bilmiyorum boş yeremi abartyrm :(

Çok haksızsın bir kere ailenden her aldığını yetiştirmen sürekli bu konuları konuşmanız çok saçma evlendikten sonrada sürekli bu tartışmaları mı yaşayacaksınız. Çocuk iyi bile dayanıyor bu nedir böyle pire deve olmuş yorgan yanıyor haberin yok

benim yatak odasına burun kıvırdıgım yok ben yapı olarak kimseden bişey kabul etmeyen biriyim taki sözlümden bile bişey kabul etmedim şimdiye kadar ben kimseden bişey istemiyorm kendi ailemden bile ikimizde çok şükür çalışan insanlarız neden birilerinden bişey alalım ki ne yalan söyleyim iki kere aradım bida aramayı bende bıraktım

Bende nışanlıyım düşündğm şöyle bi sizin için önemli olan şeyleri ben takmışmıyım diye. Yok takmamışım. Aradılar gıttıler geldıler felan karşılıklı böyle sitemlerin içine girmedik. Ben arada bir gidip gelirim kaynanama kandillerde ararım. Görümceleride ararım. Onlar benden büyük öyle aramalarını beklemedim hiç açıkçası. Nışanlımada ailemin sitemlerinden bahsetmedim ki olmadıda zaten. Olsada her duyduğumu yetiştirmem :/ yani sonuç olarak çocuğun üzerine gitmişsin. Yazdıklarından bu çıkıyo. Bence daha ılımlı davran. Sinirden çıkar böyle seyler ağızdan ama unutulur. Sen sözün tadını çıkar.

💙❤️

gerçekden mi bende tek bende böyle sanıyordum bir buçuk ay geçti tık yok benden kaynaklı bir sebep oldugunu düşünmeye başladım artık

ya tabıkı tatlım bızımkılerde böyle sohbet etmeyı sevmez gelıp gıtmeyı sevmez.
sen tek değilsin yanı benım kv bız evliyiz hala aynı... kesınlıkle karakter meselesi...:)

katılıyorum size bravo :)

ben ona bişey demiyorum biliyorum durumunu ufacık bi lafdan kavga uzadı bilmiyorm kızmı alır bn hep beyaz eşyayı aldım bizde öle bilmiyorm ne alınır ne edilir bn pek anlamıyorm

ailen seni sıkıştırıyor sende sözlünü... seni ailen sıkılştırınca annene diyebilirdin onun annesi yok halasıda demekki ilgilenmiyor. ee babasıda erkek öle şeyleri bilmez gibilerinden... sözlünün canına tak etmiş bazı şeyler söylemiş, ama o noktaya gelmeyebilirdi olay... sen sözlünü seviyorsan o kadar ailenin etkisinde kalma... çocuğuda bunaltma...

ben ona bişey demiyorum biliyorum durumunu ufacık bi lafdan kavga uzadı bilmiyorm kızmı alır bn hep beyaz eşyayı aldım bizde öle bilmiyorm ne alınır ne edilir bn pek anlamıyorm

kız tarafı mutfak ( buzdolabı harıç) ve yatak odasını alır.bırçok yerde genelde boyledır

Hiç bir şey anlamadım
ne nokta var ne virgül cümleler birbirine girmiş. Halasi sizi aramak zorunda değil. Bence nisanlini çok bogmussun ailen de bayagi pimpirikli.

Biz tanisik olmamiza ragmen soz nisan zamani cok aranmadik ama ben kv demin iyi niyetli oldugunu beni sevdigini biliyordum hic sorun etmedim.. Annem biraz beklenti icerisine girdiginde iki ailenin yeni yeni kaynasmaya calistigini hos gormesini soyledim.. Gercekten de annem simdi arar sorar kv demi, hic de demezki beni niye aramiyor? İki ailenin tanisma kaynasma asamasinda bazi seyleri hosgoreceksin canim, sen yapici olacaksin, bir aradiysa sen iki ara alistir.. Sozlune de pek yansitma.. Bunlar kucuk sorunlar, buyumesin gereksiz.. Ailen pek begenmemis sana birakmis karari, ondan kulp bulabilirler, ama gercekten normal, yemek davetini bile nisanlim bana soyledi, annesi annemi aramali fln deyip ortaligi ayaga kaldirmadim, utangaclik oluyor illaki, halanin da tecrubesi yoksa cok normal..

Bi hala anne kadar ilgilenemez o yüzden bence o samimiyeti karsi taraftan beklemeyin. Ve size tavsiyem aileniz o kdr üstüne gitmesin bazi seylerin ve sözlünüze bi anne gibi yaklassin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

pekı sen gleın olrk ardnmı belkı ılk admlrı buyuk olrk senden beklemıslerdır ondan soruyrm cok buyuk bır sorun yok gıbı arnzda

