BİM POŞETİ

Seninki yine ıyi. Arkadaşımın sevgilisi marketin manav reyonundaki poşetlerin hepsini alinca görevli gelip uyarmis Kıza açıklaması da devir tasarruf devri demos. Tabi kıza son sözleri oldu
Oha oha oha tasarruf devri de o manav senin babanın manavı mı o adamda para veriyor yani. Töbe töbe bu gözler neler okuyacak daha Allah bilir

Yok yok 2 buçuk ₺'lik bir şey aldım, poşet te lazımdı elimde taşıyamazdm 1 ltre şişeyi
2, 75 verdim aldım poşeti de
Müşteri kaybetmemek için marketler 25 den satıyor tepki almamak için ama tutarın fazla olduğu alışverişte 35 satılıyor fark edilmiyor öylece.Bu işin içindeyim çok hileli market sektörü malasef.

Müşteri kaybetmemek için marketler 25 den satıyor tepki almamak için ama tutarın fazla olduğu alışverişte 35 satılıyor fark edilmiyor öylece.Bu işin içindeyim çok hileli market sektörü malasef.
Ay anlatırken bi an sanki gayri meşru iş yapıyorms gibi hissettim ahahhsjdjf

Yorumlara baya şaşırdım. Ben cimri değilim buna kesinlikle eminim ama market poşetine verilen paraya ben de acıyorum bez torbam var onunla giderim alış verişe. Market poşetleri hem ücretli hem delik. İçine çöp bile konulmuyor. Çöp poşetini ayrı alıyorum. Eee bu kadar para verilen poşeti evde napıcaz. Kusura bakmayın da yoklukta 1 liranın bile önemi var. Sevgilinize gelince size cimri değilse çok da takılmayın. O habersiz çekip gitmenize takılabilir hatta

Bence net cimri.

Evet hayat pahalı,evet ucu ucuna geçinen insanlar var.Ve kendimiz markete giderken poşetimizi de götürebiliriz.Ama daha sevgililik aşamasında evden poşet almak,kızın cebine sıkıştırmak,poşet için peşinden koşturmak falan aşırı itici.

Pek para harcamaması,sürekli biriktirmesi,parası varken bile babasından istemesi de bunun kanıtı zaten.
Herşeyin fazlası zarar,tasarrufunda. Sonra böyle hastalık boyutunda cimriliğe evriliyor.

Doğasever olduğu içindir belki

Haklısınız dusduru, burada gülünen kısım alışveriş yaptığı market veya poşeti evden getirmesi değil, evden torba ya da poşet götürülebilir ama 2 poşet için kızın peşinden koşması insana 2 şey düşündürüyor, ya cimri ya da anne babasının siparişlerini alıyormuş poşetleri annesi verdi, annesine poşetler için hesap vermekten çekindi, her 2 durum da fena, cimriyse evlenmeleri halinde poşetle sınırlı kalmaz, annesinden çekinen biriyse bugün 2 poşetin hesabını veremeyen yarın eşiyle yaptıklarının da hesabını veremez.

Acaba hiç bu kafın noldu gidiyor bekle demedimiÇercreci bir insansa normal ama değilsebende hep kumaş poşet götürmek istiyorum unutuyorum og unuttum deyince eşim kızıyor ben kesinlikle çevre ön planda olarak boşa almayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…