Bilmediğiniz Msn Adresi

or_kidem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
219
2
46
İstanbul
Erkek arkadaşımla birbirimizin msn face şifrelerini biliriz. Facebook kullanmıyoruz gerçi kapattık. Onun eskiden kullandığı bir msn adresi vardı. Kullanmadığını kapattığını söylemişti. Artık şeytan mı dürttü bilmiyorum arkadaşımın msn sine o adresi ekledim ve kabul etti. Mail attım beni hatırladınmı diye hatırlamadım diye cvp yazdı. Sorduğumda hala açmadığını kullanmadığını söylüyor. Senden gizli msn açıcak olsam yeni adres alırım diyor. Ama cevap veren oydu buna eminim. Güvenimi kaybettim sanki. Yalan söylemiş oldu bana. Bu durumda ne yapmalıyım bilmiyorum. Kafam çok karışık.

erkeklerin hayatındaki kişilerden sakladığı mutlaka bir msn adresi oluyor.yani bu gibi durumlara hiç şaşırmıyorum artık,kanıksıyorum heralde.bence açık açık konuş.kendi kendini boş yere üzme.güvenin olmadığı bir ilişkiyi yürütmek zor.bakalım ne uyduracak?gerçi sen bana güvenmeyip nasıl böyle bir şey yaparsın deyip zeytin yağı gibi üstede çıkabilir,hazırlıklı ol.:27:

Önce yazan kişinin o olduğundan emin olun, sonra da açık açık sorun. Böylece siz onu itham etmeye kalktığınızda inkar edip sizin aklınızı karıştırmasına engel olmasını sağlamış olursunuz.

artık eminim o olduğuna. sorduğum şeylere doğru bilgileri veriyo geriye tel nosu kaldı alacağım . inanamıyorum aldatılıyormuyum ben şimdi???????

acı ama gerçek aldatılıyorsunn:(yazık yaniiiii.diyecek bişey bulamıyorum.telini al,görüşmek istediğini söyle ve git bakalımm seni görünce ne yapacak?bizide durumdan haberdar et.kendinide boş yere üzme hiç olmazsa ne mal olduğunu öğrendin.

acı ama gerçek aldatılıyorsunn:(yazık yaniiiii.diyecek bişey bulamıyorum.telini al,görüşmek istediğini söyle ve git bakalımm seni görünce ne yapacak?bizide durumdan haberdar et.kendinide boş yere üzme hiç olmazsa ne mal olduğunu öğrendin.

o kadar sabırlı olamadım. aradım herşeyi söyledim ve bitti dedim. telefonumuda kapattım. benmi abarttım bilmiyorum. şok olmuş durumdayım. şaşkınım. o kadar çok seviyorumki ama şu an hiçbir tepki veremiyorum. Aldatılmak ve ben. yanyana getiremeyeceğim iki cümleyle başbaşayım.

o kadar sabırlı olamadım. aradım herşeyi söyledim ve bitti dedim. telefonumuda kapattım. benmi abarttım bilmiyorum. şok olmuş durumdayım. şaşkınım. o kadar çok seviyorumki ama şu an hiçbir tepki veremiyorum. Aldatılmak ve ben. yanyana getiremeyeceğim iki cümleyle başbaşayım.

Acele karar vermişsiniz...

Kendini aklamaya çalışacak...

Sonrasında ya yine bitecek ya da "bitti" demenizi sindiremeyerek hırs yapacak ve sizi ikna edip devam ederse ileride o bırakıcak sizi...

Böyle durumlarda suçüstü yapmak en önemlisi de öfkeniz yatışınca sakin karar vermektir... Ondan sonra kendi kendini yesin dursun...

Şu anda hıncınızı almanın rahatlığından tepkisizsiniz ama bu şekilde biterse siniriniz geçince onu özleyecek ve "Acaba haklı mıydı, şöyle yapsam daha iyi mi olurdu?" diyerek kendinizi kötü hissedeceksiniz... :emir_bebek:

o kadar sabırlı olamadım. aradım herşeyi söyledim ve bitti dedim. telefonumuda kapattım. benmi abarttım bilmiyorum. şok olmuş durumdayım. şaşkınım. o kadar çok seviyorumki ama şu an hiçbir tepki veremiyorum. Aldatılmak ve ben. yanyana getiremeyeceğim iki cümleyle başbaşayım.[/QUOTE
yine iisin maşallah,güçlüsün ben koyveriyorum kendimi,mahfediyorum,komşum geliyo ağlama sesime..telefonunu kapatabılıyorsun bende kapıyorum am en fazla 10 dk.bence telefonunu aç ve konuşmasına izin ver.ortada kesin birşey yokken bitirme.sakin kafayla düşün.birisiyle yakalamadın onu sonuçta ilişkinizin seyri nasıl bilmiiyorum ama herşey yolundaysa böyle bişey için bitti denmez hemen.emin ol önce.belki tesadif açtı msnını arada açıyor belki mesajda gelince cvp yazmış asılmamış ısrar etmemiş sonuçta.önce konuşmayı denemelisin

çiçekcim çok üzüldüm durumuna :59:
öncelikle Rabbim kolaylıkla atlatacak güç versin,zor bi durum gerçekten.
ama fevri davranmışsın sanki..
gerçi sana yalan söylemesi(msnyi kullanmıyorum demesi) bile affeilemeyecek bişey,
bundan sonra kararlı olman önemli...
emin ol seni ikna etmek için herşeyi yapacak,hatta yeri gelecek ona güvenmemekle seni bile suçlayacak.. :57:
burda önemli olan,senin kararlığın ve tepkin.
eğer bundan sonra olmaz,güvenip bitti diyorsan(ki ilgisizliğinden de dert yanıyordun) geri dönme canım.. :58:
biliyorum...bunu söylemekte,senin uygulamanda zor..bu kadar çok severken...
fakat sakin kafayla düşünürsen eğer doğru kararı verirsin..
inşaAllah bi daha böyle şeyler yaşamazsın canım.. :50:

Acele karar vermişsiniz...

