- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.534
- 168
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Ben de aynı şeyi eşim için düşünüyorum. Ama belki de böylesi hayırlıdır. Bizim sadakatimizin onlar için ekstradan bir değeri var bu sayede. :))Aradaki temel fark şu bence: Erkekler aldattiginda böbürleniyorlar, herkese anlatıyorlar. Kadınlar en yakın arkadaşlarına ve hatta kendilerine dahi itiraf edemiyorlar. Bir diğer nokta da: Aldatma denilince herkesin aklına cinsellik geliyor. Erkekler aldatırlarsa kesin cinsellik de oluyor işin içinde, ama kadınlar işi oraya kadar götürmeyebiliyorlar. Özellikle de Türkiyede. Ee aldatma duygusallıkla kalınca, kadınlar kendi kendilerini ''Ben sevgilimi aldatmadım ki yaa, arkadaşça konuştuk'' diye kandırabiliyorlar. Bunu yapan kadınlardan biri de benim ablam. Geçmişte sevgilisini, sevgilisinin çok yakın bir arkadaşıyla aldattı. Ama bunu kendine bile itiraf edemiyor, diyor ki: Biz sevgilimle beraberken, arkadaşıyla arkadaşça konuşuyordum yalnızca, aramızda bir şey yoktu. Ama yalan tabi. Konuşurlarken gözleri ışıldıyordu. Bunun gibi o kadar çok örnek gördüm ki.erkegi ve kadini kalmadi artik. benim esiminde benden onceki kiz arkadasi onu aldatmis.
ve düşünüyorum düşünüyorum boyle bi adam nasil aldatilir nasil kaybetmeye goze alinir anlayamiyorumm.
Ben de aynı şeyi eşim için düşünüyorum. Ama belki de böylesi hayırlıdır. Bizim sadakatimizin onlar için ekstradan bir değeri var bu sayede. :))Aradaki temel fark şu bence: Erkekler aldattiginda böbürleniyorlar, herkese anlatıyorlar. Kadınlar en yakın arkadaşlarına ve hatta kendilerine dahi itiraf edemiyorlar. Bir diğer nokta da: Aldatma denilince herkesin aklına cinsellik geliyor. Erkekler aldatırlarsa kesin cinsellik de oluyor işin içinde, ama kadınlar işi oraya kadar götürmeyebiliyorlar. Özellikle de Türkiyede. Ee aldatma duygusallıkla kalınca, kadınlar kendi kendilerini ''Ben sevgilimi aldatmadım ki yaa, arkadaşça konuştuk'' diye kandırabiliyorlar. Bunu yapan kadınlardan biri de benim ablam. Geçmişte sevgilisini, sevgilisinin çok yakın bir arkadaşıyla aldattı. Ama bunu kendine bile itiraf edemiyor, diyor ki: Biz sevgilimle beraberken, arkadaşıyla arkadaşça konuşuyordum yalnızca, aramızda bir şey yoktu. Ama yalan tabi. Konuşurlarken gözleri ışıldıyordu. Bunun gibi o kadar çok örnek gördüm ki.
Ben de aynı şeyi eşim için düşünüyorum. Ama belki de böylesi hayırlıdır. Bizim sadakatimizin onlar için ekstradan bir değeri var bu sayede. :))Aradaki temel fark şu bence: Erkekler aldattiginda böbürleniyorlar, herkese anlatıyorlar. Kadınlar en yakın arkadaşlarına ve hatta kendilerine dahi itiraf edemiyorlar. Bir diğer nokta da: Aldatma denilince herkesin aklına cinsellik geliyor. Erkekler aldatırlarsa kesin cinsellik de oluyor işin içinde, ama kadınlar işi oraya kadar götürmeyebiliyorlar. Özellikle de Türkiyede. Ee aldatma duygusallıkla kalınca, kadınlar kendi kendilerini ''Ben sevgilimi aldatmadım ki yaa, arkadaşça konuştuk'' diye kandırabiliyorlar. Bunu yapan kadınlardan biri de benim ablam. Geçmişte sevgilisini, sevgilisinin çok yakın bir arkadaşıyla aldattı. Ama bunu kendine bile itiraf edemiyor, diyor ki: Biz sevgilimle beraberken, arkadaşıyla arkadaşça konuşuyordum yalnızca, aramızda bir şey yoktu. Ama yalan tabi. Konuşurlarken gözleri ışıldıyordu. Bunun gibi o kadar çok örnek gördüm ki.
Aldatmaktan bahsetmedim orda. Bu taz konuşmaları o yaştaki erkekler yapar dedim. Keşke dikkatli okusaydınız.
