bilmiyorum diyor

gunesmurvet

sevgi diye birsey var mi ?...
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
62
11
50
Esim zaman zaman cok tuhaf oluyor. Son zamanlarda yine oyle ne yapacagimi bilemiyorum ya.. Cani sikiliyor cok keyifsiz oluyor soruyorum her zamanki gibi bilmiyorum diyor. Canini sikan bildigim seyler var ama bilmiyorum dedigi seyi dusunmekten kahroldum. Bana neden soguk .. Soguk olupta ister istemez uzerime alinip neden bize uzaksin dedigim zaman ben ne yapiyoryorum diyor. Bugun evham yapmamdan cok mu rahatsizsin dedim evet dedi. Ben yakin olmayi isten eve gecikecegi zaman haber vermesini cocuguyla daha sabirli ilgilenmesini hatta hala ask isterken belki sacma ama onun boyle uzak olusu iletisim kuramamamiz kac gundur bu halde olmamiz ve ... Off.. Allahim bana sabir ver diyorum. Kendimi sorgulayip duruyorum. Benim ona olan kirginliklarim aklima geliyor dusundukce kotu oluyorum. Resmen kordugum olduk. Cok severekevlendik kisa bir sure onceye kadar seni seviyorum dedik. Ben onceden de boyleydim diyor ama ben dayanamiyorym. Bilinmeyen tehlikeli dedim sana hep oyle geldi zaten dedi. Oyle degil mi arkadsslar. İnsan sikintisinin sebebini bilmez mi gercekten. Bilmedigime inanmiyorsundiyor isin icinden cikiyor. Gercekten bilmiyor olabilir mi. Ama basit bir sikinti degil ?????

Esim zaman zaman cok tuhaf oluyor. Son zamanlarda yine oyle ne yapacagimi bilemiyorum ya.. Cani sikiliyor cok keyifsiz oluyor soruyorum her zamanki gibi bilmiyorum diyor. Canini sikan bildigim seyler var ama bilmiyorum dedigi seyi dusunmekten kahroldum. Bana neden soguk .. Soguk olupta ister istemez uzerime alinip neden bize uzaksin dedigim zaman ben ne yapiyoryorum diyor. Bugun evham yapmamdan cok mu rahatsizsin dedim evet dedi. Ben yakin olmayi isten eve gecikecegi zaman haber vermesini cocuguyla daha sabirli ilgilenmesini hatta hala ask isterken belki sacma ama onun boyle uzak olusu iletisim kuramamamiz kac gundur bu halde olmamiz ve ... Off.. Allahim bana sabir ver diyorum. Kendimi sorgulayip duruyorum. Benim ona olan kirginliklarim aklima geliyor dusundukce kotu oluyorum. Resmen kordugum olduk. Cok severekevlendik kisa bir sure onceye kadar seni seviyorum dedik. Ben onceden de boyleydim diyor ama ben dayanamiyorym. Bilinmeyen tehlikeli dedim sana hep oyle geldi zaten dedi. Oyle degil mi arkadsslar. İnsan sikintisinin sebebini bilmez mi gercekten. Bilmedigime inanmiyorsundiyor isin icinden cikiyor. Gercekten bilmiyor olabilir mi. Ama basit bir sikinti degil ?????
pek bir şey anlamadım konudan eşiniz size olan sevgisinden mi emin değil
sevip sevmediğini bilmiyor?

Bende çok sıkılıyorum bazen bunalıyorum kendi kendime.. Sebebini bilmiyorum. Ama ben aksine eşime daha da yakınlaşıyorum. Onun yanında bütün sıkılganlığım gidiyor. Eşimle zaman geçirmek istiyorum. Sana soğuk olmasının sebebini anlayamadım sadece işinden falan mı bunaldı acaba yorucu mu işi?

