öncelikle çok geçmiş olsun,Rabbim yar ve yardımcınız olsun..
geçirdiğiniz süreç oldukça zorlu ne yazık ki tecrübe ettiğim için biliyorum.Babam tam 7 ay beyin kanaması sebebiyle yoğun bakımda yattı,aynı dediğin gibi bilinci kapalı,her yerleri yara oldu.yaralarını kapatmak için vakumlama ameliyatı yaptılar,beslenmesi için gırtlağına delik açtılar vs.bunun gibi bir sürü operasyon geçirdi ordayken.bir gece ansızın gelin hastanızı servise çıkarıyoruz diye aradılar,çıkardılar da.sonrasında babacığım o gece sabaha karşı istifrayla bir beyin kanaması daha geçirdi ve burnunda herhangi bir hortum olmadığı için akciğerine kaçtı.ne yazıkki akciğerinden dolayı bir daha hiç iyileşemedi ve 7 ayın sonunda kaybettik.
yani demem o ki güzel kardeşim yoğun bakımda yatması gerekiyorsa bırak orda kalsın.Tabiki takdir-i ilahi fakat belki o gece SIRF BİR DOKTORUN TANIDIĞI YOĞUN BAKIMA YATACAĞI VE YOĞUN BAKIMDA YER OLMADIĞINDAN babamı servise çıkarmasalardı,belki şuan yaşıyor olurdu.İl sağlık müdürlüğüne kadar gerekli şikayetleri yaptık,4 yıl oldu henüz bir gelişme yok,açıkcası benim canımı söküp aldılar,şuan birşeyle uğraşasım da yok..
Tekrar Allah'ım şifa versin..