İnanmıyorsan,güvenmiyorsan et şikayetini.
Bırak kimlik bilgin görülsün.
At koşturup duruyorlar.
Çoğu doktor,hemşire kendini bir şey sanıyor.
Muhtacız, mecburuz diye afedersiniz bir itin g.tüne sokmadıkları kalıyor.
Annem rahim kanseri oldu.
Ağır bi ameliyat geçirdi.
Hastanede yatıyor.
Bir gün gece vardiyasına bir hemşire geldi. Bir surat,bir afra,bir tafra. Müdahale etmiyorum. Kendi hayatı neticede. Anneme iyi davransın yeter.
Velhasıl antibiyotik,ağrı kesici serum olarak takılıyor. Akiam üstü bi hemşire gelip orada yemek standının üstüne bıraktı onları. Afralı hemşire o saatten beri on kere girdi çıktı.En son dayanamadım. Dedimki bunlar ne olacak. Vay efendim ben niye takip etmiyomuşum. Hasta için önemliymiş. Annem ameliyatlı olmasa sorarım ona ya. Sus dedim. Sustum.
Kadını eli şişti. Hastanede yatarken.
Hemşire hanım bu normal mi diyorum.
Normal diyor. E ben ne bileyim. İnandım.
Sabahına visitte doktor geliyor. Annem saftır. Safça doktora gösterdi. Doktor. Hemen röntgen çekilsin dedi. Meğer damar atlatmışlar. Allah muhafaza kangren olsa ne olacak.
Şikayet ettim bimere. Yazdım. Kızın adını. Tarihi. Vardiyasını hepsini.
Sonra cevap geldi. Hemşire hanım rahatsızmış o gün.
Bananeee!!!
Rapor alsın.
Ne ben ne annem onun afrasını çekmek zorunda değil. Kaldı kı hassas bir dönemdeyiz.
Yapamıyorsan,sevmiyorsan bırak kardeşim. Kafana silah mı dayadılar. Hemşire olacaksın diye.
Ben de stresli meslek yapıyorum. Üstüne üstlük hergün risk alıyorum. Ben niye tribe girmiyorum.
Her ay on beş olunca maaş çekiliyor ama. O zaman sıkıntı yok.
Bugün benim şikayetime bu cevabı verdi ama en azından şikayet edileceğini biliyor.
Benden başka bi kaç kişi şikayet etsin. Savunma-kademe ilerleme-meslek atılmaya kadar gidebilir.
O yüzden davranışlarına dikkat etmeyi en azından bilir.
Kusura bakma. Delirdim yine. Sen bi de o zaman görecektin beni.