Canım kelimeleri yutarak anlatmışsın. Bazen ne okuduğumu şaşırdım valla. Neyse... Bence biraz uzlaşmacı olmalısın. Çok bunalmış. Zaten erkekler evlilik arifesinde bir adım geride kalıyorlar. Ve ailenle her konuştuğunu sözlüne anlatmışsın. Tamam aranızda konuşun ama bilmesi gerektiği kadarını söyle. Herşeyi "o öyle dedi, bu böyle dedi" diye anlatmayın. Zaten annesi yokmuş çocuğun o napsın.. Ne desin halasına? Bende sevgilimle hep konuşurum herseyi kendimiz yapalım kimseye yük olmayalım diye ama hayat çok zor.. Para kolay kazanılmıyor. Ne güzel işte hediye anlamında yatak odası yaptırcakmış. Bu kadar sert tepki göstermeseydin keşke.. Tam tersi sen halasını arayıp teşekkür etseydin düşüncesi için.
Sen ara büyüğün olarak hal hatır sor.. Ben bile sevgilim olmasına rağmen ablasını falan ararım bir durum olursa. Çocuğu bademcik ameliyatı oldu aradım geçmiş olsun dedim. Yarın doğum yapacak, birazdan arayacağım bir ihtiyacı var mı diye.. Onlarda senden bekleyebilirler. bence abartmışsın. Evet bu dönemde sende zorlanıyorsun haklı olarak ama bence ufak tefek seyler bunlar. Ve sözlün "sıktın" anlamında nefret ettirdin demiştir. Yoksa bunca yıldır neden yanında olsun ki? Sevdiği için.. Biz bile şimdiden kara kara düşünüyoruz nasıl olcak bu işler diye. Mecbur birilerinin maddi yardımı olacak. Bence alttan al ve bir arkadaşın söylediği gibi biraz konuşma bu işleri bırak bakalım ne olacak.

Hiç bir şey anlamadım
ne nokta var ne virgül cümleler birbirine girmiş. Halasi sizi aramak zorunda değil. Bence nisanlini çok bogmussun ailen de bayagi pimpirikli.

kusura bakmayın msj yazmakdan alışmışım öle oldu evet birz pimpirikli tek çoçugum ben herhalde iyimi olsun istyrlar anlamadım bende net bişey yok ondanda biraz tavırları var annem babam çok üstelemiyor aile derken amca teyzeyi çevreyi kastetmişdim onların sorularından bıktım onu kastetmişdm ama yanlış anlaşıldı annem sadece yemek olayında biraz morali bozuldu bende ondan sonra patladım

canım bence sen abartıyosun bu hala anne gibi olmaz eşinin sana ve ailene bir saygısızlığı varsa anlarım ama halayı neden sorun haline getiresin ki? ve diyosun ki kandil de aramadılar bence kandilde sen aramalıydın karşıdan beklemeniz yanlışşş sonuçta nişanlına yazıkkk

Ya Allah aşkına, bu kadar uzun yazı yazarken noktalama işaretlerini kullanın. Cümlenin başı neresi sonu neresi belli değil. Anlamaya çalışırken de yoruldum bıraktım okumayı.
Aynen katılıyorum. Yorumlardan ve konu sahibinin yazdıklarından anlayabildiğim şu; arama sorma muhabbeti iyice abartılmış. Ben halayı gayet iyi niyetli gördüm. Öksüz yeğeninin başında bulunmuş, yatak odası takımı da almak istemiş, ama yaranamamış belli ki. Neyin beklentisiyse bu. Konu sahibinin stresli olması normal, sıkıntı kız evinde bence. Zaten çocuk öksüz, bu kadar da başına kakılmaz ki. Konu sahibinin de toylukları var, kendi ailesini dizginlemeye çalışmalı bence. Yoksa durduk yere anlamsız bir şekilde bozulacak bu iş. Yazık gençlere yahu :18:

Şu kadarın söyleyebilirim;sözlünü çok bunaltmışsın yazık acıdım.
Annesi yok haladan ne bekleyebilirsin ki?
Ne kadar hala olsa da anne değil sonuçta.
Ne kadar düşebilir üstüne?
Kendi çocuklarına 3 ayda düğün meselesinden bahsetmişsin.
Adı üstünde kendi çocukları.
Bi insanın üstüne bu kadar gidilmez aramıyorlar aramıyorlar diye.
Ailen biraz empati yapmalı.
Ayrıca söylediği sözden dolayı mızmızlanma hakkın yok cidden.
Ben onun yerinde olsam daha sert tepki verebilirdim.
Nişan içinde oturun ikiniz karar verin beklemeye ne gerek var?
Ki halası yatak odası yaptırmaktan bahsetmiş kim kime yapar bu devirde?
Biraz sakin biraz empati.

LG-P710 Tapatalk

Canım bak kimseden bişey bekleme. Ailen ne dediyse de nisanlina hemen söyleme. Aile ile konusulanlar orda kalsın. Bence nisanlin haklı. Onun tek istediği seninle mutlu olmak ama sen çok şeyi sorun ediyorsun. Nisanlinin gönlünü almaya bak.ve dışarıdan gelen konusmalara kulak asma.

Sonuçta halası anası değil ki neden bu kadar takıyorsun ki , sözde öz oğlum diyebilir ama göründüğü gibi değil o yüzden sizde biraz sabırlı olup karşı taraftan bişi beklemeyin sonuçta annesi yok karşınızda sözlünü de böyle kabul etmelisinz ve ailenide bu şekilde yatıştırmalısn yoksa hır gür çıkar benden söylemesi , huzurunz bozlmasın 3.şahıslar için değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…