• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilsem

Ne faydası var diye sormuşsunuz.Bence en büyük faydası kendi gibi çocuklarla olması , projeler yapması , not sınav vs derdi ve klasik ders anlayışının olmadığı bir ortamda ders işliyor olmanın verdigi huzur.Bir nevi cocuk icin terapi gibi bir sey bilsem.Bence faydalı bir yer.Madem ogretmeniniz de önermiş sansini denesin derim.
İnanın daha once duydum ama ilgimi cekmedıgı ıcın ıcerıgıne hıc bakma ihtiyacı duymamıstım ogretmenin istegı uzerıne sansımızı denıcez tesekkur ederim

Herkese gunaydın malum bugun sonuc gunu meb in sayfasında gosterıldıgı yetenek alani var genel girdi oglum ama bakiyim nasıl cıkıyor diye gırdım basvurunuz bulunmamaktadır yazıyor ama mart ayında sınava girdi

Bir anne olarak çocuğunuzun kabiliyetlerini öğretmeninden çok çok önce fark etmeliydiniz.
Şimdi de çocuğu tuhaf, acayip gibi kelimelerle niteliyorsunuz. Ben çok garipsedim tavrınızı.

Bilsem yetenekli öğrencilerin ekstra eğitim gördükleri bir kurum. Bu bir çocuk için harika bir şey krike annesi için de olsaydı.
Çocuğunuz için üzüldüm hepsi bu. Çocuğu anlatış şekliniz rahatsız etti.
Öğretmenin aldığı eğitim apayrı bir şey. Siz bu çocuğun annesisiniz bilmeniz gerek ve hatta zorundasınız.
Her anne egitim uzmani degil ki? İlk cocuguysa bir de ne normal ne anormal kiyaslayamaz ki, neden bu kadar yargiliyorsunuz? Ustelik her anne ah yavruuuuum kurban oldugum caniiiim diyerek hayatindaki 1. Onceligi cocuguna vermek zorunda da degil. Sizin gibi dusunmeyen, davranmayan anneleri yadirgamaya hakkiniz yok

Herkese gunaydın malum bugun sonuc gunu meb in sayfasında gosterıldıgı yetenek alani var genel girdi oglum ama bakiyim nasıl cıkıyor diye gırdım basvurunuz bulunmamaktadır yazıyor ama mart ayında sınava girdi

açıklanmamış ki daha nerden baktınız siz?

Back
X