- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Bizim binayı ücretli silen bir bayan yok isteyen kendi kapısını siliyor. Bina toplam 4 katlı ben 3 dairede oturuyorum. Arada bikaç bayan toplanıp toplu siliyor örnek veriyorum ben kendi dairemden silmeye baslayıp en alt kata kadar silicem. Ama benim altımda oturanlar üst katlarına cıkmıyor. Dün misafirim vardı yardım edemedim ama gördüklerinde illaki laf sokucaklar. Bu arada binanın dısını da süpürüyorlar ona da laf edicek ler. Ben kendi dairem haricinde alt katları silmek zorundamıyım? Hadi elime yapışmadı sildim onlar kendi üstündeki daireleri neden silmiyor? Veya binanın dış cevresini temizlemek zorundamıyım? Bu arada ücretli sildirin diyenler bina 15 yıllık ben 3 yıldır bu dairedryim paraya kıyıp kimse vermek istemiyor. Böyle bir karmaşa var. Şimdi bana fikir verin hanımlar yalnışmı düşünüyorum? Biz binayı sildik sen silmedim dediklerinde nasıl bir cevap veriyim? Bu arada aşırı dedikoducular benim bir lafım hemen yayılır zararıma olmadan nasıl kelimeler kullanabilirim
Bizim binayı ücretli silen bir bayan yok isteyen kendi kapısını siliyor. Bina toplam 4 katlı ben 3 dairede oturuyorum. Arada bikaç bayan toplanıp toplu siliyor örnek veriyorum ben kendi dairemden silmeye baslayıp en alt kata kadar silicem. Ama benim altımda oturanlar üst katlarına cıkmıyor. Dün misafirim vardı yardım edemedim ama gördüklerinde illaki laf sokucaklar. Bu arada binanın dısını da süpürüyorlar ona da laf edicek ler. Ben kendi dairem haricinde alt katları silmek zorundamıyım? Hadi elime yapışmadı sildim onlar kendi üstündeki daireleri neden silmiyor? Veya binanın dış cevresini temizlemek zorundamıyım? Bu arada ücretli sildirin diyenler bina 15 yıllık ben 3 yıldır bu dairedryim paraya kıyıp kimse vermek istemiyor. Böyle bir karmaşa var. Şimdi bana fikir verin hanımlar yalnışmı düşünüyorum? Biz binayı sildik sen silmedim dediklerinde nasıl bir cevap veriyim? Bu arada aşırı dedikoducular benim bir lafım hemen yayılır zararıma olmadan nasıl kelimeler kullanabilirim
Çok haklısınız çatımız akıyordu yeni taşındık yukarısı çöplük gibi hem milletin eşyalarını attırdık hem tamir ettirdik kimse 1 kuruş vermedi ama balkonun gider borusu kırılmış zemin katta adam geldi herkesin suyu geçiyo sonuçta para verin dedi 20 lira verdik aldı inanır mısın dedik bizde çatı yaptırdık kimse sormadı naptın diye utandı snra geri yolladı parayı mune nin dediği gibi müstakil binadayız ortak problemler gerçekten problembu nası mantık 5. kattaki 5 kat silecek 1. kattaki 1 kat öyle mi
aynı kafayla çatı katı akınca da 1. kattaki bana ne diyor, asansör ücreti ödemem ben zaten kullanmıyorum diyor.
öyle şey olmaz apartmanda herkes eşit ve denktir. 3. katta oturuyorsun 3 kat sil diye bi kafa on numara şark kurnazlığıdır.
bana kalırsa bölüşün herkes 1 sefer tüm apartmanı silsin.
EdiyorumKiz takildim sanailk msjim ciddiydi ama:)) yani sen ustte oturuyosun diye butun katlari temizleyeceksin derlerse, sende ucarsin atlarsin:) boyle aciklayincada hic komik olmamis bana gore adaletsizlik zaten.. cunku sen napabilirsin ustte oturuyosun diye, sansina orasi dusmus:)
Ha lutfen beni sevmeye devam ethahaha
Bizim de yeni tasinacagimizyerde böyle bir sistem varmış 10 günde 1 sora geliyormuş ben kendi sıram da bir kadın tutup yikatmayi düşünüyorum.Bizim binayı ücretli silen bir bayan yok isteyen kendi kapısını siliyor. Bina toplam 4 katlı ben 3 dairede oturuyorum. Arada bikaç bayan toplanıp toplu siliyor örnek veriyorum ben kendi dairemden silmeye baslayıp en alt kata kadar silicem. Ama benim altımda oturanlar üst katlarına cıkmıyor. Dün misafirim vardı yardım edemedim ama gördüklerinde illaki laf sokucaklar. Bu arada binanın dısını da süpürüyorlar ona da laf edicek ler. Ben kendi dairem haricinde alt katları silmek zorundamıyım? Hadi elime yapışmadı sildim onlar kendi üstündeki daireleri neden silmiyor? Veya binanın dış cevresini temizlemek zorundamıyım? Bu arada ücretli sildirin diyenler bina 15 yıllık ben 3 yıldır bu dairedryim paraya kıyıp kimse vermek istemiyor. Böyle bir karmaşa var. Şimdi bana fikir verin hanımlar yalnışmı düşünüyorum? Biz binayı sildik sen silmedim dediklerinde nasıl bir cevap veriyim? Bu arada aşırı dedikoducular benim bir lafım hemen yayılır zararıma olmadan nasıl kelimeler kullanabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?