BİM POŞETİ

Eee daha uzakta da olabilirdiniz. Ne bileyim ya garip iste. Babanız arayınca bilmem nerdeki bim marketteyim mı dediniz. Babanız da eve geliş zamaninizi hesaplamış olabilir böylece
yakında olduğumu biliyordu ama şuan yazlıktayız biz ve heryer çok yakın sahil 5 dakka marketler cafeler heryer kısa mesafe

Ben bir şeye odaklamışsam başka alternatif düşünemem o an aklıma gelmez. Poşetler sizde olduğu için ordan alıp poşete koyacağız diye düşündüyse siz çıkınca aklına gelmemiş olabilir yeni poşet almak. Ben garipsemedim bu durumu
ben de mesela bugun degisik bsy yaptim oglumu sunnet ettirdik kontrole gitcez kiza galos giydirdim esimin kucaginda idi oglum esime saba da gecireyim dedim ayagi buyuk esimin elim ayakkabiya degecek aonra ver cocugu sen giy dedim o da once sen giysene dedi ha dogru dur dedim giydim dusunun 😁😁😁

Onu sizde kalan bir eşya gibi düşünmüş olabilir, basiret denilen bu.
Sanki cüzdan, telefon vb gibi gerekli ama maddi açıdan düşünülmeyen bir eşya.
Poşet bu ya napıcam yicem mi getir lazım desin işim bitsin zaten götürürüm ne kadar önemli olabilir alt tarafı poşet

Hemen konuya dalıyorum, geçen madame coco piknik çantası, plaj çantası diye gayet market poşeti sattı 2 tl ye.
Kocaman bir ekose desenli poşet, kolay kolay bir şey olmaz.
Aklınızda olsun, uzun vadeli alın😂
elimde cevremizdeki her markete ait bez poşet var 4 5 adet ama bu şeffaf posetleri pandemiden beri sebze meyve alirken kullaniyorum.
kendi posetlerime koyup tarttiriyorum yani
marketteki rulo posetleri dunyanin adami elliyor
plastikte naylonda uzun sure yasiyor diye.
isin icine birde bir onceki poseti sılllap diye yalayarak acip ayni elle tekrar yeni bir poset alan amcalar teyzeler ablalar geliyor gozumun onune 😂😂😂 tamam tamam sen soylemeden ben soyleyim evet ruh hastasiyim 😂😂😂

Poşet bu ya napıcam yicem mi getir lazım desin işim bitsin zaten götürürüm ne kadar önemli olabilir alt tarafı poşet
O anlamda söylemiyorum.
Mesela bazen evden ailenizle çıkarsınız ama ‘aa anahtarımı unuttum ben gideyim alayım’ dersiniz, halbuki yanınızdakiyle çıkıp onunla döneceksinizdir, gerek yoktur ama beyin öyle algılamaz.

Demek istediğim buydu.

elimde cevremizdeki her markete ait bez poşet var 4 5 adet ama bu şeffaf posetleri pandemiden beri sebze meyve alirken kullaniyorum.
isin icine birde bir onceki poseti sılllap diye yalayarak acip ayni elle tekrar yeni bir poset alan amcalar teyzeler ablalar geliyor gozumun onune 😂😂😂 tamam tamam sen soylemeden ben soyleyim evet ruh hastasiyim 😂😂😂
🥺 gözümün önüne geldi

Valla bunu ben bile yapmadım, şuan gözüm seyirdi, bana deli diyenler utansın😂😂😂

Back
X