- Konu Sahibi masalkizi-
-
Yok canım estağfurrullah.Masalkızım kusura bakma canım. Ve diğer kızlarım sizlerde....
Küb yine dolandırmasınlarkızlarr bu gun falcı ikizlere gelecek analiz yaptırcam 50 lira ve 40 dk suruyo memnun kalırsam yazıcam fal gibi deil yanı cok takıpçisi var bınnaz tırt mutlaka yazıcam tontişlerim o salak huma bile 52 bucuk yazıcam kankılerm ok
yok cnm bu hrıka ve 50 lira ınan banaYok canım estağfurrullah.
Küb yine dolandırmasınlar(
Ruyamda sira sira dizilmis bi yigin oyuncak bebek gordum. Yalan, sahte haber demekmis.
Fal dinleyip uyumustum
Sabahtan beri tornavida çekiç dübel tamirat yapıyorum. Cam açıyorum kolu elimde kalıyor. Banyonun fayansı düştü. Kombiden su damlıyor. Küvetin köşesine silikon cekicem. Yandı canım bu gezegenlerin aktivetelerinden 2 gündür...Günaydın kızlarbu hafta mars-sartürn ün sert etkileşimi söz konusu olacakmış krizler olabilir dikkatli olalım derler
Sende gezegenlerin savaşı olmuş sanırımSabahtan beri tornavida çekiç dübel tamirat yapıyorum. Cam açıyorum kolu elimde kalıyor. Banyonun fayansı düştü. Kombiden su damlıyor. Küvetin köşesine silikon cekicem. Yandı canım bu gezegenlerin aktivetelerinden 2 gündür...
Nasıl bir tersliktir anlamadım ki...
bence rabbim sana doğruyu göstermiş uzun bir süre fal atma hatta attığın fallara itibar gösterme işlerin yoluna girecektirRuyamda sira sira dizilmis bi yigin oyuncak bebek gordum. Yalan, sahte haber demekmis.
Fal dinleyip uyumustum
Ben de gelinlikle gördüm kendimi yaa
Ay basaktaymis detaylarda boguluyorsundur kesinSabahtan beri tornavida çekiç dübel tamirat yapıyorum. Cam açıyorum kolu elimde kalıyor. Banyonun fayansı düştü. Kombiden su damlıyor. Küvetin köşesine silikon cekicem. Yandı canım bu gezegenlerin aktivetelerinden 2 gündür...
Nasıl bir tersliktir anlamadım ki...
bence rabbim sana doğruyu göstermiş uzun bir süre fal atma hatta attığın fallara itibar gösterme işlerin yoluna girecektir
Kizzzzz benim herif terazı :) ne güldüm dediklerine . Bİrer tutam var gibi dediklerinden ama her zaman el değmemiş nadide bir çiçek kibin saklar içindeBence hiç kolay değil. Bi de etkiledim sanıyorsun adam sana yeşil ışık yakıyor sonra bi bakıyorsun buz kesmiş. Kafasında kolay oturtamıyor. Bence terazi,ikizler ve balık aynı kumaştanAma bir Terazi'ye gönül kaptırdıysan kesinlikle çekici/yakışıklı bir adamdır. Zevk sahibi ve naziktir. Kesin.
Ben de gelinlikle gördüm kendimi yaa
ah ah bizimkilerde dönse de dumanla da haberleşsek olur
Gümüşler sana gelsin o zaman... sevgilinden girdin komşudan çıktın...Sen bütün bölüğün taburun hikayesine geçmeden ben kaçayım....
T ' ye almadım. İroni kabul et....
Harbiden 3 oldu seninle.. olumsuz tek ruya bende simdilik.k izlar insallah beklediginz seylerde +gelisme olurBende dugun pastasi gördüm kizlar..neoluyor ya bugece hep dugunlu birseyler gormusuz hepimiz..bu topic hayirli mi geldiki ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?