bilmiyorum ne yapmak istiyo lütven yardımcı olun :(

bence sevgilinin telefonunu karıştırsaymışsın yerinde davranmış olurdun,güvenmek öyle kolay olmuyo birşeyler görmeden o insanın neler yaptığını görmeden nasıl güvenilebilir ki.

sevgilin hatalı madem ayrılmış o zaman ne diye telinden silmiyo ki bide ne var bunda diyo belli ki rahat bi insan,anladığım kadarıyla sen bu durumu normal karşılamıyosun yani olması gerekende bu zaten.ozaman hiç alttan alma bide cevap vermiyo sen de keyfine bak o düşünsüz bence.seni gerçekten seviyosa hatasını anlar o kızı da eskide bırakır.

güvenmek kendi kendine oluyo sanki,bu kadar basit değil..[/QU

güveniyorum aslında ki telefonunu kurcalamadım o kendışı benım yanımda açtı mesajlarını o esnada gördüm....çok fevri davrandım msj okusaydım ondan sonra bu tepkiye verseydim neyse ama şimdi çok yersiz oldu,nevar bunda derken benim çekinceğim bişey yok babında söyledi.ayrılmak istemiyorum ben çok seviyorum sevgisinede inanıyorum ...

arkadaşım adamın ağzından bitti lafını duymadan biz ne diyelim şimdi sana...

ama ayrılmak isteyen şimdiye kadar söylerdi demediğine göre hala durulmanı beklıyor...

sen daha fazla üstüne gidip boğma az kafasını dinlesin tek bır msj at yarın işe girmeden oturun konusun ...

hala fevri davranıyorsun bi sakin ol ''lütfen''

Ben diger arkadaslar gibi erkek arkadasinizi masum bulmadim birkere bunu yapicak insan once haksiz oldugunuzu kanitlayip mesajlari okutur sonra ceker gider ve telefonlariniza cikmazdi..sizin sevgiliniz daha cok biseyi örtbas edip uste cikmaya calismis..benzer bir olayi arkadasim yasadi sevgilisi gosterdi sonra yaziklar olsun sana bana guvenmiyosun dedi cekti gitti ve iste gercekten hakli olan insan boyle yapar.mahkemelerde bile sucsuzsak bile sucsuzlugumuzu kanitlamak zorundayiz degil mi ama ben hakliyim diyip kusemeyiz :) diceksiniz ki ama bu ozel hayat ben sevgilisiyim..uzgunum bu devirde birine gozu kapali guvenmek aptalliktir siz dogru olani yanlis tepkilerle yapmissiniz belki biraz daha sakin olabilirdiniz olayin aslini astarini ogrenmek icin..

yahu bittiyse bitti bırak üstüne düşme bunedir yaa beni bukadar sürekli arıyan yalvaran birine bende böyle davranırdım nede olsa biliyor sürekli aricanı peşine düşüceni ben okurken boğuldum:ssz:

Hakliyken haksiz duruma dusmek bu olsa gerek. Lutfen yasadiginiz sorunlari sakinlikle cozmeye calisin cok zor degil. Hem ayrildiniz mi ayrilmadiniz mi biz nereden bilelim? Bunu ogerenebileceginiz kisi sevgiliniz yalniz "ayrildik mi ayrildik mi" diye sora sora bir kez daha bunaltmayin adami. Biraz beklemek sizin icin en iyisi olur suan.

Hakliyken haksiz duruma dusmek bu olsa gerek. Lutfen yasadiginiz sorunlari sakinlikle cozmeye calisin cok zor degil. Hem ayrildiniz mi ayrilmadiniz mi biz nereden bilelim? Bunu ogerenebileceginiz kisi sevgiliniz yalniz "ayrildik mi ayrildik mi" diye sora sora bir kez daha bunaltmayin adami sakin. Biraz beklemek sizin icin en iyisi olur suan.

bence biraz beklemelisin.sadece sabır...
bu arada tepkisi fazla ve birAZ saçma olmuş bence... madem güven beklıyor,öğretsin bakalım...

Erkek arkadaşınız haksızken siz haksız duruma düşmüşsünüz. O sizin telefonunuzda eski sevgilinizin mesajını görse ne yapardı? Sakin sakin mi sorardi? Hiçbirşey yokmuş gibi mi yapardi? Tavrınız yanlış olmuş ama bence erkek arkadaşınız hatalı. Neden numarası kayıtlı ki hala? Mesajı neden göstermiyor ki? Bence şu saatten sonra mesaj atmayın aramayın siz üstüne düştükçe aklınca burnunuzu sürtüyor.

böyle yaparak ona bağımlı imajı çiziyorsun. biraz ağırdan al, evet fevri davrandım haklısın yüzyüze görüşelim diyip cevap vermesi için zaman tanımalıydın. üstüne gitme daha fazla, ayrılmamışsınızdır bence ama bilemem tabii.

