- 13 Ocak 2020
- 46.297
- En iyi cevaplar
- 2
- 178.840
- 598
- 33
- Konu Sahibi Berfinyldz33
Ya çocuum 20 yaşındasın yaa. Fff bi şey diyemiyorum.Ailem paylaş sor bakalım diğer insanlar ne dicek dedi o yüzden di başka amacım yoktu özür dilerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya çocuum 20 yaşındasın yaa. Fff bi şey diyemiyorum.Ailem paylaş sor bakalım diğer insanlar ne dicek dedi o yüzden di başka amacım yoktu özür dilerim
Hhahahaha güzel şakaHislerime inanıp bugün gittim ve bebisimi gordummm
Hhahahaha güzel şakaHislerime inanıp bugün gittim ve bebisimi gordummm
Hislerime inanıp bugün gittim ve bebisimi gordummm
Ay noluyor neAmacım sadece aileme inandırmakti insanları yargilamayin
Ultrason kağıdı gerçek değil herkesten özür diliyorum sadece aileme inandırmak içindi kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez herkes kendi kafasında yargılıyor açıklama yaptigim halde aileniz size gelse desek sen kısırsın bilmem ne ne dese ve ailenizde aranız bozuk olsa siz ne yapardınız acabaHayirli olsun canim bence kiz. Hatta aytenli bir kiz olimpik voleybolcu yada jimnastikci olacak. Masallah. Fake diyen 3 ay banlansin insalla
ACİL PSİKOLOJİK DESTEK ALMALISIN.Ultrason kağıdı gerçek değil herkesten özür diliyorum sadece aileme inandırmak içindi kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez herkes kendi kafasında yargılıyor açıklama yaptigim halde aileniz size gelse desek sen kısırsın bilmem ne ne dese ve ailenizde aranız bozuk olsa siz ne yapardınız acaba
E aşkom senin çocuğun da varmış zaten çocuğum hasta demişsin öbür tarafta. Olmasa bile hem belki altın pipili oğulları kısır?Ultrason kağıdı gerçek değil herkesten özür diliyorum sadece aileme inandırmak içindi kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez herkes kendi kafasında yargılıyor açıklama yaptigim halde aileniz size gelse desek sen kısırsın bilmem ne ne dese ve ailenizde aranız bozuk olsa siz ne yapardınız acaba
aileniz size gelse desek sen kısırsın bilmem ne ne dese
?? Amaç ne çok merak ettim bir tane kızınız var ama nasıl kısır oluyorsunuzMerhaba hanımlar 21 yaşındayım 5 aylık bir kızım var ve gebelikten şüpheleniyorum
Yarım kısır herhalde tekte kaldı diye puhahaha?? Amaç ne çok merak ettim bir tane kızınız var ama nasıl kısır oluyorsunuz![]()
7 aylık kızım var iste eşim kürt olduğu için qrka arkaya çocuk istiyorlar bende böyle bisey düşündüm ama olmadı sizlerden gerçekten özür dilerimE aşkom senin çocuğun da varmış zaten çocuğum hasta demişsin öbür tarafta. Olmasa bile hem belki altın pipili oğulları kısır?
Yavrum herkes kürt. Artık kürtler de aştı bunu. Kürtlükle alaka kurmayı bırakalım. Eşin ağır gerizekalı. Birine bakabilsin önce de babalık etsin gelişimi güzel mi görsün de biraz büyüyünce yaparsın yenisini 7 ay önce doğurmuş biri hemen hamile bırakılmaya çalışılmaz. Az aç gözünü. Hangi çağdayız de. Benim önüm arkam sağım solum kürt şu an Şırnak'ın ilçesindeyim. Geçsin bu işleri. Sen de salak olma. Dişini geçir.7 aylık kızım var iste eşim kürt olduğu için qrka arkaya çocuk istiyorlar bende böyle bisey düşündüm ama olmadı sizlerden gerçekten özür dilerim
Tamamdır sagun hepinizden gerçekten özür dilerim amacım yalan söylemek degildiYavrum herkes kürt. Artık kürtler de aştı bunu. Kürtlükle alaka kurmayı bırakalım. Eşin ağır gerizekalı. Birine bakabilsin önce de babalık etsin gelişimi güzel mi görsün de biraz büyüyünce yaparsın yenisini 7 ay önce doğurmuş biri hemen hamile bırakılmaya çalışılmaz. Az aç gözünü. Hangi çağdayız de. Benim önüm arkam sağım solum kürt şu an Şırnak'ın ilçesindeyim. Geçsin bu işleri. Sen de salak olma. Dişini geçir.
Sanki onlar mı bakıyor bebeğe? Bebeği doğuran sensin ,bakımını sağlayan sensin. Bebeğin daha küçücük. Yeniden bebek isteyeceğine cahil eşiniz destek olsun, babalık yapsın öncelikle. Birkaç gün bebekle ilgilensin de görsün bakalım bebek bakımı nasıl bir şeymiş. Bir daha ister mi sanmam.7 aylık kızım var iste eşim kürt olduğu için qrka arkaya çocuk istiyorlar bende böyle bisey düşündüm ama olmadı sizlerden gerçekten özür dilerim