• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilmeden 2. kadın olmak

Peki kız sevgilide benim aldatılanda sanane derse
Zaten söylerken ayırmak istiyormuş gibi değil, bilmesi gerektiğini düşündüğün için söylediğini belli edeceksin. Kadınlarda şu algı kapalı oluyor; bu adam beni aldattı. Buna inanmak istemeyecek ilk başta zaten. Sevgilisiyle asla işinin olmayacağını da ekle yoksa mantığını dinlememek için binbir türlü bahane üretecek hayal dünyası. Bilmen gerekiyordu, ister devam et ya da etme hiç ilgilendirmiyor beni, bu yükü üstümden attım de gitsin.

Birde nasıl rahat ya yalancı! Ya adam haftasonu benle haftaiçi sürekli mesajlaşma arada buluşma. Kuzenleriyle eğlenmeye çıktık daha ne diyim. Kuzeninede zaten yuh oda tanıyor kızı ve oda hemcinsimiz.
kimseye güvenilmiyor maalesef.neler neler duyuyoruz burada hem de kendi çevremizde. ben de aldatıldım nasıl bir his olduğunu iyi bilirim. kuzeni diye saklıyorlar cnm.bunu onayladığından değildir bence kuzeni olduğu için konuşamıyordur.belki defalarca uyardı kuzeni onu.ama işte bu tip erkekler hiç bir şeyi takmaz

Sen zaten bişey demiycenki
Onların masasına gidip öp adamı Muck Muck Naber sevgilim aaa arkadaşın mi tanistirsana de gıcık gıcık :KK53:
Sonra onlar ayiklasin pirincin taşını...hiçbir kız öyle sindirmez bu olayi...Ama erkek zihniyeti işte,üst üste yakalansan inkar edilen haciii tipi bunlar...Elbette ikna etmeye çalışacak ama seni ama onu kimi istiyorsa artık...keşke seni seçse bide şlaaaapp diye tokadı basar ayrilirsin...
Sen kızla diyolaga girme zaten

Kızada acıdım şimdi daha çok sanırım uzun zamandır var ilişkileri

kimseye güvenilmiyor maalesef.neler neler duyuyoruz burada hem de kendi çevremizde. ben de aldatıldım nasıl bir his olduğunu iyi bilirim. kuzeni diye saklıyorlar cnm.bunu onayladığından değildir bence kuzeni olduğu için konuşamıyordur.belki defalarca uyardı kuzeni onu.ama işte bu tip erkekler hiç bir şeyi takmaz

Yani ne diyebilirimki destekler gibi davranmasın o zaman! Mesela benle buluşmasın o zaman!

yorumlara bakınca herkes tarık akan, gülşen bubikoğlu'nun oynadığı " ah nerede" filmini anlatıyor. ama gerçekte işler öyle yürümeyebilir. ne gerek var akrabaya ona buna duyurmaya. kız niye size itimat etsin ki? belki de aralarının limoni olduğu bir dönemdeler vs vs.
daha yeni tanışmışsınız, çok bağlanmamışsınızdır. popüler deyimle daha çok "emek vermediniz" bu ilişkiye. bitirin gitsin. yüzleşmeler, planlar filan dertsiz başınıza dert aramayın.

Zaten söylerken ayırmak istiyormuş gibi değil, bilmesi gerektiğini düşündüğün için söylediğini belli edeceksin. Kadınlarda şu algı kapalı oluyor; bu adam beni aldattı. Buna inanmak istemeyecek ilk başta zaten. Sevgilisiyle asla işinin olmayacağını da ekle yoksa mantığını dinlememek için binbir türlü bahane üretecek hayal dünyası. Bilmen gerekiyordu, ister devam et ya da etme hiç ilgilendirmiyor beni, bu yükü üstümden attım de gitsin.

Nerde boktan olaylar var beni buluyor ya bıktım resmen. Milletin rezilliği ben düşünüyorum ama

Ya ben bugün o akraba kişisine ortak olan bu işi duyursam mı bilmiyorum. Ya da o akrabayla buluşup kızın abisininde gelmesini sağlayıp tesadüfmüş gibi olayı ortaya mı atsam
kız mesela dediğin gibi savunabilir ama abisi dinlemez bile ağzını burnunu kırar sanırım sevgilinin

akrabasını felan bulaştırma. özellikle abisi duymasın. belki kız kimseye duyurmadan bitirmek ister.. kendi karar versin.

ama kızda bilsin yani... gerisi kendi kararı....

sen zaten bas tekmeyi. hatta bir tokatla(güya şiddete karşıyız) da süsle...