Eşinizi siz daha iyi tanırsınız,başka biri olma ihtimalimi sizi kemiren bunu dilemi getiremiyorsunuz? Benim aklıma başka birinden çok, borç yapmış olabilecegi geldi,kendinizi boş yere uzmeyin..insaniz hepimiz zaman zaman hepimiz buhranlı günler gecirebiliriz,fazla üstüne gitmeyin bakalım bu aralar...

Dort yillik evliyiz iki yasinda bir kizimiz var. Sevdigine bir yandan inaniyorum ama bu halleri beni cok dusunduruyor. Bir de hep tv karsisinda uyuyakaliyor. Yanimiza gelmiyor. Boyle alismisim uykum agir diyor. Evvelden beri bu sorun vardi. Sen uyandir beni tepeme cik diyor yapmadim degil ama hep olurmu. Ve artik bunu istediginden de emin degilim. Zaman zaman icten sariliyor ama biz evliyiz birlikte uyumamiz gerekmez mi. Bunu bir de ozel gecirdigimiz zamanda yapiyor. Sana birkiktelikten sonra yanimda olmana ihtiyac duyuyorum is bitmis gibi hissediyorum dememe ragmen yanima gelmiyor ihtiyac duyuyorsan sen gel diyor. ....

Canini sikan bildigim seyler var ama bilmiyorum dedigi seyi dusunmekten kahroldum.

Bildiğiniz konuya destek olun, bilmediğini söylediği kısım için üzerine gidip bunaltmayın.

Bazen benim de enerjim, motivasyonum düşer ve tekrar tekrar sebebi soruldukça daha da uzaklaşırım.

Hatta soğurum.

Evli olmasanız da nedensiz uzaklaşsa daha tepkili yaklaşılabilir.

Ama söz konusu eşinizse ona zaman verin.

Erkekler zaten duygusal anlamda zayıf olmayı kendilerine yediremezler.

Bir de ısrar edip bunaltırsanız daha da içine kapanır.

Ona zaman verin, kendi gelip dökülsün.

Makul zamandan sonra hala böyle yaparsa o zaman kuşkulanır ve sorgularsınız.

insan bazen cok iyi hissederken bazende sebepsiz yere sessizlesebiliyor. siz kendinizden eminseniz kurcalamayin ,esinizi dinlenmesi rahatlamasi icin sorgulamayin bence. can skici o kadr cok sey oluyorki.is,yorgunluk,trafik,mevsim.gecisleri,arkadas.ile yasanan bi tartisma veya kirginlik, ailesel durumlar veya birikim...bu liste kabarir gider. siz ustelemeyin ,anlatmak istesignde dinleyebileceginizi soyleyin bu gerekli guven ve huzuru saglayacaktir. sabir her zorlugun anahtaridir ...kolayliklar diliyorum

Bende çok sıkılıyorum bazen bunalıyorum kendi kendime.. Sebebini bilmiyorum. Ama ben aksine eşime daha da yakınlaşıyorum. Onun yanında bütün sıkılganlığım gidiyor. Eşimle zaman geçirmek istiyorum. Sana soğuk olmasının sebebini anlayamadım sadece işinden falan mı bunaldı acaba yorucu mu işi?
Ben de oyle diyorum daha cok yakinlasmasi gerekirken suclu benmisim gibj davraniyor. İnanmiyorsun diyot beni kilitliyor. Ben icime kapanik biriyim. Sorun benmiyim dedigim zaman da hep ustune aliniyorsun diyor resmen kordugum oluyorum. Ustume alinmam cok normal degil mi bu durumda. Ne dusunecegimi sasirdim. Dayanamiyorum. Yine uyuyakaldi. Allahim sabir ver.

Bildiğiniz konuya destek olun, bilmediğini söylediği kısım için üzerine gidip bunaltmayın.

Bazen benim de enerjim, motivasyonum düşer ve tekrar tekrar sebebi soruldukça daha da uzaklaşırım.

Hatta soğurum.

Evli olmasanız da nedensiz uzaklaşsa daha tepkili yaklaşılabilir.

Ama söz konusu eşinizse ona zaman verin.

Erkekler zaten duygusal anlamda zayıf olmayı kendilerine yediremezler.

