bindebir rastlanan açıklanamayan menopoz

umarım. Çok sağolun destekleriniz için umarım atlatirim ve umarım sizinde dilekleriniz gerceklesir.

Canım merhaba çok geçmiş olsun öncelikle sebebi bilinmeyen erken menopoz demişsin peki doktor herhangi bir açıklama yaptı mı yani yumurtalık rezervlerin azalmış ya da bitmiş gibi bişeyler dedi mi fsh yumurtalık rezervi hakkında bilgi verir ama değişkenlik gösterir amh testi de yaptır bence vee çok iyi bir doktor bul o şahıs daha doktor olamamış iki tahlile bakıp teşhiş koyup bu kızdan olmaz demekle doktor olunduğunu düşünmüyorum daha karşısındaki insanın psikolojisini düşünmüyor bence sen doktor sana o lafı söylediğinde sendende doktor olmaz deseydin çok sinir oldum şu doktorlar biraz daha kibar olsunlar rica ediyorum canım sende bu konuda iyi olan bi doktor bul bu arada ibrahim saraçoğlunun kürleri var ondanda yararlanabilirsin

ruyacncım ben o lafı duyunca direkt ağlamaya başladım çünkü ben istesem de kimseyi kıramıyorum o cümleyi söylemeyi inan o kadar isterdim ki ama ne yazık ki fazla naifim ve çevremdekilerde bu hassasiyetim yüzünden sık sık rahatsızlandığımı düşünüyorlar. bir de eşimin memleketindeyiz annem babamı kaybettim kardeşlerimden uzağım kimseye derdimi anlatamıyorum eşimden başka onu da sıkmak istemiyorum burda sizlerle yazışmak tanımadığım insanlardan destek almak o kadar güzel bir şey ki her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
amh istemedi yalnızca yazdığım sonuçlara göre yaptı yorumunu. çarşambaya randevu aldım methini çok duyduğum bir doktordan umarım bir mucize gerçekleşir ve bebeğimi beklediğimi burdan sizlere duyuyurum keza sizlerde bana.

Cnm bal corek otuna tarcin zencefil karanfil keten tohumunu da karistr hatta hayit tohumuna icine karstrp ye daha kolay olur sabah aksam ac karna.vajinal muayene daha onmli bozma moralini bazen laboratuarda da yanlslk olablir.bnm vajinl muaynede yumurtalarm cok kotu testlerle de ortusuyo.seninkin de bir anormllk var kesin.dr u degstrmn iyi olmus.ben sonucumu yarn alacam.tablom bu kadar kotuykn pozitf olacagni pek sanmiyom ama allahin gucu herseye yeter ol dese olur...hayrolsun ikimz icin de....rahatlamak icin de olsa her zamn bir sorunun olursa burdaym unutma.senin yasadklarni ben de yasadm yasyorum kimseye denmiyo...saglkla kal...

İnşallah canım çok isterim bende ama sakın ümidini kesme kimlere senin çocuğun olmaz diyilip daha sonra çocuğu oluyor Allah hayırlısını versin sen bol bol dua et rabbine sığın kimseleride duyma doktor tedavi verirsede tedavini ol başka yapıcağımız bişey yok canım inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

neler mesela nasıl yükseltebiliriz? bitkilerle falan?

cnım ozellıkle ıbrahım saracoğlunun kurlerıyl basla gerçekten cok faydaı ve ıse yaıyorr bak bende hep adt gecıkmesı yasıyorum gecen ay klomen kullandım bebek ıstedıgım ıcın adetım gecıktı aralık 16 olmam gerekırken daha 2 un once oldum yanı yaklaşık bır ay gectı oda progestan sokturucu ıgne ıle :S aynennn benımde 14 gunu estradıol degerıme tekrar bakıldığında benmde 14 cıkmıstıı doktorum da bana estradıol degerım yanı yumurtalıklarım gelısıp yukselsın dıye ınofolıc adında bır vıtamın verdı bakk doktorunla daha dorusu ıyı bır doktor bul ve onunla güzelce konuss hemen umıtsızlığe kapılmaaaa lütfen yazık olur sana hersyın bası stress sakın derımm aslanpençesi dıye bısey var bır bıtkı onun kurunu ıbrahım saracoğlunun sıtesındeen bul uygula bır ay boyunca butun hormonlarını dengelıyorr ALlahın ıznıyle tabıkı SIFALA R DILERIMM

hemen deneyeceğim çok teşekkür ederim

tamam farrahdibaciğim uygulanacağım yazdıklarını ve bana moral veriyorsun inşallah senin de her şey gönlüne göre olur ve guzel haberlerini bir an evvel aliriz. Bir de sol kasiklarimda seyirme oldu reglin son günlerinde bu ne ola ki bilgin var mi?

Haklısın canım bol bol dua etmek gerek. Umarım senin de her şey gonlunce olur.

canımcım ne zaman doktora gidiyordun..randevun bugün müydü
cumartesi aradim en yakın çarşambaya verdiler. Yorumunu paylaşım sizlerle beni tatmin edecek şeyler söyler umarım kafam allak bullak çünkü.

cumartesi aradim en yakın çarşambaya verdiler. Yorumunu paylaşım sizlerle beni tatmin edecek şeyler söyler umarım kafam allak bullak çünkü.

inşallah iyi olacak canım..yarın yani değil mi randevun..saat kaçta

Gecmis olsun... Degerlerden pek anlamam ama neye dayanarak menapoz dedi adet olmuyormusun oluyorsun sorun tam olarak neymis anliyamadim bence baska doktora gitmelisin INSALLAH RABBIM kucagini bos birakmaz

Cnm test sonucumu aldim beta hcg 602 hamileyim...ama kese gorunmeye kadar pek inanamiyorum...gordun mu bak ayni durumdayz ustelk bnm vajinl muayenemde cok kotu denmisti.pes etme...yilma...bitkisel mucize yasadm resmen.dilersen lokman hekimimin adresni tlfonunu verirm sana da yollar kullndgm bitkisel ilaclardan...

Bu arada seyirme yumurtalar calisnca oluyormus ins hepsi calisr catlar bebis olur...

canım o kadar sevindim ki tebrik ederim inşallah sağlıkla doğar çok mutlu oldum senin adına inan.
evet canım ulaşacağım bir numara verirsen çok sevinirim ben de kullanmak isterim. senin hamileliğin beni motive etti, bildilendirdiğin için ayrıca teşekkürler.

Gecmis olsun... Degerlerden pek anlamam ama neye dayanarak menapoz dedi adet olmuyormusun oluyorsun sorun tam olarak neymis anliyamadim bence baska doktora gitmelisin INSALLAH RABBIM kucagini bos birakmaz
yalnızca değerlere bakarak. fsh 10'un üzerine çıkınca menopoz çanları çalıyormuş, benim ki 124tü 160 yükseldi. gecen aya kadar hayatımda hiç yaşamamıştım regl gecikmesini yani yalnızca bu şikayetle gittim ve bu sonucu aldım. kabus gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…