• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bimer

yapılmasını istediğiniz bişey olduğunda mümkün mertebe "daha mı iyi olur acaba?,şöyle mi olsa ki" gibi ifadelerle dile getirin bence...babamın acılarından duramadığı anda doktora diyorum ki bişey yapın napıyım diyor,bi arkadaş morfin gibi bişey uygulanıyor söyle ona dedi,ben söyledikten sonra hıı tamam kan değerleri uyarsa yaparız dedi mesela.

yapılmasını istediğiniz bişey olduğunda mümkün mertebe "daha mı iyi olur acaba?,şöyle mi olsa ki" gibi ifadelerle dile getirin bence...babamın acılarından duramadığı anda doktora diyorum ki bişey yapın napıyım diyor,bi arkadaş morfin gibi bişey uygulanıyor söyle ona dedi,ben söyledikten sonra hıı tamam kan değerleri uyarsa yaparız dedi mesela.
Cok mantikli teskkuer ederim

oncelikle cok gecmis olsun,
kibar falan olma 184 sabimi ara boyle boyle hic kimse bilgi vermiyor, durumu 1 - 1 anlat
bilgi istiyorum hastam hakkinda de
bizim basimizdan soyle bir olay gecti arastirma hastanesinde apandisti patladi bir yakinimin ilk gun hic ilgilenmediler tabii taburcu ettiler ben o gece sabimi aradim anlattim boyle boyle yaptilar diye ertesi gun rontgen sirasina bile geldi doktor
ondan midir bilinmez ama oyle ilgiyi hayatimiz boyunca gormedik hastahanede.

oncelikle cok gecmis olsun,
kibar falan olma 184 sabimi ara boyle boyle hic kimse bilgi vermiyor, durumu 1 - 1 anlat
bilgi istiyorum hastam hakkinda de
bizim basimizdan soyle bir olay gecti arastirma hastanesinde apandisti patladi bir yakinimin ilk gun hic ilgilenmediler tabii taburcu ettiler ben o gece sabimi aradim anlattim boyle boyle yaptilar diye ertesi gun rontgen sirasina bile geldi doktor
ondan midir bilinmez ama oyle ilgiyi hayatimiz boyunca gormedik hastahanede.
Cok teskkur ederim arkadasim yardimin icin kesinlikle sikayetinden dolayi cunku benim arkadasim bimere sikayette bulinmus hastane hakkinda ve cok iyi ilgilenmisler doktorun ustune gitmeyince savuruyo

Kimliğiniz açığa çıkar diye korkuyorsanız hiç kalkışmayın bu işe. Çünkü bimer şikayeti alır ve cevap vermesi için şikayet edilen kuruma gönderir. Haliyle kurumda da herkes birbirinin arkadaşı duyulur yani.

Kimliğiniz açığa çıkar diye korkuyorsanız hiç kalkışmayın bu işe. Çünkü bimer şikayeti alır ve cevap vermesi için şikayet edilen kuruma gönderir. Haliyle kurumda da herkes birbirinin arkadaşı duyulur yani.
Vala oyle bi haldeyimki duyarlarssa duysunlar artik umrumda degil gerekilen yapilsin yeter

sikayet edin ama hem bimere hem de saglik bakanligina. siz bimere sikayet ettiginiz zaman bimer once saglik bakanligin yonlendiriyor saglik bakanligi ise soz konusu hastaneye. tc kimlik no ile sikayette bulunacaginiz icin de bildigim kadariyla sikayeti kimin yaptigi biliniyor.
saglik bakanligini arayin benden tavsiye ve mumkun oldugunca catlak olun. durumu anlatin. vs vs vs... Allah yardimciniz olsun.

Konuyla alakali degil ama ne hayirli evlatsiniz ya. Allah emeklerinizin karsiligini versin.

Peko sirketi sikayet etsem olue mu sonucta cok pahali makineler alinmasi lazim ve bizim alcak gucumuz yok onlari almadan da cikaramayiz sikgortada uarisini karsiliyo elimde sozlesme var ve uymuyolar

sikayet edin ama hem bimere hem de saglik bakanligina. siz bimere sikayet ettiginiz zaman bimer once saglik bakanligin yonlendiriyor saglik bakanligi ise soz konusu hastaneye. tc kimlik no ile sikayette bulunacaginiz icin de bildigim kadariyla sikayeti kimin yaptigi biliniyor.
saglik bakanligini arayin benden tavsiye ve mumkun oldugunca catlak olun. durumu anlatin. vs vs vs... Allah yardimciniz olsun.
Amin soylediklerinizi dikkate alicam

