Binamıza kedi yuva yaptı :(

benimde ananemin kedileri vardı bi sürü nasıl korkardım küçükken merdivenlerde öylece kalırdım herkes çıkardı rahatça ben kalırdım şimdi eskisi kadar değilim ama hala görünce korkarım zamanla geçer sizinkiside

Ya korkmucam diyorum ama yanıma yaklaşınca bana birşey oluyorr sanki üstüme atlıcak tırmalıcakmış gibi.

canım biz bu fobiyi yaşayanların böyle hissetmesi normal adı üstünde fobi bize göre böyle korkmak böyle hissetmek normal bu fobiyi yaşamayanlar için anormal bizde isteyerek korkmuyoruzzz

canım kediye elini kolunu kaldırma oda kendini korumak için cırmalar ALLAH korusun...hiç görmeiş gibi geç yanından senelerce önce ben bigün iş çıkışı akşam saat 10 da çöp kontejanının yanından geçiyordum üstüme zıpladı kedi yüzümü yırttı ama hala hiç korkmam hayvanlardan bizim kapalı otoparkımızdada 2 tane pitpull cinsi köpek var bitanesi geçenlerde zincirinden kurtulmuş otoparkta karanlık eşimle tam arabamıza bincez bi baktım kocaman köpek karşımızda bu arada çok saldırgan eşime sakin ol korkma kaçma yanına gidelim dedim gittik sewdik bişey yapmadı ama kaçsaydık emin olki alırdı 250 gram etimizi...hayvanlar korktuğunu anladığı kişinin çok üstüne gidiyor...sizin kedide bi örnek hayvan ne terlik ne taş korkmuyo baksana...

Canim herkesin bir fobisi var illaki ben yilanlardan cok korkuyorum ve hic sevmiyorum bakmaya bile tahamullum yok. Gecenlerde kopegime mama almak icin hayvan magazasina gittim bir adam boynuna koca bir yilani dolami magazada geziyordu. Benim odum koptu AMA OLDUGU yere gitmedim uzaktan uzaktan isimi hallettim.Korkanlarda en az temasla islerini halletmeye calisacaklar. Eger hayvana saldiriyor gibi yapar veya korkutmaya calisirsaniz kendini koruma amacli saldira bilir, zarar vericeksiniz sanir.

Ben de kediden çok korkuyorum Çocukluğumdan beri ara ara hep aynı rüyayı görürüm,yatağımın içine kedi koyarlar sabah bacaklarım tutulmuş bir şekilde uyanırım İnsanlar dalga geçiyor bazen hatta abartıyorsun diyorlar ama elimde değil.Beni gören kedi durup bakıyor.Bu korkum yüzünden hocaya danışmış arkadaşımın annesi ve hoca başka varlıklar kedi üzerinden korkutuyorlar demiş.Bilemem ne kadar doğru ama korkuyorum ve yenmem gerekli.Mesela öncelikle kedi fotoğraflarına bakmakla başladım.Artık fotoğrafları görünce korkmuyorum.İnşallah geçer

insanlık olarak hayvanlara yer bırakmadık ki napsınlar
doğurmak için ve yavrularını muhafaza edebilmek için korunaklı bir yer arıyorlar mecburen apartmanlara giriyorlar
onlara zarar verecek bir şey hissetmedikleri sürece bişey yapmazlar korkmayın
nolur kimse kötü davranmasın zaten yavruları biraz toparlanınca gidiyorlar
azcık sabır gösterebiliriz herhalde

Ya ben gercekten kediden korkanlara üzülüyorum, o kadar sey kaçırıyorlar ki Ben tam bir kedi canavarıyim. Nerde görsem atlarım, severim, çok da kedi besledim evimde, koynumda yatırır, öper koklardim

bayıldımmm yorumuna

Birçok kedi baktım bahçemde. Kediler normalde insana asla saldırmaz. Yeni doğum yapan kedilerin, yavrularını koruma içgüdüleri çok yüksektir. Bu dönemde, yavrularına, sevmek için bile yaklaşmamak gerekir. Yeni doğum yapan kediler veya kuduz hastalığı olan kediler dışında hiçbir kedi saldırmaz, bunu aklına yerleştirmeye çalış. Tabi tanımadığın kedilere fazla yaklaşmamakta fayda var. Ancak bahsettiğin kedi apartmanda yaşadığına göre saldırma huyu kesinlilke yok. Yanına yaklaşması, paçalarına sürünmek istemesi, devamlı sana bakması senden ilgi ve sevgi beklediği anlamına gelir. Kedilerin birçoğu sevgi düşkünü hayvanlardır. Eğer sana yaklaşıyorsa ya karnı açtır, yiyecek istiyordur ya da demin de söylediğim gibi seni sevmeye çalışıyordur. :)

Son düzenleme:
bence öncelikle kediden nasıl kurtulurum değil, kedi korkumdan nasıl kurtulurum demelisin. hiç bir hayvan durduk yerde gideyim de şuna saldırayım demez. ancak tehlike hissederlerse saldırgan olabilirler. sen ona zarar verecek bir hareket yapmadığın sürece, o da seninle ilgilenmez. kedi saldırısından kimsenin öldüğü de duyulmamış. büyük bir köpek olsa yine de anlamam ya, hadi anladım diyelim, kedi korkusunu da ilk defa duydum ben.

