Bilsem almazdım

Maddi olarak sıkıntıda mı acaba bu bana pahalı hediye aldı karşılık olarak pahalı bişey almam gerek mantığı varsa ondan olabilir yinede çok can sıkıcı bi hareket yaptığı

Ben de yazan bir arkadaş gibi düşünüyorum, adam cimri ve ileride de her şeyi ihtiyaç olarak görür ve hiçbir şeyin tadını çıkarttırmaz. Kendi de size hediye almamak için yapmıştır.

Ay cok okuz ben soyle algiladim bana pahali hediye alma bendende boyle seyler bekleme. Paran cebinde kalsin nedir sanki babam bana soyluyor 😂

Bende böyle düşünürdüm ama geçen ay doğum günümde kendisi bana çok pahalı bir markanın bir aksesuarini aldı ve yine ondan önce çok çok pahalı 10 bin üstü bir saat aldı niye böyle davrandı anlam veremedim

Bende böyle düşünürdüm ama geçen ay doğum günümde kendisi bana çok pahalı bir markanın bir aksesuarini aldı ve yine ondan önce çok çok pahalı 10 bin üstü bir saat aldı niye böyle davrandı anlam veremedim
Bunları yapması öküz olduğu gerçeğini değiştirmez,verilen hediye geri iade edilmez .Sizi ezik mi gördü? al bunu kendine harca ne demek O kadar fakir misiniz? Bana dünyayı verse,şu davranışı ve saçma açıklamasıyla gözümden düşer çok gurur kırıcı.Adam normal değil bil yani......

Peki sizin durumunuz nasıl belki sizi zora sokmak istememiş olabilir hani ben pahalı aldım karşılık olsun diye zora girdi diye düşünebilir bu ihtimal yoksa tam bi öküz kendisi

Senin durumun ona göre dusukmu ? Alim gücün düşükse sana üzüldüğü icindir

Erkek arkadaşıma hediye olarak bir saat aldım Türkiye'de meşhur bir saat markası var bilen bilir ismide saat diye başlar ünlü bir markanın saati verdim teşekkür etti bugünde tarzım değil değiştirelim dedi tamam başka seçersin dedi sonra sen iade et benim saatim var paran cebinde kalsın dedi çok zoruma gitti nasıl davranmalıyım
Durumunuz bu saati rahat rahat almaya yetiyor mu yoksa taksit borç vs mi yaptınız? Belki öderken zorlanmanızı istemedi. Üslubu çok ters olmuş ben de herkesle hemfikirim ama bana da tarzım olmayan bir saat hediye edilse ayıp olmasın diye de takmak zorunda hissetmezdim.

Peki sizin durumunuz nasıl belki sizi zora sokmak istememiş olabilir hani ben pahalı aldım karşılık olsun diye zora girdi diye düşünebilir bu ihtimal yoksa tam bi öküz kendisi

Senin durumun ona göre dusukmu ? Alim gücün düşükse sana üzüldüğü icindir

Sevgiliyken bu kadar pahalı hediyeleşmek doğru mu ya? Ben olsam baştan kabul etmezdim. Sonradan vaz geçmesi tuhaf olmuş. Beğenmedi mi acaba ya da paranıza mı acıdı?

Durumunuz bu saati rahat rahat almaya yetiyor mu yoksa taksit borç vs mi yaptınız? Belki öderken zorlanmanızı istemedi. Üslubu çok ters olmuş ben de herkesle hemfikirim ama bana da tarzım olmayan bir saat hediye edilse ayıp olmasın diye de takmak zorunda hissetmezdim.
Durumum kötü değil yani bir saat alamayacak kadar kötü degil dört senedir tanıyorum dedim düzgün. Bir hediye alayım bir seferde olsa oda böyle oldu

kadınların erkeklere hediye almaya bayıldığını 30 küsür yaşından sonra bu sitede öğrendim :)
ben asla almıyorum hediye falan
kendime almak varken neden ona alayım ki ahaha
Bende sevmem hediye almayı daha çok severim ama dört senenin üzerine alayım bir kez dedim oda böyle oldu banada ders oldu bidaha zor

Saati değiştir kendine al. Bu adamı da değiştir. Bir cacık olmaz. Daha hediye ne demek bunun farkında değil. Bunu çok aradın mı sen? Düşünüp hediye almışsın bunu anlayacak kafa bile yok bunda.

Back
X