aynı olmasa da benzer bir olay benim de başıma geldi
affettim mecburen napayim, muhtemelen o da affedeceğimi bile bile yaptı,
nasıl olsa kızlar affediyor hesabı
yapıyorlar

napalım enayiyiz mi desem safız mı desem

onlar yapar biz de affetmeye devam ederiz

ama ben kendimi toparlamak için sen kendine saygını kaybetme Maip onun hatası onun küçüklüğü
ömrünün sonuna kadar ben Maip e böyle kazık atmıştım diye yaşayacak olan o, demiştim
sonradan da unuttum gittim zaten, işte buralarda benimle aynı dertten muzdarip olan hemcinslerimi gördükçe bir aklıma geliyor daha da gelmiyor.
ama sana bir şey diyeyim mi, daha önceki konularda da yazdım ama bunu yapmayan gizli işler çevirmeyen erkek bulamazsın

erkek arkadaşlarımdan duyduklarımdan da kendi başıma gelenlerden de kız arkadaşlarımın başına gelenlerden de hep bunu gözlemledim, hepsi yapıyor, kimi kadın fark ediyor kimi edemiyor, ama bir erkek gizli iş çevirmeden duramıyor. hatta ayrıldaktan seneler geçtikten sonra farkeden kız arkadaşlarım bile oldu, kendi dertlerine yandılar ben bu dingil için mi o kadar ağladım ayrılırken dediler.
sen bu kişiyi gerçketen hissediyorsan ona değer veriyorsan sorun yok, yine ilişkinize devam edebilirsin, tabi unuturum diyorsan
yok unutamam dert olur benim için diyorsun ayrılacaksın mecburen, bir ömür öyle geçmezki.
onlar için bu merak hissi, bu en ufak boşlukta arayışa girme hissi maalesef tek tip fabrikasyon üretim erkekleri olmalarından, ama diğerlerinden farklı olanı da nerden bulacan