çekinemedim maalesef âdetin ikinci günü kan vermeye gideceğim 7 ocakta inşallah siz neyden rahatsız oldunuz bende çok bilmiyorum süreci merak ediyorumÇekildiniz mi acaba bende bugün gün aldım ama aşırı rahatsız olduğum için bazı şeyleri anlamadım ilaca şimdi başlama dedi çekileceği gün kendilerimi yönlendiriyor
Adetin ikinci günü geldim içerideki sekreterlikten hsg için randevu alacağım kayıt açacağım diyebilirsiniz randevunuz yoksa .Sonra doktorun yanına giriyorsunuz onlar reçete yazıyor antibiyotik ve ağrı kesici sanırım o gün kullancaz çünkü doktor şimdiden kullanma dedi.Orta sekreterlikten hsg randevusu alıyorsunuz kağıtta neler olacağı yazıyor.çekinemedim maalesef âdetin ikinci günü kan vermeye gideceğim 7 ocakta inşallah siz neyden rahatsız oldunuz bende çok bilmiyorum süreci merak ediyorum
Âdetin ikinci günü gittiğinizde hangi evrakları götürdünüz ne yaptınız
Benim çarşamba günü sabah onda infertilite randevum 11’de de Vajinal ultrason randevum varAdetin ikinci günü geldim içerideki sekreterlikten hsg için randevu alacağım kayıt açacağım diyebilirsiniz randevunuz yoksa .Sonra doktorun yanına giriyorsunuz onlar reçete yazıyor antibiyotik ve ağrı kesici sanırım o gün kullancaz çünkü doktor şimdiden kullanma dedi.Orta sekreterlikten hsg randevusu alıyorsunuz kağıtta neler olacağı yazıyor.
Bende pcos var başka hastanede klomen femara falan kullanım sonra beni yönlendirdi.Kan testleri,smear,vajinal ultrason,sperm testi yapıldı en son hsg kaldı inşallah kolay bir şekilde geçer korkuyorum da biraz.
Rahatsızdım derken gribim baya
Smear 1 yıl içinde yapılmışsa kabul ediyorlar sanırım inşallah kolay ve güzel geçer malesef rezil oluyoruz sürekli git gel bekle vs.Allah yardımcımız olsun inşallah kısa sürede gönlümüzce olur herşeyBenim çarşamba günü sabah onda infertilite randevum 11’de de Vajinal ultrason randevum var
Eşim sperm testi verdi onu üroloji doktoruna onaylattırdım smear testini de 6-7 ay önce vermiştim o da temiz ama tekrarlamam gerekiyor mu bilmiyorum kanı da o gün veririm büyük ihtimalle benim süreç hızlı ilerler inşallah
AynenBöyle bi kağıt mıydı
Amin inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırızSmear 1 yıl içinde yapılmışsa kabul ediyorlar sanırım inşallah kolay ve güzel geçer malesef rezil oluyoruz sürekli git gel bekle vs.Allah yardımcımız olsun inşallah kısa sürede gönlümüzce olur herşey
Adet bitiminde geliyorum
Ne zamana verdi randevuAdet bitiminde geliyorum
İlaçları sordun mu acaba nasıl kullanılcakmışAdet bitiminde geliyorum
13 ocakNe zamana verdi randevu
Bana ilaç vermediİlaçları sordun mu acaba nasıl kullanılcakmış
Bende 12 si gidiyorum inşallah kolay olur13 ocak
Sen kanı o hastanede mi vereceksin canım listede yazıyor ya başka hastanede versek olmuyor mu acaba yaBende 12 si gidiyorum inşallah kolay olur
İnşallah çok çok kolay geçer hiç anlamazsın bile canım tecrübelerini bize de anlatırsınBende 12 si gidiyorum inşallah kolay olur
Anlatırım balım.Başka hastanede de verebiliriz bence ya hcg hcg dirİnşallah çok çok kolay geçer hiç anlamazsın bile canım tecrübelerini bize de anlatırsın
Orda da verebiliriz bence ya işlem 13.30 da o saate kadar çıkar zaten sonuç Chatgbtye sordum o da öyle demişAnlatırım balım.Başka hastanede de verebiliriz bence ya hcg hcg dir
Bence birgün önce ver riske atmaOrda da verebiliriz bence ya işlem 13.30 da o saate kadar çıkar zaten sonuç Chatgbtye sordum o da öyle demiş
Sen nasıl yapacaksın peki senin randevun pazartesiye denk geliyor pazar günü hastaneler kapalı acilde mi kan vereceksinBence birgün önce ver riske atma
Aynen acilde veririm durumu belirtipSen nasıl yapacaksın peki senin randevun pazartesiye denk geliyor pazar günü hastaneler kapalı acilde mi kan vereceksin