Ben aksine koşmayı bırak bi adım bile atmazdım alırdım bi poşet dediğin nedirBim poşeti diye konu mu olur jhjhjhjkjknkj. Bimin ve poşetinin suçu ne? Jkjkjkjkj. Neyse beyefendi cimriliğinden değil de o an aklına getirememiş olabilir kaldı ki valla yanımızda getirdiysek bende koşar alırdım poşeti sanırım bende cimriyim.
bi an seni bu sorularinla yasak elma zehraya benzettimBen Bim'e elimde Zara'nin bez çantasiyla gidiyorum.
Kizlar ben cimri miyim fakir miyim asfahahja neyim ya ben.
Nasıl yani basiret bağlanması açıklarmısınızBasireti falan bağlanmış olabilir mi? Yani para harcama konusunda genelde nasıl?
Kafa gitmiştir yani o an.Nasıl yani basiret bağlanması açıklarmısınız
Ne yapayım peki ömür geçer mi bunlaBir psikolojik danışman olarak söylüyorum net cimri
hiii dogru ya büyük para bak simdi işin rengi degistiHayır 50 kuruş 2 adet poşet var
Yok ya ne alaka alt tarafı kasadaki Kıza bi poşet rica edebilirmiyim dicek arkamdan bağırıp koşmaya ne lüzum varKafa gitmiştir yani o an.
bence bi anlik bosluk gibi bi bekle bi daha boyle bi girisim olacak mi bjna benzer ya da cimrilige dair haniNe yapayım peki ömür geçer mi bunla
Tövbe tövbe gece gece koptum ya gözümden çok yaş geldi bu seferBen Bim'e elimde Zara'nin bez çantasiyla gidiyorum.
Kizlar ben cimri miyim fakir miyim asfahahja neyim ya ben.
O an yeni poşet alabileceğini düşünemeyip peşinizden koşmuş olabilir mi? Hani bazen bir an aklımıza gelmez..Nasıl yani basiret bağlanması açıklarmısınız
Bir poşet dediğin 25 krş olduğuna göre bimden biri alışveriş yapıyorsa zaten 25 krş hesabı yapar. Bence dalgınlığına geldi gibi ama asıl sorum bence sizde babanız aradı diye koşa koşa gitmeniz biri mi öldü zaten kasadaymışsınız poşeti kendiniz çıkarmış olmalıydınız. Hadi gidiyorsunuz poşeti niye alıp gidiyorsunuz. Bide bunu dert edip buraya konu açmanız bence arkadaşınızın poşetin peşinden koşmasından daha saçma.Ben aksine koşmayı bırak bi adım bile atmazdım alırdım bi poşet dediğin nedir
Babam beklemeyi sevmez çok sinirlenir o yüzdenYani poşetin markasını belirtmeniz ayrı, telefon gelince açıklama yapmadan koşarak çıkıp gitmeniz ayri... ne kadar acele işiniz olabilir babanızla 5 dakikada alıp çıksanız kasadan... Biraz kurgu geldi bana konu zayıf bir kurgu hem de... gözümde canlandı da olay... Eher doğru ise adamdan da bim kasasında babanızdan telefon gelmiş gibi bir hızla kaçarak uzaklasin. Daha önceden içtiğiniz çayların parasını vs istemek için peşinizden koşarsa da bu sefer daha hızlı kosun yetisemesin. Dinsizin hakkından imansız gelir.
Ama ben 30 Adımkadar falan uzaklaşmıştım yani baya koştu gibi birseyO an yeni poşet alabileceğini düşünemeyip peşinizden koşmuş olabilir mi? Hani bazen bir an aklımıza gelmez..
Kurgu değil detaylı anlayın diye konu çok saçma biliyorumBabam beklemeyi sevmez çok sinirlenir o yüzden
Başka bir olay oldu mu böyle para vermekten kaçındığı?Ama ben 30 Adımkadar falan uzaklaşmıştım yani baya koştu gibi birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?