Erkeklerdeki de akıl yani, bir kadını memnun edemezler bi de ikincisini idare etmeye çalışırlar

Ya bizim bu kişiyle aileler birbirini tanıdığından fazla kıyamet koparmak olmaz gibi geldi

Aileler birbirini tanımasına rağmen bu kısı size bu terbıyesızlıgı yapabıldıyse, aıleler tanışmasa neler yaparmış artık..

Cok gecmıs olsun, verılmıs sadakanız varmış, bence ogrendıgınızı bır şeklide soyleyın ve susun ona en buyuk cek olacaktır, su an olmasa da gunünü birinde danı edecektır bence boyle karakterimiz bırıyle uğraşmaya bıle değmez

yorumlara bakınca herkes tarık akan, gülşen bubikoğlu'nun oynadığı " ah nerede" filmini anlatıyor. ama gerçekte işler öyle yürümeyebilir. ne gerek var akrabaya ona buna duyurmaya. kız niye size itimat etsin ki? belki de aralarının limoni olduğu bir dönemdeler vs vs.
daha yeni tanışmışsınız, çok bağlanmamışsınızdır. popüler deyimle daha çok "emek vermediniz" bu ilişkiye. bitirin gitsin. yüzleşmeler, planlar filan dertsiz başınıza dert aramayın.
Bende bunu dîşündüm ama o kızın yerinde olsaydım bilmek isterdim

Herkese tünaydın öncelikle.

Benim çocukluktan tanıdığım hatta ailecek tanıdığımız biri var. Biz bununla temmuz başlarında bi şekilde görüşmeye başladık. İsim olarak bildiğim ama tanımadığım kuzeniyle falan tanıştırdı beni hatta. İş dolayısıyla haftasonları buluşmalar, gün içinde yazışmalar falan derken baya yakınlaştık tabi.

Gelgelelim ben dün bunun bir sevgilisi olduğunu öğrendim bana sevgili diyen bu kişinin yani. Nasıl öğrendiğime gelince kader mi desem ne desem bu kızın abisinin en yakın arkadaşı benim akrabam çıkmasın mı meğer ?!

Daha bu kişiye birşey demedim normal sakin davranıyorum şimdilik. Buraya sizin fikirlerinizi almak için konu açtım. Kızada söylesem mi ya da kimseye hiçbir şey söylemeden münasabeti kessem mi ya da akrabam olan kişiye mi söylesem? Ne yapsam bi akıl verin
bulus boyle butun gucunle tokadi bas ayril allahm ne erkekler var ya bunca zaman hicmi farketmedin cnm hicmi anlamdn hissetmedn

Kıza kesinlikle bir şekilde söyle . Kızın abisine benide kızıda idare etmiş de zaten gerisi gelir sen hiç üzülme

sizin ailenizle bu çocuğun ailesi tanışıyor mu ben kaçırdım da orayı?ve aldatılan diğer kızın arkadaşları da sizin de arkadaşınız mı?

Ya bizim bu kişiyle aileler birbirini tanıdığından fazla kıyamet koparmak olmaz gibi geldi
ohaa ailelelrde mi tansms yok artk be
sizin ailenizle bu çocuğun ailesi tanışıyor mu ben kaçırdım da orayı?ve aldatılan diğer kızın arkadaşları da sizin de arkadaşınız mı?
aileleri tanisms cnm bde hangi yuzle aileye karsyor adam.anliyamadm. doger kizn abisiyle uzaktan akrabaligi varmis oyle dedi kiaaca ozetleym sna .d

ohaa ailelelrde mi tansms yok artk be

aileleri tanisms cnm bde hangi yuzle aileye karsyor adam.anliyamadm. doger kizn abisiyle uzaktan akrabaligi varmis oyle dedi kiaaca ozetleym sna .d
yok canım yakınlaşma olduktan sonra tanışmamış aileyle. Daha önceden aileler birbirlerini tanıyorlarmış zaten :D
Düzeltme üstüne düzeltme gibi oldu :D

Back
X