Bir de ısrar edip bunaltırsanız daha da içine kapanır.

Ona zaman verin, kendi gelip dökülsün.

Makul zamandan sonra hala böyle yaparsa o zaman kuşkulanır ve sorgularsınız.

Benim on kendi haline birakma disinda nasil davranmam gerekir. İster istemez yaklasamiyorum ona. Benim de cok kirginliklarim var bildiginiz gibi degil. En cik uzen fikir ayriliklarindan dolayi abime cok kizip kufrrtmesi. Uzuldugumu soyledigim halde bunu yapmasi. Kizmakta hakli belki ama bunu yapmasi beni cok uzuyor.

Arkadaşım lütfen evham yapma işle alakali bir sorundur.ya ışte biz olsak eşimize daha yakın olur paylaşiriz ama erkekler farklı.lütfen olumsuz yorumlar okuyup daha sıkıntı etme kendine.bende 3yıl olacak evliyim.çok yakınız bizde paylaşiriz herşeyi.ama bazen eşim aynı böyle oluyor ise sıkılmıştir.borç ödüyorsaniz onu düşünür biz mesela ev oduyoruz eşim sürekli onu düşünüyor böyle olma paylaş diyorum seninde canını sıkmak istemiyorum diyor.erkekler gucsuz görünmeyi sevmiyor eşine . Sevgisizlik gelmesin aklına bu kadar ince değiller sorguladikça daha da kapanir içine.sen onu cildirtacak kadar sabırlı ol.bu sözü çok sever zor da olsa denerim.üstüne gitme sabır gelip kendi paylaşir

Arkadaşım lütfen evham yapma işle alakali bir sorundur.ya ışte biz olsak eşimize daha yakın olur paylaşiriz ama erkekler farklı.lütfen olumsuz yorumlar okuyup daha sıkıntı etme kendine.bende 3yıl olacak evliyim.çok yakınız bizde paylaşiriz herşeyi.ama bazen eşim aynı böyle oluyor ise sıkılmıştir.borç ödüyorsaniz onu düşünür biz mesela ev oduyoruz eşim sürekli onu düşünüyor böyle olma paylaş diyorum seninde canını sıkmak istemiyorum diyor.erkekler gucsuz görünmeyi sevmiyor eşine . Sevgisizlik gelmesin aklına bu kadar ince değiller sorguladikça daha da kapanir içine.sen onu cildirtacak kadar sabırlı ol.bu sözü çok sever zor da olsa denerim.üstüne gitme sabır gelip kendi paylaşir

Erkekler kadinlarla dertlesmeyi sevmez pek, gucsuz gorunurum diyerekten.
Hem belkide bahar bunalimidir.
Sen kendinden supe etme.

apsik58, post: 40542378, member: 647353"]Erkekler kadinlarla dertlesmeyi sevmez pek, gucsuz gorunurum diyerekten.
Hem belkide bahar bunalimidir.
Sen kendinden supe etme.[/QUOTE]

Valla bişey anlamadım. Siz her akşam böyle çok uzun detaylı sıkarak ve sonunda anlayamadigi cümlelerle boguyorsaniz adamı ondan sıkılıyodur da Sana diyemiyodur:KK70:

Cok konusmam hatta cok az konusurum. Esim de konusmamamdan sikayetcidir hep. Birikmis dusundukce kafamda karismis duygulardi. Anlayid meselesi..

Ayrı yatması falan hiç hoş değil tabiki herkadın üzülür bende artislik yapıp gelmiyorum yataga diyorum sonra bekle dur adam gelsin yalvarsın diye :KK53:gerçekdende hödükkk bi erkekmiş canım hoşgeldin mutsuz kadınlar kulubüne aynı sorundan çok kadın var burda evlenene kadar beyefendiler maske takıyor hopp evleniyorlar maskeleri düşüyor :KK67:evlenmeyin yahu evlenmeyin kadınlarıda mutsuz etmeyin vebal almayın bari:mad:

X