Bilmiyorum neden böyleyim?

PembeKelebek

Kelebeğim YOLDA ....
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
10.760
0
206
Diğer
Merhaba arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim fakat sorun eşim değil ben ... sorun şu ki ben artık böyle dünyadan bıkmış ev iş arasında gününü geçiren biriyim ... eşim çok hareketli gezmeyi yemeyi eğlenmeyi seven bi insan ve üstüme titriyo bense 90 lık nineler gibi elim kolum kalkmıyo onuda üzmek istemiyorum ama nolur yardım edin nasıl düzelebilirim .............fisfisfis

allah allah neden böyle oldu acaba evlenmeden öncede varmıydı bu problemin?psikolojik destek almayı düşündün mü hiç?

Bahar sendromu yaşıyor olmayasın sakın yada daha öncede böylemiydin ki :uhm:

hyr cnm ya yaklaşık 6 aydır böle hissediyorum eşimide bişey demek istemiyorum ama kötüym yaaaaaaaaa

hyr cnm ya yaklaşık 6 aydır böle hissediyorum eşimide bişey demek istemiyorum ama kötüym yaaaaaaaaa

bazen banada oluyor aslına bakarsan ama iş sende bitiyor tatlım kendin de madem rahatsızlık hissediyorsun biraz çaba sarfederek bunu aşabilirsin
Ben öyle durumlarda yapmaktan hoşlandığım ne olabilir diye denemeler yapıyorum

canım burda-Bir Derdim Var- açılan konuları oku..
millet neler yaşıyor, eşlerinden, kaynana - görümcelerinden neler çekiyorlar.
ne kadar şanslısın ki böyle bir eşin var...
kendini zorlamalısın, bir yerde ruhunun direnci kırılacaktır..
zevk almasan bile yapmaya çalış..
dışarı çıkın, gezin, sinemaya gidin, hatta piknik yapın vs..

Bu büyük ihtimalle vitamin eksikliğinden kaynaklı sadece pskolojik yorgunluk değil canım .Bahar ayına ilk girdiğimiz zamanlarda biliyorsun sürekli olur ama 6 aydır var yazmışsın B vitamini eksikliği bile bu duruma yol açabiliyor.Mümkünse kendine güzel bir vitamin desteği kur ve güzel hayatının tadını çıkar..Olumsuzluklarıda üstüne çekme ..Mutluluklar dilerim a.s. a.s.

canım öncelikle bir doktora gidip demir eksikliği veya vitamin eksikliği var mı yok mu bir öğren ben de demir eksikliği olduğunda oluyor bu dediklerin çünkü
eğer fiziksel bir neden yoksa depresyona girmiş olabilirsin belki işinde felan stres yaşıyorsundur bu etkilemiştir onu da yine doktor yardımıyla halledebilirsin canım

yorumlarınız için çok saolun arkadaşlar iyiki varsınız ama bilmiyorum evliliğim tehlikeye girecek diye korkuyorummm ve eşime yetemiyorum gibi hissediyorummm yaaa çok mutsuzummm desteğiniz için çok teşekkürler..............

Bende son zamanlarda böyleyim
Sende ki bu durumda gecicidir inan bana

Katılıyorum demir eksikliği, B1 vitamin eksikliği de bunları yapabilir.6aydır bu şikayetlerin varsa bir dahiliye uzmanına şikayetlerini söyleyeceksin o kadar.Bir kaç tahlille sorun ortaya çıkar.

Sakın hamile olmayasın.....:CüvCüv: O da halsizlik yapabilir.6 ay olması da bişey değiştirmez.halsizliğin üzerine bir de hamilelik eklenmiş te olabilir.

Git bir doktora öğren.Mıymıylık yapma da kocanın da tadını kaçırma...:roflol::roflol::roflol:
Mutluluğun daim olsun canım...:sm_cool:

çok teşekkür ederim kuzum da hamile değilim o mi kesin hemen doktora gitmeliyim eşim inan çok huzursuz her akşam farklı farklı şeylerle geliyo sırf ben mutlu olayım diye

bu halsizliğinizin mutlaka bir sebebi vardır ama
çabuk bırakmayın kendinizi...
gidin tam kan tahlili yaptırın...
belki demir,vitamin eksikliği çıkabilir...
biraz kendi kendinizi motive etmeniz gerekiyor bence...
ben de çalışan bir bayanım,hemde sabah mesaim kızımın okulu
olduğu için 06.15 de başlıyor,ta ki akşam yemek,evi düzelt,saat:21.00 e kadar,
ama ne olursa olsun,eşime ve kızıma zaman ayırırım...
dünyanın işi bitmez ama bizim ömrümüz bitiyor maalsef..
onun için önceliklerinizi belirleyin...
ve eşinize uyum sağlayın,bakın nasıl düzeleceksiniz...
sevgiler...

yaa acaba başka şeyler olabilir mi???

Mutlu musunuz peki hayatınızdan, eksik hissettiğin bir şeyler mi var hayatınızda?

kızmayın ama size rahat batıyor gibime geldi

kınadım seni dogrusu bu ne bicim cevap
kimse cok rahatım diye sikayet etmez
insan kendini donem donem donem boyle hissedebilir
ozellikle bayanlarda kan degerleri daha cabuk dusuyor dengesiz beslenme veya stres sonucu, herkesin basina gelebilir

arkadasim oncelikle dahiliye doktoruna gidip kan degerlerine baktirmani tavsiye ederim
buyuk ihtimal bundandir diye dusunuyorum eger anlatmadigin baska bir problem yoksa

ben de cabuk yoruluyordum, disarda biraz gezince eve gelip hemen uyuma ihtiyaci duyuyordum, halsizdim
doktora gittim demir ve buna bagli olarak diger degerler cok dusuk cikti kanimda

Son düzenleyen: Moderatör:
yorumlarınız için çok teşekkürler rahat neden batsın canım benim ben severek evlendim ve yıllarca bekledim eşimi oda beni diyorum ya 6 aydır var böle bişey eşim ailesi hepsi çok ii üstüme titrerler yarın bi doktora gidicem bakalım..........

insanlar arar bulamaz senin gibi bir hayat. sende sıkılıyorsun
bencede psikolojik olabilir bu durumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…