• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bindik bir alamete gedeyoz kıyamete amaneeeey

ben de burdayııım..
xolix bu kez olacak inşallah ve sen Ankaradan güzel haberler vereceksin, ayy sen başlayınca heyecanlandım benim de çok az kaldı.. ne kadar sürecek tedavin? kısa protokol mü? bol şans.. bebişe kavuşacaksın bu sefer...

inşallah canım inşallah.uzun protokol.hazirana bişi kalmadı sabret şekerkaydirigubbakcemile4

kızlar bende bugün tedavime puregon iğne ile başladım.benimki kısa protokol.bu benim 5.denemem...lütfen hepimiz hamile kalalım artık...

saol senacım.sen nasılsın?atlattınmı?kendni nasıl hissediyorsun?
canım benim ilk deneme anatoliadaydı.şimdiki genart da.

iyi olmaya çalışıyorum canım.en kısa zamanda tekrar denemek istiyorum.bu arada bende cuma günü ankaraya geliyorum.cuma günü mayada randevum var.bir muayene olucam.bakalım ne diyecekler.biliyorsun bu benim 2. denememdi.neden tutmadı.3. denemeden önce bütün tahlillere bakılsın istiyorum.cumartesi günüde kendi doktoruma muayeneye gidicem.bakalım gelmişken 2 doktorada görüneyim diyorum.sonra konyaya dönücez zaten.bende 3. denememi ankarada yaptırmayı düşünüyorum.

Xolixcim nasılsın? nasıl gidiyor tedavin? bu kez olacak Allahın izniyle.. Hıdrellez de geliyor, dileklerimizi tutalım hıdrellezde:)

inşallah dervişcim.şimdi doktordan geldm.doktor geçen tutmamasının sebebinin tamamen erkek faktörlü olduğunu söylüyor.eşimin normal morfoloji %1 de.ben daha tedavinin çook başındayım.bilmiyorumki bugün biraz olumsuz duygular hissettim..ama moralimi bozmak istemiyorum.moral çok önemli yüksek tutmalıyız.eğer 5in üstünde olursa pgt yapcaklar.olmazsa anatoliadaki gbi olanı koyucaklar.inşallah rabbim hepimize verir mis kokulu bebeişlerimizi....:1rolleyes:

SEVGıDOLU canım ben lucrine adetimin 24.günü başaladım.bugün 6.yı vurulucam.adetimin tam zamanında geldi.(ilk denememde 5 gün gecikmişti oysa)bugün adetin 2.günü.yani iğnemin 5.gününde adet oldum.yarın lucrinin dozu düşecek ama dewam vede gonal f e başlanıcak canım.

kızlar bende bugün tedavime puregon iğne ile başladım.benimki kısa protokol.bu benim 5.denemem...lütfen hepimiz hamile kalalım artık...

hayırlı olsun canım.inşallah .birbirimize dua edelim.seninki kısa protokol.ilk müjdeyi sen ver allahın izniyle.:lepi:

arkadaşlar yarın transferim olucak allahın izniyle.sizden ricam lütfen neolur bu gece benim için dua okuyun.dualarınıza ihtiyacım var:Saruboceq:

canim benim sen yolu tamamlamisin bile hadi hayirlisi bebisim allah yardimcin olsun
kiz negatif sonuc alanlarin sayfasina neden yazmiyorsun ki sen aklima yeni geldi senide listeye ekliyorum

merhaba ben yeni üyeyim inşallah hayırlı haberlerini alırız canım bende haziranın sonunda ikinci tüp bebek tedavime başlayacağım birincide bebeğimi kaybettim. inşallah bu sefer burdan birlikte hamiş haberlerimizi veririz.

Xolixcim, şu an sanırım transferini oldun, Allahım transfer edilen bebişler annelerine sımsıkı tutunsunlar ve 9 ay annelerinin yanında sağlıkla durup bu dünyaya sağlıkla gözlerini açsınlar inşallah... şimdiden 9 ay sağlıklı bir hamilelik geçirmeni, sonunda da huzurla, sağlıkla bebişlerini kucağına almanı diliyorum arkadaşım... hayırlı olsun... şimdiden seni tebrik etmek istedim, içimden öyle geldi Xolixcim, iyi haberlerini bekliyorum..

merhaba transferin hayırlı olsun arkadaşım inşallah güzel haberler verirsin bize.bize gün gün gelişmeleri değişiklikleri yazki tecrübe edinelim nede olsa bizlerde bu uğurda mücadele edenlerdeniz

canım transfer haberini şimdi okudum ancak.sanırım bu saatlerde transferin gerçekleşmiştir bebişlerin şuanda sana tutunmak için en uygun yeri aramaya başlamışlardır.inşalllahhhh hep seninle kalırlar canım.

canım arkadaşlarım çok teşekkür ederim herkeze.yeniden sahalara döndüm:)bugün 3. gün hiç belirti yok. inşallah tutunmuştur yawrular.:emir_bebek:görüşürüz gene

sımsıkı tutunmuşlardır annelerine sen merak etme.şimdi hamilesin tatlım ne güzel böyle düşün.zor günleri atlattın şimdi rahat rahat dinlen.

merhaba transferin hayırlı olsun arkadaşım inşallah güzel haberler verirsin bize.bize gün gün gelişmeleri değişiklikleri yazki tecrübe edinelim nede olsa bizlerde bu uğurda mücadele edenlerdeniz

saol canım.gelişmeler de bişi yok.yani hiç belirti yok.sadece 2. ve 3. gün kahvemsi akıntım geldi.korkuttu.doktorum hep yat dedi.korktum biraz..:a015:

Back
X