- Konu Sahibi tablodakiresim
çokk üzgünümmm bugun içimde bir sancı midemde bir ağrı ne çalışa biliyorum nede yemek .......cuma günü o kadar güzeldiki sevgilimle beraber ingilizce kursuna kayıt olmaya gittik onun 5 yıllık sevgilisi vardı benmde 5 yıllık sevgilim vardı ve biz iş arkadaşıydık birbirimizn derdini dinlerdik o bitirdi ilişkisini bende bitirdim bi süre sonra biz başladık 8 ay filan oldu onun ilişkisi biteli bir sene neyse geçen kursa gittiğimizde msjlerini kontrol ederken canımmmm diye kayıtlıyım onda altında erkek arkadaşlarının ismi en atta eski sevgilisinn ismi kız msj atmış ona neyse o anda bişey demedim dışarı çıktık olayları kopardım çekiştirdim ben hiç telefonuna bakmazdım baktım ne gördüm diye o kızın numarası hala sende ne diye kayıtlı diye baya kızdım nevar dedi ne yazdığını biliyomusun dedi ben seni aldatsam senin yanında açarmıyım msjleri dedi ismi yazcak tabi dedi neyim oluyoki artık sen onla kendını birmi tutuyosun bana hiç güvenin yokmu diye başladı o bana kızmaya ki güveniyorum çok cektirdim ona üzeri çok geldiğim anlar oldu gitse ona o zaman giderdi....... bir saat pesinde yürüdüm göster bana msjleri diye sakinlesince gel dedi bana silmiyorum sakinleş öyle okutacam dedi düzgünce söyleseydin okutmucakmıydım dedi ben senle evliliği filanlıyorum sen hala bana güvenmiyosun dedi bu aksamdan sana hayır yok git benle intlaşma dedi bende inatla okut diye ısrar ettim sakinleşince okucaksin dedi ben hala okucam dedi sen bana güvenmiyosun hla ne diyosun dedi gitti....ertesi gün sana güveniyorum özürler diledim cvb atmadı ısrarla aradım açmadı neler neler yok cvb atmadı biliyorum kızınca bana ders vermek için atmıyo gece başka bi numaradan aradım ben anlıcagımı anladım dedi sadece ..... bidaha fevri davranmıcam dedim anlayıp dinlemeden yapmıcam sana güveniyorum dedim yine yazmadı sabah bittiyse bitti de askım bunu hak ediyorum en azndan bitii de dedim üç kere yazdım bitti de ama bana güvenmiyosun deme yine yazmadı bittide demedii..........ne bu şimdi kızgın ve kendini yüzde yüz haklı buluyo onu anlayıp dinlemeden rezil etmişim ona güvenmiyomusun o bunu sartladı kafasında ama bende neler neler yazdım bidaha fevri davranmıcam diye yazzz dedim bitti de bana dedim yok yok yok ................çok uzun yazdım ama çok kötüyüm eminim bu konda bana akıl verecek bi büyügüm çıkıcaktır