İnanmıyorsan,güvenmiyorsan et şikayetini.
Bırak kimlik bilgin görülsün.
At koşturup duruyorlar.
Çoğu doktor,hemşire kendini bir şey sanıyor.
Muhtacız, mecburuz diye afedersiniz bir itin g.tüne sokmadıkları kalıyor.
Annem rahim kanseri oldu.
Ağır bi ameliyat geçirdi.
Hastanede yatıyor.
Bir gün gece vardiyasına bir hemşire geldi. Bir surat,bir afra,bir tafra. Müdahale etmiyorum. Kendi hayatı neticede. Anneme iyi davransın yeter.
Velhasıl antibiyotik,ağrı kesici serum olarak takılıyor. Akiam üstü bi hemşire gelip orada yemek standının üstüne bıraktı onları. Afralı hemşire o saatten beri on kere girdi çıktı.En son dayanamadım. Dedimki bunlar ne olacak. Vay efendim ben niye takip etmiyomuşum. Hasta için önemliymiş. Annem ameliyatlı olmasa sorarım ona ya. Sus dedim. Sustum.
Kadını eli şişti. Hastanede yatarken.
Hemşire hanım bu normal mi diyorum.
Normal diyor. E ben ne bileyim. İnandım.
Sabahına visitte doktor geliyor. Annem saftır. Safça doktora gösterdi. Doktor. Hemen röntgen çekilsin dedi. Meğer damar atlatmışlar. Allah muhafaza kangren olsa ne olacak.
Şikayet ettim bimere. Yazdım. Kızın adını. Tarihi. Vardiyasını hepsini.
Sonra cevap geldi. Hemşire hanım rahatsızmış o gün.
Bananeee!!!
Rapor alsın.
Ne ben ne annem onun afrasını çekmek zorunda değil. Kaldı kı hassas bir dönemdeyiz.
Yapamıyorsan,sevmiyorsan bırak kardeşim. Kafana silah mı dayadılar. Hemşire olacaksın diye.
Ben de stresli meslek yapıyorum. Üstüne üstlük hergün risk alıyorum. Ben niye tribe girmiyorum.
Her ay on beş olunca maaş çekiliyor ama. O zaman sıkıntı yok.
Bugün benim şikayetime bu cevabı verdi ama en azından şikayet edileceğini biliyor.
Benden başka bi kaç kişi şikayet etsin. Savunma-kademe ilerleme-meslek atılmaya kadar gidebilir.
O yüzden davranışlarına dikkat etmeyi en azından bilir.
Kusura bakma. Delirdim yine. Sen bi de o zaman görecektin beni.

Valla bende bir doktoru şikayet etmiştim yaklaşık 5 ay önce ne arayan var ne soran...
Çok da dikkate alınmıyor sanırım...

İnanmıyorsan,güvenmiyorsan et şikayetini.
Bırak kimlik bilgin görülsün.
At koşturup duruyorlar.
Çoğu doktor,hemşire kendini bir şey sanıyor.
Muhtacız, mecburuz diye afedersiniz bir itin g.tüne sokmadıkları kalıyor.
Annem rahim kanseri oldu.
Ağır bi ameliyat geçirdi.
Hastanede yatıyor.
Bir gün gece vardiyasına bir hemşire geldi. Bir surat,bir afra,bir tafra. Müdahale etmiyorum. Kendi hayatı neticede. Anneme iyi davransın yeter.
Velhasıl antibiyotik,ağrı kesici serum olarak takılıyor. Akiam üstü bi hemşire gelip orada yemek standının üstüne bıraktı onları. Afralı hemşire o saatten beri on kere girdi çıktı.En son dayanamadım. Dedimki bunlar ne olacak. Vay efendim ben niye takip etmiyomuşum. Hasta için önemliymiş. Annem ameliyatlı olmasa sorarım ona ya. Sus dedim. Sustum.
Kadını eli şişti. Hastanede yatarken.
Hemşire hanım bu normal mi diyorum.
Normal diyor. E ben ne bileyim. İnandım.
Sabahına visitte doktor geliyor. Annem saftır. Safça doktora gösterdi. Doktor. Hemen röntgen çekilsin dedi. Meğer damar atlatmışlar. Allah muhafaza kangren olsa ne olacak.
Şikayet ettim bimere. Yazdım. Kızın adını. Tarihi. Vardiyasını hepsini.
Sonra cevap geldi. Hemşire hanım rahatsızmış o gün.
Bananeee!!!
Rapor alsın.
Ne ben ne annem onun afrasını çekmek zorunda değil. Kaldı kı hassas bir dönemdeyiz.
Yapamıyorsan,sevmiyorsan bırak kardeşim. Kafana silah mı dayadılar. Hemşire olacaksın diye.
Ben de stresli meslek yapıyorum. Üstüne üstlük hergün risk alıyorum. Ben niye tribe girmiyorum.
Her ay on beş olunca maaş çekiliyor ama. O zaman sıkıntı yok.
Bugün benim şikayetime bu cevabı verdi ama en azından şikayet edileceğini biliyor.
Benden başka bi kaç kişi şikayet etsin. Savunma-kademe ilerleme-meslek atılmaya kadar gidebilir.
O yüzden davranışlarına dikkat etmeyi en azından bilir.
Kusura bakma. Delirdim yine. Sen bi de o zaman görecektin beni.
Bende ayni dertteyim allah yardimciniz olsun kesinlikle sikayet edicem her damr yolu actiklarinda odem olusuyo eli su topluyo adamin yazik gunah bilimci kapali oyle yatiyo diye bakmiyolar hic her yerinde yara aciyolar bi halt ettikleri yok doktirda ilgisiz zaten bi an evvel yapilcaklar yapilaa sesimi cikarmicam

Telefon da soru cevap şeklinde gittik zaten
Beni bilgilendrceklerini söylediler ama ses seda çıkmadı..
bende arkasını aramadım

Geçmiş olsun

Şikayet boyutuna yorumum yok açıkçası zira sağlıkçı değilim doğru değerlendirme yapamayız bazı konularda diye düşünüyorum

Ama hastanın durumu ağır gibi azır hastanede tedavide neden ev için ısrarcısınız

Zira zaten hastaneler bir an önce taburcu etmek ister gidebileceğine inanmıyor ki taburcu etmiyor

Taburcu etseler de henüz tedavisi bitmeden taburcu edildi diye şikayetler çok

Hekimler daha iyi bilir bu işin kriterleri vardır şu şu uygun ise çıkabilir denir

Doktora güvenmeliyiz bence

Bu arada babamın kalbi durduğunda hastanız dönmüyor başınız sağ olsun demelerinden iki gün sonra babam evde idi olayın üstünden üç yılı aşkın Zaman geçti

Her söylenen ya da yapılan doğru olmayabiliyor tabii

Back
X