- 14 Şubat 2016
- 2.616
- 3.363
- 133
- Konu Sahibi masalkizi-
-
Valla en güzeli inşallah canım çok isterimKızlar düğünüm olursa hepinizi çağırcamcogunuzdan kücügüm en erken ben evleniyormuşummhjkskdkdj
Yok kız önden siz
Ayyy canım hepimiz peşi sıra mutlu oluruz inşallahYok kız önden siz
cok guzel olur ya kaaveye gelirizKızlar düğünüm olursa hepinizi çağırcamcogunuzdan kücügüm en erken ben evleniyormuşummhjkskdkdj
o huma varya o huma eşşekler kovalasın onuHüma demeyin bana
Herkese aynı şeyi dediğini duyduktan sonra enayi mi desem keklenmişmi desem öyle hissettim kendimi
@zehrina bu bir işaret olabilir miBiraz önce bankayı aradım bi işlem yapmam gerekiyordu. Müşteri temsilcisine bağlandım. Karşı taraf "Merhaba zehrina hanım ben X nasıl yardımcı olabilirim?" deyince ayy kızlar nutkum tutuldu birden, çünkü adamın adı benimkinin adıydıne için aradığımı düşündüm birkaç saniye çünkü unuttum Adı da öyle sık kullanılan birşey değil, hey Allah'ım yaaa. Kendime hem kızıyorum, hem gülüyorum..
Biraz önce bankayı aradım bi işlem yapmam gerekiyordu. Müşteri temsilcisine bağlandım. Karşı taraf "Merhaba zehrina hanım ben X nasıl yardımcı olabilirim?" deyince ayy kızlar nutkum tutuldu birden, çünkü adamın adı benimkinin adıydıne için aradığımı düşündüm birkaç saniye çünkü unuttum Adı da öyle sık kullanılan birşey değil, hey Allah'ım yaaa. Kendime hem kızıyorum, hem gülüyorum..
Eşşekler kovalarken düşündüm deo huma varya o huma eşşekler kovalasın onu
Kuzu o bende de oluyor ya bazen yolda arkası dönük birini o sanıyorum yolun ortasında duruyorum yolumu değiştiriyorum kendimi gizlemeye çalışıyorumBiraz önce bankayı aradım bi işlem yapmam gerekiyordu. Müşteri temsilcisine bağlandım. Karşı taraf "Merhaba zehrina hanım ben X nasıl yardımcı olabilirim?" deyince ayy kızlar nutkum tutuldu birden, çünkü adamın adı benimkinin adıydıne için aradığımı düşündüm birkaç saniye çünkü unuttum Adı da öyle sık kullanılan birşey değil, hey Allah'ım yaaa. Kendime hem kızıyorum, hem gülüyorum..
En yakın arkadaşlarım hep aslan ve bir tanesinin sevgilisi boğa o yuzden hakimim konuyaBoğa erkeği aslan kadını bekliyorum kızlar....
Ayyyy burası güzel oldu yavvvv....
Boğa erkeği aslan kadını bekliyorum kızlar....
Boğa erkeği aslan kadını bekliyorum kızlar....
Hoşgeldin canım :)
sen ara kuzuOooo kizlar yeni topic acmisiniz
Banada varmi yer
benimki yazmiyor cok mutsuzum kalbim agriyor kizlar eglenelim biraz lutfensiniz
Oooo kizlar yeni topic acmisiniz
Banada varmi yer
benimki yazmiyor cok mutsuzum kalbim agriyor kizlar eglenelim biraz lutfensiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?