Ben dün aldım 25 krş verdimKızlar poşet 35 krs oldu haberiniz yok herhalde en son nezaman poşet aldınız siz.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dün aldım 25 krş verdimKızlar poşet 35 krs oldu haberiniz yok herhalde en son nezaman poşet aldınız siz.![]()
Zam geleli çok oldu ama bazı yerler esnek ama toplu alımlarda fark edilmiyor bile.Ben dün aldım 25 krş verdim![]()
Yok yok 2 buçuk ₺'lik bir şey aldım, poşet te lazımdı elimde taşıyamazdm 1 ltre şişeyiZam geleli çok oldu ama bazı yerler esnek ama toplu alımlarda fark edilmiyor bile.
Oha oha oha tasarruf devri de o manav senin babanın manavı mı o adamda para veriyor yani. Töbe töbe bu gözler neler okuyacak daha Allah bilirSeninki yine ıyi. Arkadaşımın sevgilisi marketin manav reyonundaki poşetlerin hepsini alinca görevli gelip uyarmisKıza açıklaması da devir tasarruf devri demos. Tabi kıza son sözleri oldu
![]()
Adamın iki evi ve son model arabası var. Poşetlerle zengin oldu galibaOha oha oha tasarruf devri de o manav senin babanın manavı mı o adamda para veriyor yani. Töbe töbe bu gözler neler okuyacak daha Allah bilir![]()
Ay bizim evimiz bile yok, ama eşim poşete verdiği paraya hiç acımaz kurusun hesabını mı yapacam der.Adamın iki evi ve son model arabası var. Poşetlerle zengin oldu galiba![]()
Müşteri kaybetmemek için marketler 25 den satıyor tepki almamak için ama tutarın fazla olduğu alışverişte 35 satılıyor fark edilmiyor öylece.Bu işin içindeyim çok hileli market sektörü malasef.Yok yok 2 buçuk ₺'lik bir şey aldım, poşet te lazımdı elimde taşıyamazdm 1 ltre şişeyi
2, 75 verdim aldım poşeti de
Ay anlatırken bi an sanki gayri meşru iş yapıyorms gibi hissettim ahahhsjdjfMüşteri kaybetmemek için marketler 25 den satıyor tepki almamak için ama tutarın fazla olduğu alışverişte 35 satılıyor fark edilmiyor öylece.Bu işin içindeyim çok hileli market sektörü malasef.
Kesinlikle hayır, biz ona bilinçli tüketici olmak diyoruzBi sitede ilk alısveriste kargo ücretsiz, ücretsiz kargo için yeni yeni hesaplar ile alısveris yapmak oda cimrilik mi pekş![]()
Haklısınız dusduru, burada gülünen kısım alışveriş yaptığı market veya poşeti evden getirmesi değil, evden torba ya da poşet götürülebilir ama 2 poşet için kızın peşinden koşması insana 2 şey düşündürüyor, ya cimri ya da anne babasının siparişlerini alıyormuş poşetleri annesi verdi, annesine poşetler için hesap vermekten çekindi, her 2 durum da fena, cimriyse evlenmeleri halinde poşetle sınırlı kalmaz, annesinden çekinen biriyse bugün 2 poşetin hesabını veremeyen yarın eşiyle yaptıklarının da hesabını veremez.Bence net cimri.
Evet hayat pahalı,evet ucu ucuna geçinen insanlar var.Ve kendimiz markete giderken poşetimizi de götürebiliriz.Ama daha sevgililik aşamasında evden poşet almak,kızın cebine sıkıştırmak,poşet için peşinden koşturmak falan aşırı itici.
Pek para harcamaması,sürekli biriktirmesi,parası varken bile babasından istemesi de bunun kanıtı zaten.
Herşeyin fazlası zarar,tasarrufunda. Sonra böyle hastalık boyutunda cimriliğe evriliyor.
Poşet bu ya napıcam yicem mi getir lazım desin işim bitsin zaten götürürüm ne kadar önemli olabilir alt tarafı poşet