Binnaz Abla Hatunları :))

Kızlar en zor zamanlarımda size yazarak deşarj oluyorum.o kadar samimisiniz ki sanki yıllardır arkadaşım gibi oldunuz şu kısa zamanda
Bn de evlenirsem hepimizi çağıracağım
Keşke hepimiz birgün tanışsak

Biraz önce bankayı aradım bi işlem yapmam gerekiyordu. Müşteri temsilcisine bağlandım. Karşı taraf "Merhaba zehrina hanım ben X nasıl yardımcı olabilirim?" deyince ayy kızlar nutkum tutuldu birden, çünkü adamın adı benimkinin adıydı ne için aradığımı düşündüm birkaç saniye çünkü unuttum Adı da öyle sık kullanılan birşey değil, hey Allah'ım yaaa. Kendime hem kızıyorum, hem gülüyorum..

@zehrina bu bir işaret olabilir mi

Hahsha zehrina sınanıyordu hay senin adina diyip kapatiyomussun adam sok

o huma varya o huma eşşekler kovalasın onu
Eşşekler kovalarken düşündüm de ay küb alemsin
Kuzu o bende de oluyor ya bazen yolda arkası dönük birini o sanıyorum yolun ortasında duruyorum yolumu değiştiriyorum kendimi gizlemeye çalışıyorum

Boğa erkeği aslan kadını bekliyorum kızlar....
Ayyyy burası güzel oldu yavvvv....

En yakın arkadaşlarım hep aslan ve bir tanesinin sevgilisi boğa o yuzden hakimim konuya
Aslan çok baskın olmaya calısır ilişkide boğada aynı şekilde aslan çok sabırlıdır ama bi süre sonra boğaya patlar ve ilişki biter

Tatlım biri toprak biri ateş.ikisinde de girişimci ruh var ve baskın karakterler.
aslan burcu iki tiptir.biri hırslı azimli böyle mesleğinin en üstü olmaya çalışır akademisyen,profesör başhekim falan.diğer tip aslan da inşallah bir miras olsa da yesek der yani hazıra konmayı severler.
Gelelim boğaya.boğayı da teraziyi de Venüs yönetir ama boğazdaki Venüs daha parasaldır.yani 10 tane orta marka olmaktansa 1 tane en kaliteli olsun ister.materyalisttir inatçıdır.
İlişki olarak çok uyumlu olacağını düşünmesem de yükselen burçlar önemli!

Ay dua edin enişteniz boğa olsun.boğa erkeklerini çok seviyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…