Bilmiyorum neden böyleyim?

kendinden bezmiş hiçbirşeyden zevk almammk yalnız kalmak arada oluyor bu banada dönemsel herladesenağlamatoparlarsın yakında merak etme

canım bi dr.a git
insan evliliğin ilk zamanlarındada böyle oluyor
sonuçta hayatımız değişiyor sorumluluklarımız artıyor
bende öyle olmuştum dr.a gittim depresyona girmişim meğer
şimdi antidepresan kullanıyorum inan ne yorgunluğum,ne sırt ağrım nede mutsuzluğum kaldı

bence bi an önce kendini duzeltmelisin eğer kocan bi deişirse bidaha şimdiki haline asla dömez sana sölııyım... neden böle yapıosunkii....

çok haklısınız yarın hemen doktora gidicem... çok saolun bakalım ne dicek ama gerçekten yaşayan bi ölüyüm sankiiiiiiiiii.............. sanki biri dövmüş dövmüş bi kıyıya atmış

çok haklısınız yarın hemen doktora gidicem... çok saolun bakalım ne dicek ama gerçekten yaşayan bi ölüyüm sankiiiiiiiiii.............. sanki biri dövmüş dövmüş bi kıyıya atmış

acaba bir depresyonmu yaşıyorsunuz. birde psikoloğa gitseniz....

şöyle bi olay anlatayım geçen hafta hava güzel üst katımda eltimler oturuyoo hadi dediler gezmeye gidelim eşimde sever öle şeyleri kalktık gittik ama böle bişey yapcak halim yok ne o hastamısın falan dedi sonra yüzüme baktı sanki off bıktım senin bu halinden der gibi...................

çalışmak seni yoruyo gibi geldi bana canım.evleneli kısa bi zaman olmuş.belki alışırsın zamanla.

enerjini düşüren seni aşağıya çeken şey ne? önce içinde bunu bir mukayese et bakalım.

sağlıkla ilgili bir problem ise dr. a git kanına hormonlarına falan baktır.

arkadaşım bir tiroidlerine baktırsan eğer az çalışıyorsa böyle birşey olabiliyor bende vardı biliyorum tedavi edilince düzeliyorsun

dönemsel bişey olabilir bahardan filan...

eşinle konuşup dönemsel olduğunu ve anlayış göstermesini istediğini söylersin olur biter.....

hımm bi de aklıma şu geldiiiii

yeni evlenince cinsel hayat insanı çok yoruyo..

gece şey gündüz iş güç..

bak o da olabilir...

arkadasim,

tam 5 sene evvel ben de aynen senin gibi hissetmeye basladim. bu hayattan bezmislik zamanla isten gelir gelmez koltukta uyuklamaya, 9 gibi kalkip yataga yatmak kadar ciddilesti bir noktada. canim hicbir sey yapmak istemiyordu. herseyden herkesten sogumustum, surekli yorgundum. allahtan akilli bir karar verip bunun benle degil hormonlarla ilgili olabilecegini dusunerek bir endokrinologa gittim. ve evet! hipotiroiddim ve butun belirtileri iste yukarida saydiklarimdi. TSH'im 5 civariydi (3den az olmasi lazim). doktor ilac verdi ve cok sukur ilacla cok iyiyim, cok mutluyum.

sana tavsiyem bir endokrinologa gorun, TSH, ve butun tiroid grubu testlerini yapsin ayrica vitamin D ve demir, ferritin seviyelerine baksin. sakin depresyon ilaclari filan alayim deme hormon testlerini yaptirmadan.

a.s.

Son düzenleme:
Eşinle güzel güzel konus. anlat ki sıkıntını adamcagaz ondan uzaklaştıgını felan düşünmesin.
beraber daha az enerji gerektiren aktivitelerde bulunursunuz

evet ben de arkadaşlara katılıyorum öncelikle bi doktora git ve bu durumu anlat.. eğer vitamin - demir eksikliği ve ya hipotiroidi çıkarsa tedavi alırsın düzelir inşallah.. tahlillerin normalse psikologa gitmen iyi olur.. geçmiş olsunnnn

doktora gidince lütfen buraya da yaz olup bitenleri merak ettikkkk

Herşeyi için çok teşekkürler iyiki varsınız ............ geçen hafta doktora gittim ve demir eksikliği problemi varmış
ilaç tedavisi görüyorum şuan allahıma şükürler oldun ki beni anlayan bi eşim var gerçekten hepinize teşekkür ediyorumm kendimi daha ii hissediyorum 1 ay sonra kontrolüm var..........

Acaba birlikte birkaç günlüğüne tatile gitseniz??? Belki işin stresi ve evliliğin getirdiği sorumluluklar seni sıkmıştır...

canım ya aynı sorun bendede var o çok hareketli bense çok pasif mi desem öle yani. ne yapacağım bilmiyorum malesef herşeyi deniyorum bir kaç hafta düzeliyorum sonra tekrar offffffffffffffff

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…