Zaten evlenmek istemediğimi belirttim kendim için istediğim çok farklıbildiğim tek bir şey varsa kaçış veya zorunlulluk için evlilik yapan insanların çoğunun mutlu olmadığı, bu düşünceyi sil
Söyle söyliyim destek almıyorum gittim birseye yaramadı çünkü aile öyle br aileki her dakika beynini oyuyorlarDestek almıyor musunuz bu durunda?
Söyle söyliyim yolda kalsam cebimde otobüse binecek durumum yok aile vermez öyle şeylere para yicek ekmeği zor buluyoruz ben bu aileden kurtulmadıktan sonra ise yaramıyor@herkesterapialsindiye bir instagram hesabi var. Şehrinizdeki uygun fiyatli terapisteri öğrenebileceginiz. Bu sayfayla bir görüşün destek alin bence.
Boyle bir durumda evlenmek intihar gibi olur. Belki sacma gelecek ama Müge Anlıya ulaşmaya çalışsanız. Herkese yardim ediyor. Evlenmek zorunda bırakılıyorum, yasamak istediğim hayat bu degil bana yardimci olur musunuz deseniz? Bir iş ayarlasa size. Kendi ayaklariniz uzerinde dursaniz.Söyle söyliyim yolda kalsam cebimde otobüse binecek durumum yok aile vermez öyle şeylere para yicek ekmeği zor buluyoruz ben bu aileden kurtulmadıktan sonra ise yaramıyor
Teşekkür ederim iyi niyetiniz içinBoyle bir durumda evlenmek intihar gibi olur. Belki sacma gelecek ama Müge Anlıya ulaşmaya çalışsanız. Herkese yardim ediyor. Evlenmek zorunda bırakılıyorum, yasamak istediğim hayat bu degil bana yardimci olur musunuz deseniz? Bir iş ayarlasa size. Kendi ayaklariniz uzerinde dursaniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?