa ne yaparım diye...keşke daha önceden bunları düşünebilseydim ama yapamadım..belki bi cahillik belki bi anlık bi heyecan belki bir iki güzel söz cezbetti benii.belkide bu benim için bi uyarıydı rabbim tarafından...onu kaybetmenin bana nasıl bi acı vereceğini anlamış oldum düşüncede dahi olsa...artık bu yönleriyle bakmak istiyorum bu olaya

işte erkekler de böyle anlık hataydı sadece bi anlık boşluktu diyorlar ya hep
bir kadının bunu demesine hiç rastlamamıştım
ama ohh dedim içimden, cinsimizden birisinin aynısını bir erkeğe yapması hoşuma gitti
ne yalan söyleyeyim :77:

neyse ben konuyu saptırmadan çıkayım bu topikten :1:
iyi akşamlar herkese

ne deyim bu yoruma bilmem ki :)

Gerçekten zor bir durum ama hayatta neler neler aşabiliyo insan. bu da gecicektir. ilişkiler konusunda yorum yapmak hep zordur çünkü karmasıktır ve sonsuz ihtimaller barındırır. bence üzülme sonuçta geri dönüşü olmayan bir yola girmemişsin. çok akıllıymıssın ki bu işin olmayacagını en basından anlamış ve sıyrılmıssın sen tövbeni yap ve Allaha dua et. bazı sırların rabbinle senin aranda kalsın. Her daim önün açık olsun ve mutlu kal inş.

Gerçekten zor bir durum ama hayatta neler neler aşabiliyo insan. bu da gecicektir. ilişkiler konusunda yorum yapmak hep zordur çünkü karmasıktır ve sonsuz ihtimaller barındırır. bence üzülme sonuçta geri dönüşü olmayan bir yola girmemişsin. çok akıllıymıssın ki bu işin olmayacagını en basından anlamış ve sıyrılmıssın sen tövbeni yap ve Allaha dua et. bazı sırların rabbinle senin aranda kalsın. Her daim önün açık olsun ve mutlu kal inş.

teşekkür ederim cnm...evet en başından anladım hata olduğunu.dediğin gibi rabbimle aramda sır olacak bu olay..bide o insan biliyo tabi...bakalım zaman neler gösterecek.Allah ım kimseyi doğru yoldan ayırmasın inşallah :)

kimseyi kınamak , ayıplamak istemem ama eh be kardeşim elin herifi ne demeye seni her gün arayıp saatlerce konuşur? Buna nasıl müsade eder, fırsat verirsin? Bİr laf vardır taş yerinde ağırdır diye sen o ağırlığı koruyabilseydin o adam böyle bir şeye cesaret edemezdi. Bir çoğumuza çalışıyor hangimizi evli patronu arayıp satlerce sohbet ediyor? Madem bunu sindiremiyorsunu size aykırı bir şey madem, lütfen biraz daha insanlarla ilişkilerinize dikkat edin ki böyle bir şeye cesaret edemesinler.

Kesin ilk defa eşini aldatıyordur
O da sana denk gelmiştir , kesin aşık olmuştur
Size kızdım ama bi kadarda üzüldüm
Düşünsenize evlisiniz , ve eşiniz başka bir bayanla konuşuyor , onla beraber
Eminim düşüncesi bile kalbinizin sıkışmasına sebep oluyordur..
Ve siz bunu bir başka bayana yaşatıyorsunuz
Üstüne üstlük sizinde bir ilişkiniz var ve sevgilinizi aldatıyorsuz , bilerek , istiyerek..
Hadi onu geçti , çevreniz duysa sizin için neler derler ne düşünürler hiçmi umursamıyorsunuz?
Ne ekersen onu biçersin bunu unutma
Bir gün birini üzersen , birgünde sen üzülürsün..

Bak canım,benzer bişey başıma gelmek üzereydi.Patronum değil ama aynı iş yerinde bi kendini bilmez bana olduk olmadık zamanlarda muhabbet açıp arkadaş kıvamına getirmişti durumumuzu.Bu arada sadece telefon ve maille iş görüşmeleri yapıyoduk.Gayet iyi arkadaştık havadan sudan geyik muhabbetler yapıyoduk.(Benim evli olduğumu biliyo ve kendisi evli hatta çocuğu var)

Sonra beni gördü bigün öyle buluşma falan yok.İş arkadaşlarıyla fotomuzu gördü sadece.Sonra tavırları değişti.Eşiyle problemleri olduğunu ima etmeye başladı.Ben de düzelmesi için kendimce tavsiyeler verdim.
Ama konuşmalarından farketmeye başlamıştım ki bana karşı farklı yaklaşmaya başladı.
Ben de bunu anladığım için uzaklaşmaya başladım ve nihayet ağzındaki baklayı çıkardı.
Görüşelim diye ısrar etmeye başladı.Hatta inada bindirdi.Önce güzel dille anlatmaya çalıştım baktım anlamıyo
Eşimi seviyorum saçma sapan hareketler yapma,kendini eşine ve çocuğuna ada dedim.
Şimdi hala yüzsüz arıyo ama işle ilgili sorularına cevap veriyorum o da mecburiyetten.
Geçen gün diğer kız arkadaşa da durmadan mail atmaya başladı nasılsınız napıyosunuz diye belli ki aynı muhabbeti onunla da kurmaya çalışıyo :1:
Bence hiiç sallama bu adamı büyük ihtimalle eşiyle arası bozuk ya da yeni bi heyecan arıyordur.
Sen erkek arkadaşını seviyorsun madem,sadece onu düşün eminim bunların üstesinden gelmene yardımcı olur canım :34:

Back
X