- 12 Ekim 2012
- 632
- 876
- 103
- Konu Sahibi masalkizi-
-
Bence hiç kolay değil. Bi de etkiledim sanıyorsun adam sana yeşil ışık yakıyor sonra bi bakıyorsun buz kesmiş. Kafasında kolay oturtamıyor. Bence terazi,ikizler ve balık aynı kumaştanAma bir Terazi'ye gönül kaptırdıysan kesinlikle çekici/yakışıklı bir adamdır. Zevk sahibi ve naziktir. Kesin.
@antoniebud kişi 24 yaşından sonra yükselen burcunun etkisi altına girermiş.bazı kaynaklar da 30 yaşı baz alıyor.sen balık olarak duygusalsın ama bazen terazi hava grubu seni mantığına yönlendirebilir.ayrıca yükselen ve burç teraziler çok güzel olurlar ve estetik değerlere önem verirler.
kova erkeği dengelidir,sabırlıdır ama o kova taşarsa çok fena patlar!
spiroyu yazmışsın @zehrina .zevk sahibi,nazik deyince eskileri hatırladım içime resmen öküz oturdu
Ama hava grubu erkekleri için ortak özellik sorumluluk almaktan kaçmaları.net olamıyorlar
senin için çok emoji kullanmıyorum sonra kızıyorsun
Aşkolsun benmi sevmiyorum canım ya okadar kötü olduğunda dil döküp burda atılma diye çaba sarfeden kişiyim sen ilk sayfaya üye olduğun mesajları kurcala bak neler çıkacak.seni tanımam etmem ama arkandan çok savunuculuğunuda yapöışımdır.bilen bilir ama en son bizi dinlemeyip başına buyruk davranıp sistemden atılmana kızmıştım.yoksa ben hepiminizi çok seviyorum vede mutlu olmanızı çok isterim.kızlarr bende geldım kızlarrr egoenelı coşalımm bız mutlu olcka bı cıleler bosa deıl bunu bılın kızlar ok hepıınız sevıyorumSakinkal slmm cnm sen bnı pek svemessın ama neyse
canımsın bende senı cokk sveıyorum ıc kahvenıde falına bakımmmm :) cansımsın muahhhhh bazız ergenler bana bulasıoy ama sızı cokk sevıyorummmAşkolsun benmi sevmiyorum canım ya okadar kötü olduğunda dil döküp burda atılma diye çaba sarfeden kişiyim sen ilk sayfaya üye olduğun mesajları kurcala bak neler çıkacak.seni tanımam etmem ama arkandan çok savunuculuğunuda yapöışımdır.bilen bilir ama en son bizi dinlemeyip başına buyruk davranıp sistemden atılmana kızmıştım.yoksa ben hepiminizi çok seviyorum vede mutlu olmanızı çok isterim.
Vallamı kız bakıyormusun fal.seni çok uyarmıştım hatırlıyonmu Hüma için inanma diye bak benim hayatım onun söylediğinin tam tersi ilerledi.hayatımda yeni biri var.darısı isteyen herkesin başına.canımsın bende senı cokk sveıyorum ıc kahvenıde falına bakımmmm :) cansımsın muahhhhh bazız ergenler bana bulasıoy ama sızı cokk sevıyorummm
Aynen öyle biri ama gönlümü kaptırmadım henüz yol yakınken döneyim bari
Ya yerim sizisevgilimasalkizi- kalbin kadar temiz bu topiği bize ayırdığın için teşekkskdjfhakjfhdkasjhdf bunu yapmasam olmazdı.
burası çok geyik yapar, güzel oldu ama :))
Hüma mağdurları buluşma noktasıVallamı kız bakıyormusun fal.seni çok uyarmıştım hatırlıyonmu Hüma için inanma diye bak benim hayatım onun söylediğinin tam tersi ilerledi.hayatımda yeni biri var.darısı isteyen herkesin başına.
Hüma mağdurları buluşma noktası
Valla bende ya ki severdim hümayıHüma demeyin bana
Herkese aynı şeyi dediğini duyduktan sonra enayi mi desem keklenmişmi desem öyle hissettim kendimi
Valla bende ya ki severdim hümayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?