Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üff vakit kaybısınız ciddenKim olduğunu tanımıyorsunuz hem ne diyim bacanak mı diyim aşkım diyorum genelde
Ama bu cimrilik değil. adamda çevre bilinci oluşmuş olamaz mı? Eşim her alışverişte poşet alıyordu. Zor da olsa bez poşete alıştı. İkeanın teneke büyük boy çöp kovası var bizde, ağzına kadar poşet dolu. Yeni bir kova almaktansa (yoksa biz de mi cimriyizBak cimri oldugunu nerden anladim biliyomusun pesinden kosmasindan degil evden cikarken o posetleri unutmadan senin cebine koymasindan. Cunku kolay kolay hicbir erkek bunu dusunmez cimri degilse.ben isik hiziyla sogurdum
Ay iyi yapmıslar görgüsüzler yaKesinlikle ben de anlamıyorum.
Artık pratik yaşıyoruz hemen her semtte bim A101 şok tarzı marketler var bir başka büyük markete gitmek için neden vakit öldürelim ki aynı ürünü de alabiliyoruz hem de.
Birisi kız istemeye gitmiş kızın babası oğlanın babasına demiş ki benim kızım bimden alışveriş yapamaz ona göre almaya kalkışın kızımı demiş. Erkek tarafı da zengin adamların marketleri var, ama kız tarafına tüm mal varlıklarını ticari girişimlerini anlatmamışlar haliyle ama kız tarafının bu kadar tepeden bakışına karşın erkek tarafı vazgeçmiş![]()
Bi sitede ilk alısveriste kargo ücretsiz, ücretsiz kargo için yeni yeni hesaplar ile alısveris yapmak oda cimrilik mi pekşAynen benim kocam gibi. Poşet parasına birde internet alışverişlerinde ki kargo parasına takıkboşa verdiği paraya üzülüyormuş.
Bende bime gidiyorum bime gitmek ayıp ve komik değil ki poşet için koşturmak komik biz ona gülüyoruz![]()
Aynı adres verince anlamaz mı site elemenları?Bi sitede ilk alısveriste kargo ücretsiz, ücretsiz kargo için yeni yeni hesaplar ile alısveris yapmak oda cimrilik mi pekş![]()
Anlamıyorlar ben pek yapmadım arkadaşım hep yapıyor ahsjdnfbAynı adres verince anlamaz mı site elemenları?
Bi sitede ilk alısveriste kargo ücretsiz, ücretsiz kargo için yeni yeni hesaplar ile alısveris yapmak oda cimrilik mi pekş![]()
Of evet ya kitap alısverisi yapıyorum kargo 12 TL diyor vazgeçiyorum kitapçıdan alıyorum ahjdjfjcnnf aynı fiyata geliyor çünküyeri gelir dünyanın kıyafetini alırım acımam paraya eğer çok beğendiysem alacağım şeyleri. ama şu 10 lira kargo eklendiği zaman saatlerce sepette bekletiyorum istemsizce![]()
Of evet ya kitap alısverisi yapıyorum kargo 12 TL diyor vazgeçiyorum kitapçıdan alıyorum ahjdjfjcnnf aynı fiyata geliyor çünkü
Ay evet bendeöyle kitap gibi tek parça ve uygun fiyatlı şeylerde kargo bedava olunca öyle seviniyorumki hemen alıyorum bu seferde ya kazıklandıysam ya başka yerde daha ucuzsa diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi![]()
Cimriler toplanıp bi grup kuralım bence diğerleri bizi anlamaz hahahhaAyy valla cok uzakta degilse ben de gidip alirdim daha marketin önündeyse meselasanirim ben de cimriyim ama yani o kadar getirmisiz iki poseti neden kullanmayalim
![]()
Kızlar poşet 35 krs oldu haberiniz yok herhalde en son nezaman poşet aldınız siz.Hayır 50 kuruş 2 adet poşet var![]()
Kosarak uzaklas cimri olsa iyi pintiArkadaşlar merhaba bugün erkek arkadaşımla BİM’e gittik . Giderken Bana poşet verdi 2 tane bende cebime koydum . Sonra BİM’den alışveriş yaparken kasada sıradayken bana evden bi telefon geldi ve BİM’den çıkmak zorunda kaldım
İşte çıkıyorum eve doğru koşuyorum falan bi baktım kasada malzemeleri bırakmış arkamdan gelmiş benden poşetleri istiyor
Yemin ederim şok oldum bunyn için kasadan çıkıp arkamdan koşmaya gerek varmıydı düşününce çok garip aldığımız şeyler 4 parçaydı yani poşet dediğin 25 kuruş arkadaşlar
Bu adam cimrimi ilerde bana sorun çıkarır mı
Ben kasadayken para vermemek ona yıkmak için tüydüm sananlar var. Parayı ben vermeyecektim zaten . Onun kendi evine alışveriş yapıyorduk . Annesinin istediği siparişlerdi. Ben birsey almadım
Ay evet bimsin sen ya 50 tlye kavanoz getiriyor:SBim deyip geçmeyin he artık o da pahalı Bimden alışveriş yapmak ayrıcalıktırama bazı ürünleri gerçekten kaliteli ve uygun diyecektim artık uygun değil kimse kanmasın