Binnaz Abla Hatunları :))

kızlarr bu gun falcı ikizlere gelecek analiz yaptırcam 50 lira ve 40 dk suruyo memnun kalırsam yazıcam fal gibi deil yanı cok takıpçisi var bınnaz tırt mutlaka yazıcam tontişlerim o salak huma bile 52 bucuk yazıcam kankılerm ok

Masalkızım kusura bakma canım. Ve diğer kızlarım sizlerde....
Yok canım estağfurrullah.
Küb yine dolandırmasınlar (

Günaydın kızlar bu hafta mars-sartürn ün sert etkileşimi söz konusu olacakmış krizler olabilir dikkatli olalım derler

Ruyamda sira sira dizilmis bi yigin oyuncak bebek gordum. Yalan, sahte haber demekmis.

Fal dinleyip uyumustum

Günaydın kızlar bu hafta mars-sartürn ün sert etkileşimi söz konusu olacakmış krizler olabilir dikkatli olalım derler
Sabahtan beri tornavida çekiç dübel tamirat yapıyorum. Cam açıyorum kolu elimde kalıyor. Banyonun fayansı düştü. Kombiden su damlıyor. Küvetin köşesine silikon cekicem. Yandı canım bu gezegenlerin aktivetelerinden 2 gündür...
Nasıl bir tersliktir anlamadım ki...

Sende gezegenlerin savaşı olmuş sanırım

bitanelerim katina falına b ayılıyorum enerjim çok tutuyo isteyen bana katina atabilir fal sepetinden seçip seve seve bakarım :)

Ben de gelinlikle gördüm kendimi yaa

Gelinlik guzeldir ya nolursa olsun ferahliktir bence bidr yeeniyse

Ay basaktaymis detaylarda boguluyorsundur kesin
bence rabbim sana doğruyu göstermiş uzun bir süre fal atma hatta attığın fallara itibar gösterme işlerin yoluna girecektir

Promosyon haric atmadim aslinda ama basirly fallarini dinledim uyudum.evet bence de kapilma demek istiyor ruyam

Kizzzzz benim herif terazı :) ne güldüm dediklerine . Bİrer tutam var gibi dediklerinden ama her zaman el değmemiş nadide bir çiçek kibin saklar içinde

Bende dugun pastasi gördüm kizlar..neoluyor ya bugece hep dugunlu birseyler gormusuz hepimiz..bu topic hayirli mi geldiki ne

kızlarr falcı ikizlereee gelecek analizi attım 2 saat sonra belli olcakmışşşşşş size yazarım detaylarııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…