Biz kadınlar birinci mesajı atıp cevap alamadığımızda ikinci mesajı atarak hata yapıyoruz. Hadi ikinci mesajı attın. 3,4,5 neden ? Yapma arkadaşım.
Ohhh ellerinle ipleri eline vermişsin. Baştaki o dominant tavırlarını ezdirmişsin.
Burnunun sürtülmesini keyifle izlediğine eminim :ssz:

Canim
Bence sen haklisin. 5 yillik bi iliski soz konusu illaki icinde o kiz kalir seninde. O yuzden boyle bi tepki vermissin cok sevdiginden ben olsam bende soguk kanli davranamam. Ayrica sevglinse telefonunuda karstirirsin. Oyle yok telefon karistirilmaz falan hikaye bunlar canim gecsinler. Erkek arkdasinda uste cikmak icin guvenmiyorsun falan ne demek yani. Eski sevgilisyle kanka olcak hali yok 5 senelik bi iliski kolay bitmez bence sen tedbirli ol alttan alma hakli olan sensin benim sevglm eski kiz arkdsyla konusucak bana msjlari gostermicek bide uste cikicak bnde ozur dilicem varmi boyle bisey sen hakliyken alttan alarak haksiz yere dusmussun

Bence bu kuslugu kullanip bulusmustur kizla
Geziyolardir simd bir yandan sen mesaj attikca yerinide belli ediyorsun
Ici rahat kiz yuz vermezse doner sana

uuuuuu tamam ben bişey yazmıyorum oda zaten defalarca söyledi telefon burda silmicem sakinleşince gelip bakacaksın diye benim ilk tepkim anlayıp dinlemeden bağırıp çagırmak olduğu için çok kızgın biz evlenegeciz sen her seyde anlayıp dinlemedenmi davrancaksın diye...gitseydi o kıza yüz kere giderdi benle niye uğraşşın ben ilk çıktığımızda hep eski sevgilimle kıyaslardım onu ona söylerdi, o bir kere olsun o kızla kıyaslamadı sinirlenince ne dediğini bilmeyen biriyim işte :((((( hem yaşını başnı almış adam iki kızı idare etcek hali yok bana onu seviyorum desin arkama dönüp bakmam buda onu biliyo.....hem öyle olsa neden yanımda telefonu açsın isim değiştirirdi veya başka bi isimle kaydedirdi kızı...ben telefonunu kurcalamadım o kendisi bnm yanımda açtı....bakalım zaman bize ne gösterecek ben artık yazmıyorum ama midemde bi ağrı AŞKTAN OLSA GEREK :(

:):):) yaa tatlım sen kaç yaşındasın.Adamı sıkboğaz etmişsin.rest çekmiş bu sefer bitti mi bitmedi mi diye sıkboğaz ediyorsun.Ya suçlu dahi olsan dur biraz sakinleş.Bir bekle.

Çok peşine düşmüşsün o da ağırdan alıyor.Burnunu sürtmeye çalışıyor tabiri caizse.Kaçan kovalanırmış. Bırak takibi.Bu sefer o düşer peşine.

Ben senin yerinde olsam asla aramazdım zorda olsa tutardım kendimi.Sonuçta siz bir ilişki içindesiniz eski sevgili ne alaka?Arkadas kaldık dese,yalan eski sevgiliden ne arkadaş olunur ne başka birşey.Özür diliyceğine birde utanmadan cevap atmıyor.Bırak ne hali varsa görsün çok kaldırmışsın bir taraflarını

Adamı canından bezdirmişsiniz. Yazdıklarınızı okurken benim bile ruhum daraldı.

İnşallah düşündüğüm seyi yapmıyordur; eski sevgilisiyle dertleşmek gibi.

haha alttaki cümlenize çok güldüm :1:
tabirime kızmayın samimiyetime inanmanızı dilerim her konuda ilk ve mantıklı yorum sizden geliyor

şey gibi hani böyle heryerden cıkan tipler olur ya vasfiye teyze falan gibi

dert ortağı bir sığınak eLmayRa :nazar::1:

hehe evet kızmayınız yanlış anlamayınız :71: sempatimden dedim sizi seviyorum :16:
]

Son düzenleme:
Biz kadınlar birinci mesajı atıp cevap alamadığımızda ikinci mesajı atarak hata yapıyoruz. Hadi ikinci mesajı attın. 3,4,5 neden ? Yapma arkadaşım.
Ohhh ellerinle ipleri eline vermişsin. Baştaki o dominant tavırlarını ezdirmişsin.
Burnunun sürtülmesini keyifle izlediğine eminim :ssz:
ilk cümle varya anıtlık aslında:ssz:

Bence bu kuslugu kullanip bulusmustur kizla
Geziyolardir simd bir yandan sen mesaj attikca yerinide belli ediyorsun
Ici rahat kiz yuz vermezse doner sana

oha :52: nettin sen yaa :52: haha :27:

Back
X