BİM POŞETİ

Ben o an sizde anahtar cep telefonu gibi bir esya kaldi onu aliyor istiyor gibi diye dusundugunu dusundum
Acikcasi ben marketten poset almiyorum cevre dusmani
Pazardan gelenler ve biraz cop poseti yetiyor
Alisveris cantalarim var. Arabada bir kac tane bulunduruyorum
Adam cimriyse bunu simdi fark etmis olamazsiniz onceden renk verir tek anormalligi bu olamaz

Bimden alışveriş yapanın 25 kr hesabı yapması niye?
Bimden alışveriş yapan cimri ya da fakir oluyor bazılarına göre sanırım.hiç para hesabı yapan biri olmadım,alışverişi de para harcamayı da çok severim evet bim’den de çok alışveriş yapıyorum çünkü evimin altında en yakınımdaki market.hiç aklıma gelmemişti burada okuyana dek...her seferinde de poşete para verip alıyorum çünkü onları çöp poşeti olarak kullanıyorum

Ben poşet kullanmam normalde, bez alışveriş çantam var onu kullanıyorum. Ama bazen çantamı yanıma almadığımda 1-2 poşet satın alıyorum, alışverişten vazgeçtiğim olmadı bu yüzden. 50 kuruş vermemek için marketten bir hışım çıkıp peşinde koşmak da ne bileyim, küçük hesaplar yani. Aynı kafa yapısında değilseniz ileride çok başınızı ağrıtabilir.

Bir de çıkıp giderken bir haber verin yani, ayıp. Adama "Benim acilen gitmem lazım" demeniz 10 saniye sürmez.

Hakkaten cimriymis posetleri kendi cebinde tasimamis da senin cebine koydurmus...

ayy kim arabam var dese 2 tane birini bana sat diyorsun kuzum. ama inanıyorum bir gün bir k.k üyesi olur diyecek sanaa :KK70:
Hahaha kuzum birikmiş paramı altına yatırdım aylar önce :KK57: Kendi 2017 model polomu sattırdı babam kâr edersin diye bende kaldım öyle uçtu fiyatlar.
Umut fakirin ekmeği 😂 deniyorum işte :))

Hahaha kuzum birikmiş paramı altına yatırdım aylar önce :KK57: Kendi 2017 model polomu sattırdı babam kâr edersin diye bende kaldım öyle uçtu fiyatlar.
Umut fakirin ekmeği 😂 deniyorum işte :))
ben de geçen hafta yatırdım iyi halt ettim zarardayımmm .eşimin aracı 2017 sonu ama benimki kocadı ablası 2012 doğumlu :KK53: :KK70:

bende posetimi yanimda goturur ve o dediginiz 25 kurusu vermem. 25 kurusum olmadigindan cimrilikten degil tamamen tepkisel bisey benimki mesela. 1 ocak 2019 da parali denildi cevre kirliligini azaltmak iccin denildi. 25 kurusu verince cevremi temizlendi daha gercekci bahane bulun diye tepkisel almuyorum. belki erkek arkadasininda farkli bi dusuncesi vardir. ben olsam saka ile karisik sorardim

Herhalde bunun için sevgilinden ayrılmayacaksın.. Bence cimri değil evi poşetle doldurmak istemiyordur.

Market poşetleri boşuna yasaklanmadı değil mi ?

Ahahahah benimki de öyle.
Kargo bedava satıcıları bulur buluşturur, ondan alır.
Ürün daha bile pahalı olsa orada ‘bırak koca kargo firması niye kazansın, esnaf kazansın’ der😂
Haha sizin kocanız ben miyim ya 🤣🤣🤣
Bunlar benim düşüncelerim 🤣

Back
X