Binnaz Abla Hatunları :))

spiroyu yazmışsın @zehrina .zevk sahibi,nazik deyince eskileri hatırladım içime resmen öküz oturdu
Ama hava grubu erkekleri için ortak özellik sorumluluk almaktan kaçmaları.net olamıyorlar

senin için çok emoji kullanmıyorum sonra kızıyorsun

evet ben 25'imden sonra yeni huylar edindim. Tam Başak gibi değilim mesela bazı durumlarda.

Hahha tatlım ya kızmadım ben sana Sadece güzel mesajlarını okumakta zorlanıyorum

Bende alırım bir dal boğa erkeği aslan kadını:))) benim yükselenim de aslan. Onun yükseleni yokmuş Senin yükseleni beraber kullanırız ayrı gayrımız mı var demisti. İnanmıştım bende. Çok aşıktım o zamanlar....

Bitanem sayfa açarda biz gelmezmiyiz.gel arkadaş şarkı,şiir burda,muhabbet burda,dostluk burda gelll arkedeş

kızlarr bende geldım kızlarrr egoenelı coşalımm bız mutlu olcka bı cıleler bosa deıl bunu bılın kızlar ok hepıınız sevıyorum Sakinkal slmm cnm sen bnı pek svemessın ama neyse

kızlarr bende geldım kızlarrr egoenelı coşalımm bız mutlu olcka bı cıleler bosa deıl bunu bılın kızlar ok hepıınız sevıyorum Sakinkal slmm cnm sen bnı pek svemessın ama neyse
Aşkolsun benmi sevmiyorum canım ya okadar kötü olduğunda dil döküp burda atılma diye çaba sarfeden kişiyim sen ilk sayfaya üye olduğun mesajları kurcala bak neler çıkacak.seni tanımam etmem ama arkandan çok savunuculuğunuda yapöışımdır.bilen bilir ama en son bizi dinlemeyip başına buyruk davranıp sistemden atılmana kızmıştım.yoksa ben hepiminizi çok seviyorum vede mutlu olmanızı çok isterim.

canımsın bende senı cokk sveıyorum ıc kahvenıde falına bakımmmm :) cansımsın muahhhhh bazız ergenler bana bulasıoy ama sızı cokk sevıyorummm

canımsın bende senı cokk sveıyorum ıc kahvenıde falına bakımmmm :) cansımsın muahhhhh bazız ergenler bana bulasıoy ama sızı cokk sevıyorummm
Vallamı kız bakıyormusun fal.seni çok uyarmıştım hatırlıyonmu Hüma için inanma diye bak benim hayatım onun söylediğinin tam tersi ilerledi.hayatımda yeni biri var.darısı isteyen herkesin başına.

Aynen öyle biri ama gönlümü kaptırmadım henüz yol yakınken döneyim bari

ben kaptırmıştım bir teraziye kendimibir ahhhhhhhh çekiyorum duyuyor musunuz kızlar
kibarlar,kırıcı değiller,zevk sahipleri.
burçtaşım olmasına rağmen terazi erkeği de olmadı

Spironun acısından içimde hep Urfa sıra gecelerinden şarkılar çalıyor
Nemrudun kızını oğlu yapıp spiroya gönderiyorum

Kızlar bu seda diker in kitaplardan okuyan beğenen var mı. Tavsiye eder misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…