Bu arada seyirme yumurtalar calisnca oluyormus ins hepsi calisr catlar bebis olur...
canım o kadar sevindim ki tebrik ederim inşallah sağlıkla doğar çok mutlu oldum senin adına inan.
evet canım ulaşacağım bir numara verirsen çok sevinirim ben de kullanmak isterim. senin hamileliğin beni motive etti, bildilendirdiğin için ayrıca teşekkürler.
aynen öyle şifanın nerden geleceği belli olmuyor. senin adına sevindim gerçekten canım darısı başıma ve çok dua edeceğim sana. çok sağol.Tesekkurler cnm en yakin zamnda darisi basina ins.sadik izol 04123233399 sabah 9 10 arasi goruseblrsn.durumunu anlat tahlillerni filan.sifa nerden gelir bilnmez.en iyi dr lara gittm unlu proflari aradm.yapilacak bisey yok dediler kim derdi d.bakirin ucra bir koyunde sifayi bulacagm ama cok inandim gecms yazilarmda var lokmn hekimime cok guvenyom diye.allh onu bana vesile etti ins sana da vesile olur...
bir de aşagı yukarı ne kadara mal oluyor?aynen öyle şifanın nerden geleceği belli olmuyor. senin adına sevindim gerçekten canım darısı başıma ve çok dua edeceğim sana. çok sağol.
evet haklısın, yarın gideceğim diğer bir doktoru erken menopoz konusunda çok tavsiye ettiler. şimdiden heyecanlanıyorum.öncelikle merhaba durumuna çok üzüldüm allah yardımcın olsun.doktorunu hemen değiştir bir kerelik ölçümle o değerler anlaşılmaz.gittiğin doktorun kesinlikle sıradan kadın dogumcu olmasın mutlaka senin bu durumun konusunda uzman olan doktora gitmelisin.cok ünlü olmasıda bir işe yaramıyor bilmiş ol.
bir de aşagı yukarı ne kadara mal oluyor?
çok sağol canım.Cnm ben iki aylik ilac aldm alti kutu.120 tl odedim...iki ayda sonuc verir genelde dedi...olmazsa yine gel vereym demisti dedgi oldu iki ay yetti adet olsam gidip yine alacaktm gerek kalmadi sukur...
bendede erken menepoz teşhisi kondu.ama birçok kereler ölçümüm yapıldı yani bir kerede belli olmuyor bu değerler.ben aylarca ugrastım.allah yardımcın olsun canım.
Tesekkurler cnm en yakin zamnda darisi basina ins.sadik izol 04123233399 sabah 9 10 arasi goruseblrsn.durumunu anlat tahlillerni filan.sifa nerden gelir bilnmez.en iyi dr lara gittm unlu proflari aradm.yapilacak bisey yok dediler kim derdi d.bakirin ucra bir koyunde sifayi bulacagm ama cok inandim gecms yazilarmda var lokmn hekimime cok guvenyom diye.allh onu bana vesile etti ins sana da vesile olur...
inş iyi sonuçlar alırsın.zor bi durum seni çok iyi anlıyorum.eşin destek oluyorsa daha iyi olur senin için.
Amin hepimiz içino zaman hiç sorun etme demicem ama eşnin destegi cok önemli.herşeyin hayırlısı olsun inş.
merhabalar oncelıkle tebrık edıyorumm hamılesınızz cok guzell allah sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsınn dılerım. bende cok ıstıyorum hamıle kalmayı bu bahsettıgınız nedır bıtkısel ılacmı hamıle kalmaya yardımcımı oluyor bende kullanmak ısterım ama sanırım ıst da degıl
acaba numarasını adını banada gönderirmisinizMrb tesekkurler darisi basina ins.ewet bitkisel ilac yumurta calistryo rahmi temizliyo yumurtalarn cogalp catlatmasini sagliyo demisti hekimim.hekim d.bakir da ben de d.bakir dayim.cok methettler son care gitmistm iyi ki gitmism.adini no sunu yazmistm bi gorus durumunu anlat sana da yollar ins sifa olur...
acaba numarasını adını banada gönderirmisiniz
çok teşekkürler inş bizlerede faydası olur.zaten siteside varmış bakıyorum şimdi.inş sende hayırlısı ile kese görünür allah yüzünü güldürür.çok tşklerSadik izol.04123233399
çok teşekkürler inş bizlerede faydası olur.zaten siteside varmış bakıyorum şimdi.inş sende hayırlısı ile kese görünür allah yüzünü güldürür.çok tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?