Adamın iki evi ve son model arabası var. Poşetlerle zengin oldu galiba![]()
Şu evi bir türlü alamayışımızın nedenini buldum. Poşetlere verdiğimiz paralarmış meğersem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamın iki evi ve son model arabası var. Poşetlerle zengin oldu galiba![]()
Bimden alışveriş yapan cimri ya da fakir oluyor bazılarına göre sanırım.hiç para hesabı yapan biri olmadım,alışverişi de para harcamayı da çok severim evet bim’den de çok alışveriş yapıyorum çünkü evimin altında en yakınımdaki market.hiç aklıma gelmemişti burada okuyana dek...her seferinde de poşete para verip alıyorum çünkü onları çöp poşeti olarak kullanıyorumBimden alışveriş yapanın 25 kr hesabı yapması niye?
Aynısını ben de düşündüm. 25 krş için o hareketi yapan da ne bileyim.Of. Dırekt sogurum.
Sogumadın mı?
Icıne bir tiksinti gelmedi mi?
Arabanızın birisini bana satar mısınızBence abartilmis benimde 4 evim 2 son model arabam var bimden alışveriş yapıyorum asla da posete para vermem
Utandığın poşeti hadi kendi cebine koymadın neden gidip alışveriş yapıyorsun derler adamaHakkaten cimriymis posetleri kendi cebinde tasimamis da senin cebine koydurmus...
Keske ama eşimde biriArabanızın birisini bana satar mısınızayrıca kk indiriminden de yararlanmak istiyorum
![]()
ayy kim arabam var dese 2 tane birini bana sat diyorsun kuzum. ama inanıyorum bir gün bir k.k üyesi olur diyecek sanaaArabanızın birisini bana satar mısınızayrıca kk indiriminden de yararlanmak istiyorum
![]()
Hahaha kuzum birikmiş paramı altına yatırdım aylar önceayy kim arabam var dese 2 tane birini bana sat diyorsun kuzum. ama inanıyorum bir gün bir k.k üyesi olur diyecek sanaa![]()
En büyük BİMbim neden küçümsendi anlamadım dar gelirli de elit kesim de orta sınıfta alışveriş yapıyor oradan.
ben de geçen hafta yatırdım iyi halt ettim zarardayımmm .eşimin aracı 2017 sonu ama benimki kocadı ablası 2012 doğumluHahaha kuzum birikmiş paramı altına yatırdım aylar önceKendi 2017 model polomu sattırdı babam kâr edersin diye bende kaldım öyle uçtu fiyatlar.
Umut fakirin ekmeğideniyorum işte :))
Bende anlamadim ürünleri hem güzel hem uygun niye boşa para verim kibim neden küçümsendi anlamadım dar gelirli de elit kesim de orta sınıfta alışveriş yapıyor oradan.
Haha sizin kocanız ben miyim yaAhahahah benimki de öyle.
Kargo bedava satıcıları bulur buluşturur, ondan alır.
Ürün daha bile pahalı olsa orada ‘bırak koca kargo firması niye kazansın, esnaf kazansın’ der![]()
Bir şüpheye düştüm şuanHaha sizin kocanız ben miyim ya
Bunlar benim düşüncelerim![]()