Her erkek aldatamaz örneğin eşimle ben işte beraberiz evde beraberiz dışarıda beraberiz Face hesaplarımız ortak bilgisayarlarımız ortak telefonları bazen değişiyoruz mesela onun şarjı bittiğinde dışarı çıkacak bnm teli o alıyor onunkini ben adama fırsat vermiyorum ki aldatsın su an cok büyük konuştum umarım iki gün sonra eşim beni aldattı diye yazmam buraya büyük rezil olurum vallakızlar burda hergün birsürü aldatma haberiyle karşı karşıya kalıyoruz..bu meseleyi bikaç gündür farklı erkek arkadaşlarımla görüşüyorum dedilerki her erkek bi şekilde aldatır kimi bakar kimi sanaldan yazar kimi reele dönüştürür..geçenlerde konu açmıştım erkek arkadaşım üç ay önce sanaldan iki kıza selam vermiş sonrada silmiş programı diye..erkek bu yapar bi amacı yok sana verdigi mutluluga bak ayrılsan nolcak yeniside yapıcak sadece haberin olmucak dediler..gerçekten böylemi bilmeden yaşamak dahamı mutlu eder?
hep birlikteyseniz sıkıntı olmaz zaten allah mutlulugunuzu daim etsinHer erkek aldatamaz örneğin eşimle ben işte beraberiz evde beraberiz dışarıda beraberiz Face hesaplarımız ortak bilgisayarlarımız ortak telefonları bazen değişiyoruz mesela onun şarjı bittiğinde dışarı çıkacak bnm teli o alıyor onunkini ben adama fırsat vermiyorum ki aldatsın su an cok büyük konuştum umarım iki gün sonra eşim beni aldattı diye yazmam buraya büyük rezil olurum valla
Âmin şu an eşime güvenim tam ama zaman ne getirir belli olmuyor iştehep birlikteyseniz sıkıntı olmaz zaten allah mutlulugunuzu daim etsin
Nasil arkadaslariniz var anlamadim...sizin yaninizda boyle rahat konusuyorlar...belkide kolay inaniyorsunuz bazi seylere ondan boyle ragat konusuyorlar..sevmedigini gostermezmis eee ne sevmedigini gostetir?adamin illa gidip yatmasi gerekmez..baska bir kizla hoslanip iletisim kurmaya calismasi da aldatmaktir bana göre.demek yuz bulsa gidicekti derim ben..Bunların hepsi alsatmaya girer...aldatmayan erkek vardir mesela asik adam aldatmaz..zaten aldattigi halde hala o kadinlaysa o adamin mutlaka bir cikari vardir...Benim de erkek arkadaşlarım bunu söylüyor.
Başka kadınla olmak hayatındaki insanı sevmediğini göstermez gibi laflar ediyorlar.
Yalnız benim aldatmaktan kastım başka biriyle cinsel ilişki yaşamak.
Öyle uzun uzun vakit geçirmeler, gezip tozmalar değil; sadece yatak.
Diğer türlü duygusala girerse sevmiyor denirmiş.
Ama sadece seks olursa kafalarında ayırıyorlarmış falan filan ...
Hep bunları duyuyorum.
Aldatmayan erkek yok diyeni de duyuyorum çok sık bir şekilde. =/
boşanmayacaksa elbette bılmemesı bilmesınden daha hayırlıkızlar burda hergün birsürü aldatma haberiyle karşı karşıya kalıyoruz..bu meseleyi bikaç gündür farklı erkek arkadaşlarımla görüşüyorum dedilerki her erkek bi şekilde aldatır kimi bakar kimi sanaldan yazar kimi reele dönüştürür..geçenlerde konu açmıştım erkek arkadaşım üç ay önce sanaldan iki kıza selam vermiş sonrada silmiş programı diye..erkek bu yapar bi amacı yok sana verdigi mutluluga bak ayrılsan nolcak yeniside yapıcak sadece haberin olmucak dediler..gerçekten böylemi bilmeden yaşamak dahamı mutlu eder?
şüphem çok evet ona hissettirmemeye çalışıyorum çünkü madem affettim böyle yapmak durumundayım diye düşünüyorum karşılıklı bi konuşma yok ama yaptıgı çok zoruma gitti bundan sonrasını zaman göstericek teşekkür ederim mesajınıza..Aldatma konusu bir cinsiyet meselesi değil, "sahsiyetsizlik" meselesidir.
Aldatma "hastalığı" çağımızın vebası olmuş durumda. Evet ben buna hastalık diyorum, çünkü bir sürekli tekrar eden normal olmayan bir durum.
Yani her kadın aldatır diyemiyorsak her erkek aldatır da diyemeyiz.
Bence affederek hata yaptın rahatlıkla soyleyebilirim. Neden diyeceksin, çünkü o çok çok pişman olup bu ise kalkismasa da senin icinde hep bir şüphe olacak, bunla mutlu olabilceksen ne âlâ.
Soruya gelince tabi ki bilmek daha iyi, her durum için söylüyorum. Bilmek kişisel bir hak bence, sonucta "aldatilarak" kişisel haklarına saldırı yapılmıyor mu..
Her erkek aldatmaz seven ADAM aldatmaz. Dikkatini çekerim, adamcık(!) demiyorum bak.
Not:eski bir aldatılan
Rica ederim ama sen daha dikkatli olmalısın bu durumda inşallah akillanmistirşüphem çok evet ona hissettirmemeye çalışıyorum çünkü madem affettim böyle yapmak durumundayım diye düşünüyorum karşılıklı bi konuşma yok ama yaptıgı çok zoruma gitti bundan sonrasını zaman göstericek teşekkür ederim mesajınıza..
inşallah sağolun..Rica ederim ama sen daha dikkatli olmalısın bu durumda inşallah akillanmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?