- 4 Kasım 2020
- 174
- 193
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki de sen çıkıp gidince ona yıktın sandı aldıklarınızı ve ya gerçekten merak etti neden durduk yere koştuğunu.Arkadaşlar merhaba bugün erkek arkadaşımla BİM’e gittik . Giderken Bana poşet verdi 2 tane bende cebime koydum . Sonra BİM’den alışveriş yaparken kasada sıradayken bana evden bi telefon geldi ve BİM’den çıkmak zorunda kaldım
İşte çıkıyorum eve doğru koşuyorum falan bi baktım kasada malzemeleri bırakmış arkamdan gelmiş benden poşetleri istiyor
Yemin ederim şok oldum bunyn için kasadan çıkıp arkamdan koşmaya gerek varmıydı düşününce çok garip aldığımız şeyler 4 parçaydı yani poşet dediğin 25 kuruş arkadaşlar
Bu adam cimrimi ilerde bana sorun çıkarır mı
Erkek arkadaşınıza katlanıp cebe konabilen bez torba hediye edin ama bez torbayı size vermesin, naylon poşette panikleyen, bez torbada kalp krizi geçirir mazallahHayır durumu kötü değil Allah’a şükür ayrıca parasıda vardı
Ki aldıklarımızda pahalı değildi zaten 4 parça
Ve hafif kolay tasınacak seyler
1 poşet bile yeterdi yani
Hayir'' silme bence aklindan. Adami degerlendir bi tekrar. 25 kurusluk torbaya bile tavri bu ben bunla yapabilir miyim acaba de.Parayı çok Sever çok para biriktirir harcamaz parası olsada babasından ister onun dışında birseyinş görmedim zaten ortak öderiz ben ona yüklenmem biryere gittiysek bölüşürüz yani dişer türlü benim içim rahat etmiyor
Bi durum görmedim yani bu poşet olayınıda gidip hafızamı sildiricem çok aştalca
Bak cimri oldugunu nerden anladim biliyomusun pesinden kosmasindan degil evden cikarken o posetleri unutmadan senin cebine koymasindan. Cunku kolay kolay hicbir erkek bunu dusunmez cimri degilse.ben isik hiziyla sogurdumArkadaşlar merhaba bugün erkek arkadaşımla BİM’e gittik . Giderken Bana poşet verdi 2 tane bende cebime koydum . Sonra BİM’den alışveriş yaparken kasada sıradayken bana evden bi telefon geldi ve BİM’den çıkmak zorunda kaldım
İşte çıkıyorum eve doğru koşuyorum falan bi baktım kasada malzemeleri bırakmış arkamdan gelmiş benden poşetleri istiyor
Yemin ederim şok oldum bunyn için kasadan çıkıp arkamdan koşmaya gerek varmıydı düşününce çok garip aldığımız şeyler 4 parçaydı yani poşet dediğin 25 kuruş arkadaşlar
Bu adam cimrimi ilerde bana sorun çıkarır mı
Aynen benim kocam gibi. Poşet parasına birde internet alışverişlerinde ki kargo parasına takıkboşa verdiği paraya üzülüyormuş.
Yok durumu biliyor bekleme sen git dedi sıra vardıSiz de az garip değilsiniz yalnız, bimde kasa sırası beklerken telefon geliyor çıkıp koşmaya başlıyorsunuz ( sevgilinize söylediniz mi mesela acil gitmem gerek diye),Her türlü güldürdü olay
Bazen bir şeye şartlanınca insan başka türlü düşünemiyor, yani alınanlar o poşetlere konacaksa ille de o poşetlere konacaktır başka türlüsü mümkün değil, akıl edemiyor insan bir an
o yüzden tek olayla değerlendirmeyin bir de aynı senaryoyu a101 de şokta falan deneyin
![]()
Kim olduğunu tanımıyorsunuz hem ne diyim bacanak mı diyim aşkım diyorum geneldeBu kadar kolay yargıladığınız tanıyamadığınız insana erkek arkadaşım aşkım meşkim demeyin bari ayıp. İnsan sevdiğini gelipte nasıl böyle rezil edip bu cümleleri kurdurtabilir ki? Bendede ayrılıp adama iyilik yapın
Hayır nerden çıkardınız vedalaştık sıradaydık durumu biliyordu tamam sen git dediDiğer olaylarını bakın. Tek seferlik bir olayla değerlendiremeyiz. Siz de paldır küldür vedalaşmadan eve geçmişsiniz.