Gebeliğe Hazırlık Bilkent şehir hastanesi infertilite doktor önerisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen acilde veririm durumu belirtip
Ben pazartesiye randevu aldım dayanamadım hem kanı vermek için hem de bana ilaç falan yazmadı antibiyotik ağrı kesici vs sana yazmış bana neden yazmadı merak ettim
Salı günü kesin hsg çekilecek mi onu da sorucam eşim izin alacak çünkü iş yerinden çekilmezsem eğer boş yere gelmesin adam

Benimde kağıtta 13ü yazıyor ama kadın bize 12si dedi anlamadım ya yarın bende geliyorum bakalım önce endokrin ramdevum var sonra infertiliteye geçeceğim.Mesajlaşırız olmadı görüşürüz istersen

Benim randevum 14:00 da seninki kaçta

Saatin üstünü kadın çizdi ama mesaj geldiğinde randevu 14:30 olarak verilmiş

Eklentiler

• DA667934-020F-4EE1-9B3B-9EA9FD307A06.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 49
Bende sqdece hsg kağıdı var randevu almadım yarın gidince giriş açtırcam sadece.Senin hsg kağıdında tarih ne yazıyor
Benim randevum 13ünde işte ama ben kan vermeye gidiyorum hem de sorucam neden antibiyotik yazmadılar diye

Benim randevum 13ünde işte ama ben kan vermeye gidiyorum hem de sorucam neden antibiyotik yazmadılar diye
Ya bana 12si dedi eşimde öyle diyor ama kağıdın üstünde 13 yazıyor anlamadım

Ben geldim bugün dedim randevum var dedim inanmadılar 13ü yazıyor diye sonra kan verdim ben bugün yapabilir miyiz bari dedim tamam gidin düzelttirin dediler.Gittim randevu yerine kadın diyorki sizin randevunuz bugün zaten dedi.Neyse dosya açıldı şimdi günübirlik yatış vs diye.Evrak işleminden sonra radyolojiye gideceğim.Bugün çekileceğim inşallah kolay atlatırım

Ay Allah yardımcın olsun inşallah belki seni görebilirim o saate çıkmamış olursan

Bende kanı verdim eve geçiyorum şimdi nasıl geçti canım kolay mıydı tekrardan çok geçmiş olsun

`