Bilmediğiniz Msn Adresi

aldatıldıgınızı sadece baska msn oldugundan mı cıkardınız bence erken karar almıssınız bi sorsaydınız sakin sekilde bakalım acıklaması ne olacak ona göre tepki verirdiniz

aldatıldım demiyorumki zaten bundan emin değilim. defalarca sordum yalan söyledi. birde yemin etti.

aldatıldım demiyorumki zaten bundan emin değilim. defalarca sordum yalan söyledi. birde yemin etti.

ilk sayfalarda aldatılmak ve ben aldatıldımmı yani fln demişsiniz ha bitirme nedeniniz sadece yalansa anlarım ama bence ögrenseydiniz bi bakalım neden kullanıyormus hala

ilk sayfalarda aldatılmak ve ben aldatıldımmı yani fln demişsiniz ha bitirme nedeniniz sadece yalansa anlarım ama bence ögrenseydiniz bi bakalım neden kullanıyormus hala
aldatılmak kelimesini başka biriyle msn de konuştuğu için kullandım. onun için söylüyorum emin değilim diye ne kadar aldatmak oluyor bilmiyorum. dün akşam resmen yalvardım doğruyu söyle açıyomusun o msn yi konuşuyomusun biriyle diye. Hayır konuşmuyorum kimseyle dedi. Ama bugün konuştu ve telefon numarasının istenince hiç düşünmeden verdi numarayı. Arkadaşım aradığında ise çok kibar gülüryüzlü bir şekilde konuştu. Beni ne amaçla aradın neden numaramı istedin diye sormadı bile.

sonraki yazılanları okuyana kadar belki başkası açıyodur die düşünmüştüm..
dün msni açıyomusun die tlfnu kapatıp kızdıgın halde inkar etti ve bugün telefonunu verdi o msn le...:26:
hayır gelmez bunu unutma...yalancının tekiymiş..:19:

Son düzenleme:
Sevgili arkadaşım...
Durumuna üzüldüm ve çabuk atlatmanı temenni ediyorum. Birşey hissetmemenin nedeni bu gibi ayrılıkların jilet kesiği gibi olmasıdır. Yara sıcakken hissetmezsin, sonra sızlamaya başlar.

Seni üzmek istemem ama tecrübe etmiş ve aldatılmış olduğunu görmüşsün. Senin yerine bir başkası yapsaydı demek ki onunla da buluşacaktı. O sana ihanet etmiş, tertemiz sevgini kirletmiş, gururunu ayaklar altın a almıştır. Şayet affedersen "acaba yine yapar mı?" düşüncesiyle kendi kendini yiyeceksin.

Hayatına daha ne erkekler girer. Girdiğin yoldan geri, dönnme: Affedersen sadece kendini yıpratacaksın. Yazık gençliğine...

Sevgiler....

Sevgili arkadaşım...
Durumuna üzüldüm ve çabuk atlatmanı temenni ediyorum. Birşey hissetmemenin nedeni bu gibi ayrılıkların jilet kesiği gibi olmasıdır. Yara sıcakken hissetmezsin, sonra sızlamaya başlar.

Seni üzmek istemem ama tecrübe etmiş ve aldatılmış olduğunu görmüşsün. Senin yerine bir başkası yapsaydı demek ki onunla da buluşacaktı. O sana ihanet etmiş, tertemiz sevgini kirletmiş, gururunu ayaklar altın a almıştır. Şayet affedersen "acaba yine yapar mı?" düşüncesiyle kendi kendini yiyeceksin.

Hayatına daha ne erkekler girer. Girdiğin yoldan geri, dönnme: Affedersen sadece kendini yıpratacaksın. Yazık gençliğine...

Sevgiler....

çok hissizim. normalde hüngür hüngür ağlamam kendime gelmemem gerekir.
acaba yine yapar mı?? bu soru devam etsem kafamın etini yiyecek haklısın. güvensizlik.
ne güzel anlatmışsın. "yalan yere yemin etme birdaha" deyip kapattıktan sonra yüzü yok aramıyor.

Son düzenleme:
evet canım işleri çok yoğun olan insan şimdi durmadan arıyo ikna etmek için. bitti diyorum, nerdeyse 2 yıl oldu neler adlattık böyle saçma bişey yüzünden mi bitiyor üstelik olmayan bişey yüzünden diyor.

daha neler olacak bak gör.. :97:
senaryo aynı.. :34:
vaktim yok işim var diye aramayan insanın elinden telefon düşmeyecek,türlü şebeklik yapacak ikna ol diye..
bu böyle sürüp gider...
yeterki sen kararlı ol ve tepkini koy :34:

enteresan olan hani kullanması kullanmamasıda değil. telini vermesi sorun. ama sen okul arkadaşıyım demişşin o yüzden de vermiş olabilir. tabi burda konuşmanın boyutu önemli. nasıl konuştu senle. normal bir arkadaş gibi mi yoksa flört eder gibimi. burdaki en büyük hata kullanmıyorum demesi sana. madem kullanıyosun söle yani saklamanın bi mantığı yok.

