- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
Ya korkmucam diyorum ama yanıma yaklaşınca bana birşey oluyorr sanki üstüme atlıcak tırmalıcakmış gibi.
insanlık olarak hayvanlara yer bırakmadık ki napsınlar
doğurmak için ve yavrularını muhafaza edebilmek için korunaklı bir yer arıyorlar mecburen apartmanlara giriyorlar
onlara zarar verecek bir şey hissetmedikleri sürece bişey yapmazlar korkmayın
nolur kimse kötü davranmasın zaten yavruları biraz toparlanınca gidiyorlar
azcık sabır gösterebiliriz herhalde
Ben de kediden çok korkuyorumÇocukluğumdan beri ara ara hep aynı rüyayı görürüm,yatağımın içine kedi koyarlar sabah bacaklarım tutulmuş bir şekilde uyanırım İnsanlar dalga geçiyor bazen hatta abartıyorsun diyorlar ama elimde değil.Beni gören kedi durup bakıyor.Bu korkum yüzünden hocaya danışmış arkadaşımın annesi ve hoca başka varlıklar kedi üzerinden korkutuyorlar demiş.Bilemem ne kadar doğru ama korkuyorum ve yenmem gerekli.Mesela öncelikle kedi fotoğraflarına bakmakla başladım.Artık fotoğrafları görünce korkmuyorum.İnşallah geçer
canım kediye elini kolunu kaldırma oda kendini korumak için cırmalar ALLAH korusun...hiç görmeiş gibi geç yanından senelerce önce ben bigün iş çıkışı akşam saat 10 da çöp kontejanının yanından geçiyordum üstüme zıpladı kedi yüzümü yırttıama hala hiç korkmam hayvanlardan bizim kapalı otoparkımızdada 2 tane pitpull cinsi köpek var bitanesi geçenlerde zincirinden kurtulmuş otoparkta karanlık eşimle tam arabamıza bincez bi baktım kocaman köpek karşımızda bu arada çok saldırgan eşime sakin ol korkma kaçma yanına gidelim dedim gittik sewdik bişey yapmadı ama kaçsaydık emin olki alırdı 250 gram etimizi...hayvanlar korktuğunu anladığı kişinin çok üstüne gidiyor...sizin kedide bi örnek hayvan ne terlik ne taş korkmuyo baksana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?