Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
50 kurus bile degil bi de50 kuruşluk poşetin peşine düşen adamla gelecek düşünme. Yanarsın.
Süper yorum kahkaha attim:)Poşetleri size kaptırdıgını düşündüğü için koşmuş olmasınYani cimri bunun yanında devede kulak
Hayır kendi evi için alışveriş yapıyor niye ben ödeyeyim benim evim miMuhtemelen aldiginiz seylerin parasini senin odemeni bekliyordu. Poset parasina kadar dusunuyirsa evet cimri. Boyle biriyle yapabilecek misin?
Biz fakirikler BİM’in müdavimleriyiz.Adam bimden alışveriş yapıyor, herhalde düşünecek poşet parasını![]()
Ciddi yazmıştım halbukisi:)))Süper yorum kahkaha attim:)
BİM virali gibi geldiArkadaşlar merhaba bugün erkek arkadaşımla BİM’e gittik . Giderken Bana poşet verdi 2 tane bende cebime koydum . Sonra BİM’den alışveriş yaparken kasada sıradayken bana evden bi telefon geldi ve BİM’den çıkmak zorunda kaldım
İşte çıkıyorum eve doğru koşuyorum falan bi baktım kasada malzemeleri bırakmış arkamdan gelmiş benden poşetleri istiyor
Yemin ederim şok oldum bunyn için kasadan çıkıp arkamdan koşmaya gerek varmıydı düşününce çok garip aldığımız şeyler 4 parçaydı yani poşet dediğin 25 kuruş arkadaşlar
Bu adam cimrimi ilerde bana sorun çıkarır mı
Ben o kismi anlayamamisim. Pardon. Sordun mu peki neden arkandan herseyi birakip gelmis?Hayır kendi evi için alışveriş yapıyor niye ben ödeyeyim benim evim mi
Ben mmi yicem anası babası yicek
Bim deyip geçmeyin he artık o da pahalı Bimden alışveriş yapmak ayrıcalıktırAdam bimden alışveriş yapıyor, herhalde düşünecek poşet parasını![]()
Hayır durumu kötü değil Allah’a şükür ayrıca parasıda vardıMaddi durumu kötü ise bilemem belki ucu ucuna yetiyordur ama 25 kuruş da olur diye düşünüyorum biraz cimri gibi katlanırım derseniz siz bilirsiniz
Hayır koşarak geri döndü zaten BİM’e bende arkasından alık alık baktımBen o kismi anlayamamisim. Pardon. Sordun mu peki neden arkandan herseyi birakip gelmis?
Hayır 50 kuruş 2 adet poşet var50 kurus bile degil bi de![]()
Basireti falan bağlanmış olabilir mi? Yani para harcama konusunda genelde nasıl?Hayır durumu kötü değil Allah’a şükür ayrıca parasıda vardı
Ki aldıklarımızda pahalı değildi zaten 4 parça
Ve hafif kolay tasınacak seyler
1 poşet bile yeterdi yani