bende sevgilim bütün msn, facebook, mail sifrelerini bilirim oda bilir benimkini. güvensizlikten değil bu durum. aramızdaki samimiyetten dolayı. dışarda olurum mesela bazen. mailime bakmam gerekir söylerim o bana bakar söyler.

ayrıca "yemin etti" cümlesini anlamıyorum. her yemin eden doğruyu söylüyor anlamınada gelmiyor.

aynı olmasa da benzer bir olay benim de başıma geldi
affettim mecburen napayim, muhtemelen o da affedeceğimi bile bile yaptı,
nasıl olsa kızlar affediyor hesabı
yapıyorlar :34:
napalım enayiyiz mi desem safız mı desem :1: onlar yapar biz de affetmeye devam ederiz :1:
ama ben kendimi toparlamak için sen kendine saygını kaybetme Maip onun hatası onun küçüklüğü
ömrünün sonuna kadar ben Maip e böyle kazık atmıştım diye yaşayacak olan o, demiştim

sonradan da unuttum gittim zaten, işte buralarda benimle aynı dertten muzdarip olan hemcinslerimi gördükçe bir aklıma geliyor daha da gelmiyor.

ama sana bir şey diyeyim mi, daha önceki konularda da yazdım ama bunu yapmayan gizli işler çevirmeyen erkek bulamazsın :1: erkek arkadaşlarımdan duyduklarımdan da kendi başıma gelenlerden de kız arkadaşlarımın başına gelenlerden de hep bunu gözlemledim, hepsi yapıyor, kimi kadın fark ediyor kimi edemiyor, ama bir erkek gizli iş çevirmeden duramıyor. hatta ayrıldaktan seneler geçtikten sonra farkeden kız arkadaşlarım bile oldu, kendi dertlerine yandılar ben bu dingil için mi o kadar ağladım ayrılırken dediler.

sen bu kişiyi gerçketen hissediyorsan ona değer veriyorsan sorun yok, yine ilişkinize devam edebilirsin, tabi unuturum diyorsan
yok unutamam dert olur benim için diyorsun ayrılacaksın mecburen, bir ömür öyle geçmezki.

onlar için bu merak hissi, bu en ufak boşlukta arayışa girme hissi maalesef tek tip fabrikasyon üretim erkekleri olmalarından, ama diğerlerinden farklı olanı da nerden bulacan :9:

hiçmi şüphelenmemiş sen 1 gun önce sormussun 2. gun numarasını vermiş bence sana ben senin oldugunu biliyordum dicek sacma kanıtlama işlerine girecek

ah be güzelim ben bir anlatsam sevgilimin bana ne oyunlar döndüğünü ağzın açık kalır. bence bu ufacık bişeyi sorun yapma rafa kaldır bir köşede dursun, gözlemle sonunu bekle hemen tepkini verme açığa vurma böyle böyle yaptın deme itiraz eder üstünü kapatır bir şekilde..
ama sen hemen tepkini vermişin benim gibi malesef:5:

ben sevgilimin benim bilmediğim 3 taner msn adresini buldum tesadüfen, ve başka msn adresi aldım ekledim hepsinide, iyice emin olmak için ve emin oldum onun olduğuna. facebookta arattırdım bu adresleri 3 tane facede hesabı çıktı ve arkadaş listesindede hep yabancı latin kızları ekli bazılarının resimlerine cinsel içrerikli yorumlar yapmış :5:

ben bunu ona söyledim tepkimi koydum ben sevgilin oluyorsam onlar neyin oluyor dedim.. ve dediği şey şu onlar benim değil arkadaşımın :44:

nasıl arkadaşının oluyor ya ben başka msn aldım seni ekledim orda konuştuk sendin yalan söylüyorsun dedim,inanmayacağımı bildiği halde inkar etmeye devam etti arkadaşımın diyede yemin etti..
tam 6 ay görüşmedim ayrıldım sürekli aradı açmadım. ve dayanamadım 6 ay sonunda tekrardan görüştüm. bu seferde o bana uzak davranıyor, niye uzaksın dediğimdede dediği tek şey şu, sen benimle aylarca görüşmedin benden kaçtın, sana uzak davranmıyorum, sen daha ne konuşuyosun...

iyi düşün hemen tepkini verme gözlemle derim. çünkü daha sonrasında özlüyorsun ona tekrardan dönmek istiyorsun bu seferde o sana ilgisiz davranıyor . bu kız kimseyi bulamadı son çare olarak bana döndü diyor, ben bu sözleri şu anda duyuyorum sevgilimden, ayrılmak üzereyim.

kusura bakma ama senin erkek arkadasinda pek akilli bir tip degilmis. O msn konusmalarinin oldugu donemde sen surekli sormussun kullaniyormusun o adresi diye, uyanip fark edememis o kisinin sen oldugunu. Insan hic mi suphelenmez? Aman birak o adamdan hayir gelmez. Sana yalan soylemis. Simdide diger arkadaslarinda soyledigi gibi binbir bahaneyle seni kandirmaya calisacak. Sen bilirsin tabii de, boyle gostere gostere yapan adam, devam eder.

Back
X