Bunu söyleyecektim.bu nası mantık 5. kattaki 5 kat silecek 1. kattaki 1 kat öyle mi
aynı kafayla çatı katı akınca da 1. kattaki bana ne diyor, asansör ücreti ödemem ben zaten kullanmıyorum diyor.
öyle şey olmaz apartmanda herkes eşit ve denktir. 3. katta oturuyorsun 3 kat sil diye bi kafa on numara şark kurnazlığıdır.
bana kalırsa bölüşün herkes 1 sefer tüm apartmanı silsin.
Müstakil apartmanların genel sorunu maalesef, merdiven temizliği, asansör parası, aydınlatma, çatı ve dış cephe tadilatlar hep problem oluyor:))bu nası mantık 5. kattaki 5 kat silecek 1. kattaki 1 kat öyle mi
aynı kafayla çatı katı akınca da 1. kattaki bana ne diyor, asansör ücreti ödemem ben zaten kullanmıyorum diyor.
öyle şey olmaz apartmanda herkes eşit ve denktir. 3. katta oturuyorsun 3 kat sil diye bi kafa on numara şark kurnazlığıdır.
bana kalırsa bölüşün herkes 1 sefer tüm apartmanı silsin.
+1Dun siz silmizsiniz elinize saglik bidahaki seferede ben yaparim deyin bitsin gitsin..birbirinizle iddalaşma yaparsaniz bu is yurumez o yapti ben yaptim diye laf edilcekse de paralarina kiyip birini tutacaklar hep birlikte
Sanki ucarak incen asagiMerdivenler ortaktir yok öyle ben altta oturuyorum ustu neden sileyim. Ben en ustteyim böyle bir durum olsa ben keriz miyim kimse benimkini silmeyecek sira bana gelince hepsini silecegim oldu canım
Evet silmek zorundasınız aynı zamanda dış kapıyıda süpürmeniz gerek yukarıya çıkarken uçarak çıkılmadığına göre yapılması gerek. Ayrıca alt katlarında üst katı silmesi gerek çünkü ortak alan.Yukarıdan asagı mı kendi kapımızın önünü ve merdivenleri haftada siliyorum en alt katlara da inmek zorundamıyım
Uçarak inmeyecegim elbet ama toplumsal alanlar eşit bölüşümle adil olur. Nasıl çatıda sorun çıkıyor kimse el atmıyor aslında bununla ilgili verilmiş karar olduğu halde bende keriz değilim herhalde. Herkes kapısının önünü silse merdivenle beraber sorun kalmaz ama maşallah insanlar bir kendini cin sanıyor adam çarpmaya kalkıyorSanki ucarak incen asagibacim sen bence pencereden atla
Hay yaşa ya burda kendini çok zeki sananlar varBirinci kata mı taşınayım deyin .
Belki bir aydınlanma yaşarlar .
Yukarı katlarda oturanların suçu neymiş ki
Birileri bir iki kat silecek birileri 4 kat
Bence haftanin 1 gunu herkes ayni anda supursun evinin katini bitti gitti. Ayrica hic adil degil sen altlara incen onlar cikmayacak. Incileri mi dokuluyor?
Sanki ucarak incen asagibacim sen bence pencereden atla
Kiz takildim sanaYav iki mesaji sen mi yazdın diye tekrar tekrar baktım
Biri 15.05 biri 16.02 saatinde yazılmış bu ne perhiz ne lahana turşusu anlamadım. Nasıl bir ruh değişimi ki 1 saat önce benim söylediğimi söylerken 1 saat sonra bana -bence sen pencereden atla- diyorsun. Yorumlarını severdim burda bir ruh hali değişken buldum seni. Hangi düşünce sana ait. Herkes kendi katını mı silsin yoksa bende aynı şeyi söylerken pencereden mi atlayim. Tontriko gece gece kafamı bulandirdin vallahibirazcik tutarlılık sadece....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?