Hayvanlar, kendilerinden korkan, rahatsız olan insanlara daha çok yaklaşırlar veya bakarlar, tepki verdiğinde yanlarından uzaklaşmak istemezler çünkü insanlardaki bu korkuyu hissederler.
Bu korkuyu yenmeniz tek çözüm.

aynısı benımde basımdaydı acayıp tırsardım allahtan buyudude yavruları gıttıler.evıme gıdemıyodum okadar.herkes bıseyler soylemıste korkuyoruz ıste asamıyoruz otesı yokkı.sankı kedılerden nefret edıyoruz demısız gıbı.cok sekerler ama ıcıme laf anlatamıyorum.sızın aptmanda asagı bodrum merdıvenı falan yokmu olmadı kutuya koyup oraya ındırın en azından sokaga atıl mamıs olurlar herkes mutlu olur.hayırlısıyla ıns. bıran once gıderler umarım.

çöp konteyner ı demek istediniz sanırımm. gıcıklık olsun diye demiyorum yanlış anlamayın belki yanlışlıkla yazdınız vs. fakat uyarmak istedimm.

Yazık ya korkutmayın,o da bi anne...Kıyamam ona,besleyin,sevin...

kediden korkan arkadaşlar ben evde iki tane besliyorum sokaktada sayısız.siz korktunuz için pür dikkat onlara bakıp hareketlerini takip ediyorsunuz değil mi saldırcak mı mırlıcak mı vs .onlarda siz dikkatle baktığınız için sizden korrkup size dikkat kesilip bakıyorlar yani karşılıklı aynı şeyi yapıyorlar.korku bu elinizde değil ama umursamamaya gözgöze gelmemeye çalışın daha az korkarsınız umursamadan yanından geçin gidin.karnı tok olan kedi dairenizin kapısına gelmez.binanın önünde duruyor çünkü erkek kedilerden ve köpeklerden yavrularını koruyor.beslenmek için dışarıda çıkması gerekiyor çünkü bebeklerinin süte ihtiyacı var.yavrularını dışarı atmaya kalkarsanız o canların günahına girersiniz insan eli değidiği için anne reddedebilir köpekler ve erkek kediler saldırabilir.bugün malesef bacağı köpekler tarafından parçalanmış bir yavruyu veterineye götürdüm.yavrular biraz büyüyünce anne onları içerde tutmayaaktır.sizden ricam sevgiyle bakmaya çalışın beslenmeline yardımcı olun kapınızın önünden ya da bahçenizden bir kap suyu ihmal etmeyin.malesef ki yerküre sadece bizim için yaradılmış gibi yaşıyoruz bu canlarla paylaşmak istemiyoruz.oysa ne büyük günah işliyoruz bi düşünelim...........kediler binamızı kokutuyor diyen arkadaşlar kediler çok temiz hayvanlardır ve asla kokmazlar o koku dairelerinizden gelen yemek kokularının karışımlarıdır bodrumlarınızda ki nem küf kokusudur belkide yalnızca pisikolojiktir...binada kedi var ya sizde hoşlaşmıyorsunuz ya kokuyordur mutlakaaaa....ne olur biraz duyarlı olalım ufacık bi tavsiye barınakları ziyaret etmenizi çok isterim ama hiç olmazsa yedikule hayvan barınağının internet sitesini ziyaret edin terk edlen iki ayaklı mahlukatlarca işkence edilen hasta hayvanlara bir bakın ve vicdanınızı yoklayın.......herkesin kalbine rabbimden merhamet diliyorum

terlik taş ne demek ya !!! o da bir can zarar vermemişsiniz tamam ama vicdanlı olun azcık ya yazıktır. Yeterince kötü yaşam şartları var hayvancıkların sokaklarda. İnsan oldugumuzu hatırlayalım lütfen.... bu dünya sadece bizim değil her nefes alan canlının yaşam hakkı var......

Hayvancağız yeni doğum yapmış ne zararı var size ? Okurken gerçekten sinir oldum sizi karşıma alıp terlik taş fırlatasım var o derece...

bende köpekten çok korkardım. yawru köpek bile görsem çığlık çığlığa kaçardım ama kendimde artık köpek besliyorum bu sayede tamamen köpek korkumu yendim.okula giderken falan mahalledki sokak köpekleri yanıma gelir bazen patilerini üzerime koyarlar yavaşça patilerini indirirm üzerimden geçer giderim hiç korku kalmadı. sizde korkunuzu yenmeye çalışın korkutça size daha çok sokulurlar korkuyu hisseder hayvanlar. kedi size bişi yapmaz köpek en azndan ısırır korkumuz olur ama kedinin saldırması ihtimali çok düşüktür.hergün yavaşça kediye yaklaşmamyı korkunuzu yenmeye çalışın

sinirlenmeyin kızlar...kediciğimiz konu sahibini takmıyor zaten taksa çoktan cırmalardı...
zira uğraşıcak daha önemli şeyleri var YAVRULARı......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…