Binayı silme günü

Bizim apartmandada öyle ben dedim çalışıyorum veriyim parasını benim yerime silim dedim ayda bi 25 tl veriyorum alt komşuya benim günümde o siliyor kimsenin ağız kokusunu çekemem bunun için para teklif et illa kabul eden olur

Merdiven sildirmek daire başı ne kadar tutabilir ki? Böyle vizyonsuz tartışmalara girmektense parası neyse verelim sildirelim deyin.

Net olun yeterli
Herkes kendi kapısının önünden sorumludur
Yukarıdan aşağı , aşağıdan yukarı, yok binanın etrafı milletin pisliğini temizlemeyi görev edinmem
Apartmanda yaşamanın kuralları var, paralarına kıyacaklar mecburen bir temizlikçi tutacaklar , olmadı belediyeye şikayet edin gelip mis gibi ceza kesiyorlar yönetici olmadığı ve temizlenmediği için, ondan sonra paşa paşa verirler

İnsanlar kendi kendilerine hayatı zehir ediyorlar. Ne o tasarruf edecekler. Böyle daha mı iyi? Bir kadın tutulsa her hafta gelir siler. Neyse parası verilir. Kaç kişisiniz kişi başı ne kadar yapar ki? Kendileri de rahat eder halbuki. Ama yok. Ne gerek var kadın tutmaya biz yaparız zihniyeti... Kadında nasiplensin değil mi? Belki evlat okutuyor, belki bebe büyütüyor. O da rızkını kazansın, ne olur yani.

Ayda 30 40 tl verseniz herbiriniz bir temizlikci tutarsiniz. Ya da apartmandan isteyen birine verin o parayi o silsin. Böyle donmez bu iş

Aylık bir miktar verilir, çöp atılır , temizlik yapılır.

Hem başkasına is imkanı sağlanır hem böyle tantanalar olmaz. Ne kadar garip insanlar var.

Bir alt merdivene kadar aileniz gerekiyor kurala göre.

Benzer durum bizde de var herkes kendi katını siler giriş kattaki de bina girişini siler tabi bi tamir yada taşıma işi oldu bişeyler döküldüyse tüm merdivenler silinir onun haricinde herkes kendi katını

Çok haklısınız çatımız akıyordu yeni taşındık yukarısı çöplük gibi hem milletin eşyalarını attırdık hem tamir ettirdik kimse 1 kuruş vermedi ama balkonun gider borusu kırılmış zemin katta adam geldi herkesin suyu geçiyo sonuçta para verin dedi 20 lira verdik aldı inanır mısın dedik bizde çatı yaptırdık kimse sormadı naptın diye utandı snra geri yolladı parayı mune nin dediği gibi müstakil binadayız ortak problemler gerçekten problem

Bizim apartmanda cumartesi günleri ve pazar günü çalışanlar için silme günü. Herkes bir alt kata kadar kendi kapısından itibaren siler. Evin dış tarafında temizlik servisi var herhafta görevli gelip bahçeyi girişi siler. Komşulariniza size laf sokma fırsatı vermeden kusura bakmayın yapamadım acaba bu silme gününü haftasonuna alsak hafta içi her zaman denk gelmiyor mahçup oluyorum sonra diyebilirsin iz

Ben silmek istemiyorum, parayla birini tutalim hayir yok derseniz de siz bilirsiniz benim isim gucum var koca apartmani silmek zorunda degilim. Cat cat

Ediyorum
Bende şaşırdım iki mesajı görünce ya gece gece hiç sorma zaten senin yorumlardan çıkardığım kadariyla bana yazdığın gibi düşünmene şaşırdım. Bide baktıom üstte bambaşka yazmışsın dedim noluyor

İyi de ben alt katta oturuyorsam yukarı çıkmıyorum ama benim üsttekiler benim katı kirletip çıkıyorlar. Kendi kirlettikleri yeri kullanmadığım halde niye ben sileyim ?

Bizim de yeni tasinacagimizyerde böyle bir sistem varmış 10 günde 1 sora geliyormuş ben kendi sıram da bir kadın tutup yikatmayi düşünüyorum.

Apartman silme hep mevzu oluyor sanırım. 1 keresinde 4te eve gelmişim daha evime girmemişim. Baktım kadınlar apartmanı siliyorlar. Bir de bana laf sokuyor ocakta yemeğim var, çocuklar durmuyor bir yardım eden olsa diye. Hiiiç cevap bile vermedim. Kapımı açtım içeri girdim ve kapattım kapımı. İsterlerse arkamdan konuşabilirler hiç sorun değil. Ben daha evime bile girmedim ne yemeğim var ne evimi temizledim. Kafanıza göre sileceğinize herkes parasını verseydi silinseydi !

Para toplamaya kimse yanaşmıyorsa ya da şu an için öyle bir durum yoksa herkes kendi katını ve kendi katına çıkan merdivenleri temizlerse daha mantıklı olur. Ayrıca bugün müsait olmazsınız yarın temizlersiniz. İnsanlık hali. Bunun için sizin dedikodunuzu yapacaklarsa da yapsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…