Kendini aklamaya çalışacak...

Sonrasında ya yine bitecek ya da "bitti" demenizi sindiremeyerek hırs yapacak ve sizi ikna edip devam ederse ileride o bırakıcak sizi...

Böyle durumlarda suçüstü yapmak en önemlisi de öfkeniz yatışınca sakin karar vermektir... Ondan sonra kendi kendini yesin dursun...

Şu anda hıncınızı almanın rahatlığından tepkisizsiniz ama bu şekilde biterse siniriniz geçince onu özleyecek ve "Acaba haklı mıydı, şöyle yapsam daha iyi mi olurdu?" diyerek kendinizi kötü hissedeceksiniz... :emir_bebek:
aynen bu şekilde ilerkiyo kendini aklamaya çalışıyor. karasızım. bilmiyorum ne karar neyapacağımı.

çiçekcim çok üzüldüm durumuna :59:
öncelikle Rabbim kolaylıkla atlatacak güç versin,zor bi durum gerçekten.
ama fevri davranmışsın sanki..
gerçi sana yalan söylemesi(msnyi kullanmıyorum demesi) bile affeilemeyecek bişey,
bundan sonra kararlı olman önemli...
emin ol seni ikna etmek için herşeyi yapacak,hatta yeri gelecek ona güvenmemekle seni bile suçlayacak.. :57:
burda önemli olan,senin kararlığın ve tepkin.
eğer bundan sonra olmaz,güvenip bitti diyorsan(ki ilgisizliğinden de dert yanıyordun) geri dönme canım.. :58:
biliyorum...bunu söylemekte,senin uygulamanda zor..bu kadar çok severken...
fakat sakin kafayla düşünürsen eğer doğru kararı verirsin..
inşaAllah bi daha böyle şeyler yaşamazsın canım.. :50:

evet canım işleri çok yoğun olan insan şimdi durmadan arıyo ikna etmek için. bitti diyorum, nerdeyse 2 yıl oldu neler adlattık böyle saçma bişey yüzünden mi bitiyor üstelik olmayan bişey yüzünden diyor.

Belki çoğunuz kızacak ama söylemeden duramayacağım.
En başında neden msn şifrelerinizi biliyorsunuz ki! Bu da bir çeşit güvensizlik değil midir?
Ayrıca evli değilsiniz. Sadece 2 senelik bir ilişki ve msnden seni aldattığını düşünüyorsun. Acaba bunun dışında hiç mi aldatmadı, biriyle beraber olmadı, sohbet etmedi.
Yeni birini bulsan acaba o kişide seni aldatmayacak mı?
Bence çok kafaya takma seviyorsan ve sevildiğini düşünüyorsan ilişkine bir şans daha ver derim.

sadece o msn yi kullandığını söylemiştim o kişinin ben olduğumu söylememiştim. ikna olmuş gibi davrandım ve daha soğukkanlı davranıyorum artık. birde eski okulundanım diyince iyice inandı tel nosuda verdi yavaş yavaş sona yaklaşıyor gibiyim.

Affedeceksin... inanacaksın..... birdaha yapacak... birdaha inanacaksın.....

Bu böyle gidicek...

olayı anlamadım ben :37:

birbirimizin msn şifrelerini falan biliriz. kullanmadığım dediği eski bir msn adresine (şifresini bilmiyorum)arkadaşımın msn sine ekledim. kabul etti. mail attım eski okul arkadaşıymışım gibi hatırlıyomusun dedim. hatırlamıyorum dedi ama konuşmaya devam etti. sonra ben aradım tekrar sordum kullanıyormusun o adresi konuşuyomusun kimseyle diye. hayır dedi ısrarla ikna etti beni "belki şifremi kırmışlardır"dedi. ikna oldum. ama konuşmaya devam etti arkadaşım sonunda eski bir arkadaşmış gibi tel nosunu istedi o da hemen verdi telefon numarasını. arkadaşım aradı konuştular. msn de konuştuklarımızı hatırlıyomusun dedi "evet" dedi o da. daha sonra arkadaşım "yalan yere yemin etme bundan sonra" dedi telefonu kapattı böyle söylemesini ben istemiştim. çünkü bana kullanmadığına dair yemin etmişti. şimdi arayamıyorda artık yüzüde kalmadı artık. yaptığım çocukluk farkındayım ama bilmiyorum yaa bişey bilmiyorum artık. :( :(

aldatıldıgınızı sadece baska msn oldugundan mı cıkardınız bence erken karar almıssınız bi sorsaydınız sakin sekilde bakalım acıklaması ne olacak ona göre tepki verirdiniz

Back
X