Ben de eskiden sizin gibiydim ama iki yıldır bir kedim var.
Her gün biraz daha yaklaşmayı deneyebilirsiniz. Size saldıracağını sanmam durduk yere , ama yeni doğum yaptıysa hassas ve korumacı olabilir.
Bende köpektende korkuyorum ama o sorun olmuyor bana binaya falan girmiyolar kaldırımın ortasında duruyolarsa karşı kaldırıma geçiyorum o kadar.ayni ben
ben de cok korkarim kediden:18:
aslinda yalnizca kediden dehil kopekten civcivden de korkarim:18::18::18:
Keşke yenebilsem o korkuyu ama bu kediye yaklaşmak istemiyorum gözleri çok korkunç çok büyük ve şişko sürekli miyavlıyorr dövüşüyor başka kedilerle pfffAynı ben
Ben de kedi içerideyse apartmana giremez , annemi arardım.Sona ablam bir gün emrivaki yaparak bir kediyle çıkageldi. Ben de zamanla alıştım ve çok sevdim.
Yani genel olarak kedilerden korkuyorsanız , kedi fotoğraflarına bakmak , alışmanızı sağlayabilir. Hani çok klasik bir anlayış vardır , insan tanımadığı şeyden korkar diye. Kedilerin ani hareketleri ürkütücü olabiliyor bazen. Ama size yaklaşsa da bir neden yokken zarar vereceğini sanmıyorum. Belki bir gün annenizle ya da bir yakınınızla kediye baksanız. Sonra her gün biraz daha yaklaşsanız , sonra yalnız başınıza deneseniz. Aslında belli ki ciddi bir şey olduğunu düşünüyorsunuz , belki bir uzmana danışmanız daha etkili olur. Bir de yavruları büyüyünce çıkar belki. Gerçi 1 yıldır oradaymış. Umarım yardımcı olabilmişimdir ve hayatınız bir an önce normale döner. :)
Hayatta öyle birşey yapamam taş atmıyorumm yerde taş yok yerden taş alıyomuş gibi yapıyorum ama uyanık yemiyorYazik gunah yavrularida varmis, anne olmus bri hayvan bu kadar kotu bakmayin olaya. Biz Allah'in yarattigi canlilardanda sorumluyuz. Cok korkuyorsaniz elinize bir degnek vs alin onla girin cikin yaniniza yaklasmaz, ama lutfen kediyi incitecek birsey yapmayin taslamak, baska insanlara tekmelettirmek vs gibi. O da bir canli nihayetinde.Ben korkunc oldugunuda sanmiyorum zavalli bir hayvan sismansa da sismandir yani her hayvanin kendine gore guzelligi var.
Abla ne hor görmesi tir tir titriyorum korkudan asıl o beni hor görüyorr adamdan sayıp kaçmıyor bileee binadan gitsinde bir ev borcum olsun onaabence kedileri hor görmeyin etraftaki kertenkelleyi yiyorlar,kalalak böceğinide doğanın bir dengesi var tabi fareleride yiyorlar unutmamak lazım
Ya korkmucam diyorum ama yanıma yaklaşınca bana birşey oluyorr sanki üstüme atlıcak tırmalıcakmış gibi.Canim kedi degil sanki canavarmis gibi bahsetmissin. Zavalli bir hayvan sonucta eline bir degnek al ve yanina yaklasirsa uzaklastirmaya calis. Korkacak birsey yok alti ustu bir kedi.Kopek degil sonucta.
Canim kedi degil sanki canavarmis gibi bahsetmissin. Zavalli bir hayvan sonucta eline bir degnek al ve yanina yaklasirsa uzaklastirmaya calis. Korkacak birsey yok alti ustu bir kedi.Kopek degil sonucta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?