Binnaz Abla Hatunları :))

masalkizi-

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
1.229
1.618
133
Arkadaşlar son zamanlarda binnaz abla topiği geyik ortamı haline dönüştü. Birazcık amacından saptı
Bundan eğlenenler olduğu kadar rahatsız olanlar da oldu. O yüzden muhabbetimizi/ astroloji konularımızı/dertlerimizi burda anlatmamız daha iyi olur diye düşündüm.
Bunun dışında muhabbete, aramıza katılmak isteyen herkesi bekleriz :)

Çok iyi yaptın.Keyifli olacak bu topic masalkizi-

Ben burada rezzan kiraz olmaya adayım

evettt biz spiro ile ikizler-terazi olarak iki hava gurubu olarak uyumlu olacaktık.Ama olmadı spirom.yükselenlerimizde uyuyordu.başak-akrep. burçlarla ilgili yoruma her daim açığım
Ben astroloji kursuna gideyim hepimizi kurtaracağım kızlar

kuzu beni de yorumlasana
ben balık o kova. yükselenim terazi ama onun yükselenini bilmiyorum

Terazi erkeği nasıldır kızlar etkilemek kolay mıdır

Bence hiç kolay değil. Bi de etkiledim sanıyorsun adam sana yeşil ışık yakıyor sonra bi bakıyorsun buz kesmiş. Kafasında kolay oturtamıyor. Bence terazi,ikizler ve balık aynı kumaştan Ama bir Terazi'ye gönül kaptırdıysan kesinlikle çekici/yakışıklı bir adamdır. Zevk sahibi ve naziktir. Kesin.

Aynen öyle biri ama gönlümü kaptırmadım henüz yol yakınken döneyim bari

kuzu beni de yorumlasana
ben balık o kova. yükselenim terazi ama onun yükselenini bilmiyorum

antonie kişi 24 yaşından sonra yükselen burcunun etkisi altına girermiş.bazı kaynaklar da 30 yaşı baz alıyor.sen balık olarak duygusalsın ama bazen terazi hava grubu seni mantığına yönlendirebilir.ayrıca yükselen ve burç teraziler çok güzel olurlar ve estetik değerlere önem verirler.
kova erkeği dengelidir,sabırlıdır ama o kova taşarsa çok fena patlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…