• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bimer

Çok geçmiş olsun, bizimde yakın zamanda başaımızdan bu tarz bir sorun geçti kardeşim hemen Başhekime, Bimer'e ve Sağlık Bakanlığına şikayet etti ondan sonra baya ilgi alaka oldu. Tabi ameliyat sonrası dr başından savmak için 24 saatini doldurduğu gibi 50 dikişli annemi taburcu etti hala ceremesini çekiyoruz ama en azında şikayet ettik tutuştu bi yerleri hepsinin. Sizde şikayet edin
Edicem tesekkur ederim ayrica bizim yogun bakimda size benzer bi olau oldu kadin nefes alamadigi haldeccigerleri problemli oldugi halde kalo ameliyatina aldilar

öncelikle çok geçmiş olsun,Rabbim yar ve yardımcınız olsun..
geçirdiğiniz süreç oldukça zorlu ne yazık ki tecrübe ettiğim için biliyorum.Babam tam 7 ay beyin kanaması sebebiyle yoğun bakımda yattı,aynı dediğin gibi bilinci kapalı,her yerleri yara oldu.yaralarını kapatmak için vakumlama ameliyatı yaptılar,beslenmesi için gırtlağına delik açtılar vs.bunun gibi bir sürü operasyon geçirdi ordayken.bir gece ansızın gelin hastanızı servise çıkarıyoruz diye aradılar,çıkardılar da.sonrasında babacığım o gece sabaha karşı istifrayla bir beyin kanaması daha geçirdi ve burnunda herhangi bir hortum olmadığı için akciğerine kaçtı.ne yazıkki akciğerinden dolayı bir daha hiç iyileşemedi ve 7 ayın sonunda kaybettik.
yani demem o ki güzel kardeşim yoğun bakımda yatması gerekiyorsa bırak orda kalsın.Tabiki takdir-i ilahi fakat belki o gece SIRF BİR DOKTORUN TANIDIĞI YOĞUN BAKIMA YATACAĞI VE YOĞUN BAKIMDA YER OLMADIĞINDAN babamı servise çıkarmasalardı,belki şuan yaşıyor olurdu.İl sağlık müdürlüğüne kadar gerekli şikayetleri yaptık,4 yıl oldu henüz bir gelişme yok,açıkcası benim canımı söküp aldılar,şuan birşeyle uğraşasım da yok..
Tekrar Allah'ım şifa versin..
Amin kardesim basiniz sagolsun bende babama biseu olmasin diue ugrasiyorum inanki ayrica doktirlar yuzunden mikrop kapmis gozu ihmalsizlikten gozunu kaybetti

doktor hakkında soruşturma açılır ve eğer doktor haklıysa size tazminat davası açabilir.bimere şikayeti edevlet üzerinden TC nizle yapıyorsunuz.hastane değiştirseniz bütün bunlara gerek kalmadan ya da başhekimiyle konuşsanız
Bashekim beni takmadi bile inanin cok hastane gezdim ama yer yok alamam babani dedi

Sizin sikayet ettiginiz belli oluyor tabi saglik bakanligindan adamlar mem u rlar gelip sizin adiniza sizin hasta ile ilgili konus ucaklar arti tam 3 ay sonra islem yapiliyor yani oyle hemen cevap alacagin bir merci degil .saglik konusu oldug icin oncelik saglarlarmi bilmeme ama cevap suresi 90 gun
Tesekkur ederim

Back
X