BİM POŞETİ

Bak cimri oldugunu nerden anladim biliyomusun pesinden kosmasindan degil evden cikarken o posetleri unutmadan senin cebine koymasindan. Cunku kolay kolay hicbir erkek bunu dusunmez cimri degilse.ben isik hiziyla sogurdum
Ama bu cimrilik değil. adamda çevre bilinci oluşmuş olamaz mı? Eşim her alışverişte poşet alıyordu. Zor da olsa bez poşete alıştı. İkeanın teneke büyük boy çöp kovası var bizde, ağzına kadar poşet dolu. Yeni bir kova almaktansa (yoksa biz de mi cimriyiz🤔) bez çanta kullanmayı tercih ediyoruz.

benim dikkatimi konunun başlığının büyük harflerle yazılması çekti başına ne geldi bu kadar bim poşeti yüzünden diye bakayım dedim mesele çok farklıymış meğersem 😂

Kesinlikle ben de anlamıyorum.

Artık pratik yaşıyoruz hemen her semtte bim A101 şok tarzı marketler var bir başka büyük markete gitmek için neden vakit öldürelim ki aynı ürünü de alabiliyoruz hem de.

Birisi kız istemeye gitmiş kızın babası oğlanın babasına demiş ki benim kızım bimden alışveriş yapamaz ona göre almaya kalkışın kızımı demiş. Erkek tarafı da zengin adamların marketleri var, ama kız tarafına tüm mal varlıklarını ticari girişimlerini anlatmamışlar haliyle ama kız tarafının bu kadar tepeden bakışına karşın erkek tarafı vazgeçmiş :KK70:
Ay iyi yapmıslar görgüsüzler ya

Aynen benim kocam gibi. Poşet parasına birde internet alışverişlerinde ki kargo parasına takık 🤣 boşa verdiği paraya üzülüyormuş.
Bi sitede ilk alısveriste kargo ücretsiz, ücretsiz kargo için yeni yeni hesaplar ile alısveris yapmak oda cimrilik mi pekş:KK53:

Cimri degildir belki poset var zaten gidip alayim diye dusunmus olamazmi
Yani garip gelmis olabilir ama poset var sonucta
Bende dun markete gittim poset almayi hep unuturum mesela birazini oglanin cantasina birazini bebek arabasina koydum evde dolu naylon poset Bez torba varken o parayi vermek zoruma gider cunku tamamen bos bir para
Herseyi cimrilikle karistirmamak lazim
Evdeki naylon posetler oylece duruyor bez torbalari kullaniyorum belki elli altmis tane var onlari cope atsam paramida cope atacagim gibi hissediyorum bendemi cimriyim simdi

Bi sitede ilk alısveriste kargo ücretsiz, ücretsiz kargo için yeni yeni hesaplar ile alısveris yapmak oda cimrilik mi pekş:KK53:

yeri gelir dünyanın kıyafetini alırım acımam paraya eğer çok beğendiysem alacağım şeyleri. ama şu 10 lira kargo eklendiği zaman saatlerce sepette bekletiyorum istemsizce 😂

yeri gelir dünyanın kıyafetini alırım acımam paraya eğer çok beğendiysem alacağım şeyleri. ama şu 10 lira kargo eklendiği zaman saatlerce sepette bekletiyorum istemsizce 😂
Of evet ya kitap alısverisi yapıyorum kargo 12 TL diyor vazgeçiyorum kitapçıdan alıyorum ahjdjfjcnnf aynı fiyata geliyor çünkü

Of evet ya kitap alısverisi yapıyorum kargo 12 TL diyor vazgeçiyorum kitapçıdan alıyorum ahjdjfjcnnf aynı fiyata geliyor çünkü

öyle kitap gibi tek parça ve uygun fiyatlı şeylerde kargo bedava olunca öyle seviniyorumki hemen alıyorum bu seferde ya kazıklandıysam ya başka yerde daha ucuzsa diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi 😂

öyle kitap gibi tek parça ve uygun fiyatlı şeylerde kargo bedava olunca öyle seviniyorumki hemen alıyorum bu seferde ya kazıklandıysam ya başka yerde daha ucuzsa diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi 😂
Ay evet bende🤣

Arkadaşlar merhaba bugün erkek arkadaşımla BİM’e gittik . Giderken Bana poşet verdi 2 tane bende cebime koydum . Sonra BİM’den alışveriş yaparken kasada sıradayken bana evden bi telefon geldi ve BİM’den çıkmak zorunda kaldım
İşte çıkıyorum eve doğru koşuyorum falan bi baktım kasada malzemeleri bırakmış arkamdan gelmiş benden poşetleri istiyor
Yemin ederim şok oldum bunyn için kasadan çıkıp arkamdan koşmaya gerek varmıydı düşününce çok garip aldığımız şeyler 4 parçaydı yani poşet dediğin 25 kuruş arkadaşlar
Bu adam cimrimi ilerde bana sorun çıkarır mı

Ben kasadayken para vermemek ona yıkmak için tüydüm sananlar var. Parayı ben vermeyecektim zaten . Onun kendi evine alışveriş yapıyorduk . Annesinin istediği siparişlerdi. Ben birsey almadım
Kosarak uzaklas cimri olsa iyi pinti:D
Daha sevgiliyken kızın cebine bim poseti koymak nedir ya:D
Dogaya saygısından yaptıgını düsünmedin insallah:D

Ya bazı adamlar böyle beceriksizdir artı cimride olabilir. Şimdi aklına poşet almıcaz cepte var diye endekslemiş ya onu yapmalı diye dusunuyordur aklına kasadan poset istemek bile gelmez 🤭 böyle adamla hayat geçmez cok zor.. hep ne yapacagı söylenmeli..

Back
X